annap Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα σας, θέλω να πουλήσω κάποια πράγματα μέσω internet αλλά έχω μόνο μια χρεωστική κάρτα της μισθοδοσίας μου και δεν θέλω να δώσω αυτό το iban. Τι μου προτείνετε να κάνω; Να βγάλω μια άλλη κάρτα ή paypal;
NikosKallithea Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Τι σχεση εχει η κάρτα με τις πωλησεις; Οταν πουλάς η καρτα δεν παίζει πουθενά
CyberCr33p Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό σε Revolut που δίνουν IBAN. 1
Ntinaras Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 11 ώρες πριν, annap είπε Καλησπέρα σας, θέλω να πουλήσω κάποια πράγματα μέσω internet αλλά έχω μόνο μια χρεωστική κάρτα της μισθοδοσίας μου και δεν θέλω να δώσω αυτό το iban. Τι μου προτείνετε να κάνω; Να βγάλω μια άλλη κάρτα ή paypal; με το iban μονο να σου βαλουν λεφτα μπορουν, οχι να σου παρουν.
annap Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Στις 18/6/2023 στις 11:56 ΜΜ, NikosKallithea είπε Τι σχεση εχει η κάρτα με τις πωλησεις; Οταν πουλάς η καρτα δεν παίζει πουθενά και που θα μου βάλουν τα λεφτά; Στις 19/6/2023 στις 11:39 ΠΜ, Ntinaras είπε με το iban μονο να σου βαλουν λεφτα μπορουν, οχι να σου παρουν. το γνωρίζω, άλλο είναι το ερώτημά μου
sdikr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 7 minutes ago, annap said: και που θα μου βάλουν τα λεφτά; το γνωρίζω, άλλο είναι το ερώτημά μου Σίγουρα όχι στην κάρτα πάντως Μπορείς να κάνεις paypal είναι ενας ασφαλές τρόπος κυρίως για τον αγοραστή Μπορείς μέσω αντικαταβολής με courier, μπορείς να κάνεις έναν άλλον λογαριασμό για να έχεις άλλο Iban, πχ η revolut Που αναφέρθηκε πιο πίσω που δεν χρεώνει για εισερχόμενα εμβάσματα ή viva 2
Λύση Engimek Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Λύση Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Στις 18/6/2023 στις 11:49 ΜΜ, annap είπε και δεν θέλω να δώσω αυτό το iban. Αν δεν θες να δώσεις αυτό το iban (για προσωπικούς λόγους) τότε μπες στο ebanking σου και μπορείς σε 1 λεπτό να φτιάξεις δεύτερο λογαριασμό (άλλο iban) οπου θα παραλάβεις τα λεφτά και μετά τα μεταφέρεις ανέξοδα στο κύριο λογαριασμό σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα