Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Έκανα φορολογική και έχω χαμηλό εισόδημα κοντά στα 4000 αλλά η αγορές με κάρτα είναι στα 21 χιλιάρικα

Πλεον έχω σταματήσει να αγοράζω με κάρτα.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω πάλι ιντερνετικές αγορες  με κάρτα αλλά  να μην φαίνονται στην εφορία ?

Η πλέον η μόνη λύση είναι η αντικαταβολή?

• Confused 1
Δημοσ.
54 minutes ago, Spiridonakis said:

Έκανα φορολογική και έχω χαμηλό εισόδημα κοντά στα 4000 αλλά η αγορές με κάρτα είναι στα 21 χιλιάρικα

Λαθρεμπόριο κάνεις;

Δημοσ.

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Πραγματικό εισόδημα πολύ μεγαλύτερο από αυτό που «φαίνεται». Πιο μαύρο κι από την ψυχή μου. :lol:

Μέχρι πέρυσι κάάάπως παλευόταν, αλλά φέτος το πράγμα ξεχειλώθηκε και η λογίστρια με κατσάδιασε. Δεν υπάρχει λύση όμως μέσω του τραπεζικού συστήματος. Ό,τι και να κάνεις φαίνεται.

Μετρητά ότι μπορείς, για να μειώσεις τις κινήσεις σου. Έως 500€ μπορείς να δώσεις μετρητά, οπότε κάντο. Αν το προγραμματίσεις παλεύεται. Το πιο δύσκολο είναι τα ρέστα, αλλά και (στη δική μου περίπτωση) οι online υπηρεσίες που δε γίνεται να πληρωθούν μετρητοίς. Ε πλέον στο βενζινάδικο αντί να λέω «γέμισε» (46,5€ με κάρτα) λέω «βάλε 40€».

Δημοσ.
22 minutes ago, Haldol said:

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Πραγματικό εισόδημα πολύ μεγαλύτερο από αυτό που «φαίνεται». Πιο μαύρο κι από την ψυχή μου. :lol:

Μέχρι πέρυσι κάάάπως παλευόταν, αλλά φέτος το πράγμα ξεχειλώθηκε και η λογίστρια με κατσάδιασε. Δεν υπάρχει λύση όμως μέσω του τραπεζικού συστήματος. Ό,τι και να κάνεις φαίνεται.

Μετρητά ότι μπορείς, για να μειώσεις τις κινήσεις σου. Έως 500€ μπορείς να δώσεις μετρητά, οπότε κάντο. Αν το προγραμματίσεις παλεύεται. Το πιο δύσκολο είναι τα ρέστα, αλλά και (στη δική μου περίπτωση) οι online υπηρεσίες που δε γίνεται να πληρωθούν μετρητοίς. Ε πλέον στο βενζινάδικο αντί να λέω «γέμισε» (46,5€ με κάρτα) λέω «βάλε 40€».

πως πληρωνεσε σε καμια revolut? γιατι και εκει θα εχεις θεμα

Γενικα η λυση ειναι μετρητα μονο, εγω ετσι κανω

Δημοσ.
1 minute ago, Allan-Wake said:

πως πληρωνεσε σε καμια revolut? γιατι και εκει θα εχεις θεμα

Γενικα η λυση ειναι μετρητα μονο, εγω ετσι κανω

Είναι αρκετά εισερχόμενα με transfers στη Revo (γενικά η Revo παίζει φουλ, μ' αυτή πληρώνω όλα τα online). Εννοείται ότι και αυτή «σε δίνει», αφού έχουν όλοι διασύνδεση με ΑΑΔΕ. Και να μην είχε πάλι έχουν ΑΦΜ και ότι άλλο, απλά η διασύνδεση το κάνει πιο εύκολο. Αυτά όμως δε τα βάζω στα κρυφά, αφού φαίνονται. Κρυφά είναι τα «χεράτα» (τα οποία πρέπει να φεύγουν επίσης χεράτα, ή έστω όσο πιο πολύ γίνεται).

Δημοσ.

Μακάρι να μπορούσα να πάρω την κάρτα κάποιου άλλου

Συνήθως κάνω αγορές μέσω Σκρουτζ.

Υπάρχει λέτε καμία δωροκαρτα στα σούπερ όπως αυτές της αμαζον αλλά αντί για αμαζον Σκρουτζ?

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Haldol είπε

Γιατί να μην γεμίσεις στο βενζινάδικο και να πληρώσεις μετρητά? Για να μην πάρεις 3,5€ ρέστα?

Επίσης άμα γεμίζεις και δίνεις μόνο 40+ € τότε μάλλον φουλάρεις πριν καν πέσει στο μισό η στάθμη του καυσίμου εκτός αν μιλάμε για κανα παπάκι

Δημοσ.
1 minute ago, cthulhucarbide said:

Γιατί να μην γεμίσεις στο βενζινάδικο και να πληρώσεις μετρητά? Για να μην πάρεις 3,5€ ρέστα?

Προφανώς έχει καλομάθει τόσο καιρό χωρίς κέρματα στην τσέπη.

5 minutes ago, cthulhucarbide said:

Επίσης άμα γεμίζεις και δίνεις μόνο 40+ € τότε μάλλον φουλάρεις πριν καν πέσει στο μισό η στάθμη του καυσίμου εκτός αν μιλάμε για κανα παπάκι

Δεν περιμένουν όλοι να αδειάσει τελείως το ρεζερβουάρ πριν πάνε για ανεφοδιασμό.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Spiridonakis είπε

Μακάρι να μπορούσα να πάρω την κάρτα κάποιου άλλου

Συνήθως κάνω αγορές μέσω Σκρουτζ.

Υπάρχει λέτε καμία δωροκαρτα στα σούπερ όπως αυτές της αμαζον αλλά αντί για αμαζον Σκρουτζ?

Αντικαταβολή μετρητά;

Δημοσ.
43 minutes ago, cthulhucarbide said:

Γιατί έχω καλομάθει χωρίς τα σιδερικά στο πορτοφόλι. Τα «στρογγυλά» ποσά που οδηγούν σε χάρτινα ρέστα δε μ' ενοχλούν, αλλά τα κέρματα γρήγορα μαζεύονται και καταλήγεις μ' ένα πορτοφόλια σα μελιτζάνα.

Για τ' άλλο, έχω υγραέριο. Σήμερα γέμισα (η δεξαμενή χωράει 48 λίτρα) με < 40 €. Βενζίνη που και που βάζω ένα 20-άρικο, μιας και καίει και από αυτή λίγο το σύστημά μου. Να «γεμίσω» βενζίνη (που νομίζω θα πήγαινε εύκολα 85+ με τωρινές τιμές) έχω κάνα χρόνο.

:P

Δημοσ.
1 hour ago, cthulhucarbide said:

Ότι οι πιο μεγάλες μηχανές θέλουν πάνω από 40€ για να γεμίσουν και έπρεπε να πέσουμε σε παπάκι για λιγότερα? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...