Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας της μητέρας μου, έβγαλα κανονικά ΑΜΑ για βραχυχρόνια μίσθωση.

Το ερώτημα είναι, πειράζει στην πλατφόρμα του Airbnb να ανεβάσω φωτογραφία δική μου στο προφίλ του διαχειριστή, καθώς και την ταυτότητα μου που την ζητάει ή πρέπει υποχρεωτικά να μπει του ιδιοκτήτη του ακινήτου.

Το ρωτάω γιατί εγώ θα το διαχειρίζομαι ουσιαστικά ενώ η φορολογία θα είναι στη μητέρα μου.. υπάρχει θέμα;

Δημοσ.
1 hour ago, anesperos13 said:

Καλησπέρα,

Σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας της μητέρας μου, έβγαλα κανονικά ΑΜΑ για βραχυχρόνια μίσθωση.

Το ερώτημα είναι, πειράζει στην πλατφόρμα του Airbnb να ανεβάσω φωτογραφία δική μου στο προφίλ του διαχειριστή, καθώς και την ταυτότητα μου που την ζητάει ή πρέπει υποχρεωτικά να μπει του ιδιοκτήτη του ακινήτου.

Το ρωτάω γιατί εγώ θα το διαχειρίζομαι ουσιαστικά ενώ η φορολογία θα είναι στη μητέρα μου.. υπάρχει θέμα;

Επειδή κάνω το ίδιο, έχω τα στοιχεία της μητέρας μου παντού 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Allan-Wake είπε

Επειδή κάνω το ίδιο, έχω τα στοιχεία της μητέρας μου παντού 

Στο προφιλ διαχειριστη δηλαδη φαινεται μια κυριουλα αντι για εσενα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, vagos789 said:

Στο προφιλ διαχειριστη δηλαδη φαινεται μια κυριουλα αντι για εσενα; 

Ακριβώς. Απλά όταν ειναι να τους συναντήσω, τους γράφω πχ θα έρθει ο γιος μου για τα κλειδιά 

Άλλωστε το σπίτι είναι της μαμάς, και το αφμ της μαμάς, και η μαμά πληρώνει τον φόρο στο σύστημα και στο ε1 της

Επεξ/σία από Allan-Wake
Δημοσ.

Δεν παίζει κάτι τέτοιο...

Για αυτό υπάρχει ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ 

Για αυτό υπάρχει ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ 

Στην airbnb τα δικά σου θα βάλεις εσύ θα φαίνεσαι.

13 ώρες πριν, Maurikycli είπε

Μάνα-αυτοφωράκιας  😕

τι γράφετε ρε.....

Δημοσ.

Θα κάνεις το προφίλ με τα στοιχεία της μαμάς σου η οποία θα είναι και η Host διαχειρίστρια γιατί αυτή φορολογείται.

Εσύ θα μπεις μετά σαν Co-Host. Σαν co-host Μπορείς να κάνεις τα πάντα (μηνύματα, ημερολόγιο, κτλ).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Allan-Wake είπε

Ακριβώς. Απλά όταν ειναι να τους συναντήσω, τους γράφω πχ θα έρθει ο γιος μου για τα κλειδιά 

Άλλωστε το σπίτι είναι της μαμάς, και το αφμ της μαμάς, και η μαμά πληρώνει τον φόρο στο σύστημα και στο ε1 της

τα λεφτά πού πάνε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ στην πλατφόρμα έβαλα τα δικά μου στοιχεία (φωτογραφία και ταυτότητα) αλλά

το ΑΜΑ είναι στο όνομα της μάνας μου

το σπίτι είναι της μάνας μου

ο λογαριασμός που δήλωσα στο Airbnb είναι της μάνας μου

η μάνα μου θα φορολογείται

Συνεπώς, μου μοιάζει οκ.. δεν πάμε να κλέψουμε ή κάτι τέτοιο.. 

Επεξ/σία από anesperos13
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα , δεν βρήκα σχετικό ποστ οπότε μπήκα εδώ να γράψω την εξυπνάδα μου . Είμαι διαχειριστής airbnb με όλα τα στοιχεία καταχωρημένα στην ιδιοκτήτρια μαμά πλην του λογαριασμού τράπεζας . Σήμερα μου ήρθε email τους ότι το ΑΦΜ δεν ταιριάζει με τα στοιχεία και ζητάνε επαναϋποβολή ενώ για πολλά χρόνια είχα καταχωρημένο το δικό της . Επειδή δεν θέλω να υποδέχομαι τους φιλοξενούμενους μεταμφιεσμένος σαν άλλος Σωτήρης Μουστάκας, παίζει να φταίει το διαφορετικό ΑΦΜ-διαφορετικό ΙΒΑΝ ; Να δηλώσω το δικό της ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...