demian86 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Περιμένουμε μωράκι το φθινόπωρο και ξεκινήσαμε να κοιτάζουμε για καρότσια. Έχετε προτάσεις για καρότσια 2 σε 1 ή 3 σε 1? (μας αρέσει η ευκολία που προσφέρουν ενώ ξέρουμε ότι είναι πιο βαριά και ογκώδη). Θα θέλαμε κάτι ποιοτικό. Οποιαδήποτε γνώμη σεβαστή - ευχαριστώ εκ των προταίρων!
Rmacobra Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Καλησπερα φιλε μου εγω πηρα αυτο πολυ ποιοτικο και ανετο. https://www.kiddo.gr/anex-e-type-2se1-karotsi-port-mpempe-stardust
nickol-us Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Πολλές διαφορετικές επιλογές, σε budget και σε ποιότητες... Αν έχεις μαγαζιά με βρεφικά προσβάσιμα σε σένα καλύτερα να ξεκινήσεις τις βόλτες και να αποκτήσεις προσωπική γνώμη/άποψη
SR20DET Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 ήμουν κ εγω στην ιδια φάση με εσένα και ευχαριστω τον εαυτό μου που αποφάσισα κ δεν πέταξα λεφτά σε καρότσι 3 σε 1. Το bassinet είναι για το πρώτο 3μηνο γιατί μετά δεν χωράει εύκολα το μωρό. επίσης γίνεται τόσο ογκώδες το καρότσι που είναι πρακτικά αδύνατο να το χρησιμοποιήσεις. Μια χαρά κοιμάται ενα νεογέννητο μωρό και στην απλή θέση εφόσον αυτή οριζοντιόνεται. Προτείνω τα cybex. είναι πιο ακριβά αλλά είναι από τα καλύτερα σε μηχανισμό ανοιγμα/κλείσιμο και πολύ compact. 1
pananton Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 θα σου δώσω 2-3 σημεία να ελέγξεις μόνος σου. 1. να ελέγξεις ότι το καρότσι κλειστό χωράει στο αυτοκίνητο. 2. να ελέγξεις τις ζώνες που δένουν το μωράκι ποσό μακριά φτάνουν γιατί η δικιά μου όταν την σφίγγουν τρελενεται και δεν θέλει να κάθεται με τιποτα. όποτε αναγκαστικά τις έχω λίγο loose. και σκέψου ότι χειμώνα φοράνε ήδη πολλά ρούχα και θελεις να έχουν μεγάλο άνοιγμα. μόνο στο αυτοκίνητο τα σφίγγω παραπάνω. 3. να κλείνει και να ανοίγει με όσο το δυνατό λιγότερες κινήσεις. 4. μην δώσεις πολλά χρήματα γιατί όταν με το καλό θα ξεκινήσει να περπατάει το καρότσι θα έχει διακοσμητικό ρόλο. προσωπικα πήρα 2 inglesina. το ένα είναι το «μεγάλο» και το άλλο το «πόλης». το μεγάλο είναι το aptica και το άλλο το quid. πίστεψε με το quid με βόλεψε άπειρα ενώ το μεγάλο όχι τόσο. με το καλό να γεννήσετε και καλά κουράγια! 1
andreaspA Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Να παρεις ενα καροτσι με αυγο. Να μπαινοβγαινει το αυγο στην isofix βαση και μετα να το κουμπωνεις επανω στην βαση του καροτσιου. Ειναι σωτηρια να μπορεις να βγαζεις το παιδι απο το αμαξι χωρις να ξυπνησει. Μην δωσεις πολλα λεφτα. Σε κανα χρονο θα πανε στην ακρη και θα παρεις αλλο καροτσι πιο ορθιο και αλλο καθισμα αυτοκινητου. 3
gsisr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 εμεις περασαμε απ τη θεση σου πριν κανα μηνα. επιλεξαμε εν τελει 2 σε 1 καροτσι. το αυγο το θεωρησαμε "αχρηστο" για εμας και προτιμησαμε να δωσουμε κατι παραπανω για καλο καθισμα αυτοκινητου με περιστροφη κλπ. απο καροτσια τωρα γινεται ενας χαμος. επιλεξαμε αυτο https://www.bebemaison.gr/i-proti-tou-volta/paidika-karotsia-vrefika-karotsia/polukarotsia-morou/polukarotsi-2-se-1-dovadi-atta-misty-mood/?gad=1&gclid=Cj0KCQjw1rqkBhCTARIsAAHz7K1hHkZ4KZXXAFMuTcuNTihA1xEceskTL2we1q3zV2WUx7gTkqWKB4oaAlG5EALw_wcB. εξαιρετικο vfm. δες το απο κοντα οταν ψαξεις. ειναι ισως απο τα πιο ολοκληρωμενα της αγορας. σχετικα ογκωδες, πανευκολο στο κλεισιμο, εξαιρετικη αποσβεση κραδασμων και υπερπληρες απο εξοπλισμο
nikoskola Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 φιλε μου μαζι γενναμε οποτε ειμαι στην ιδια φαση.καροτσι θελαμε να ειναι πολυ ελαφρυ για να μπορει να το κουμανταρει η σύζυγος,να κλεινει με μια κινιση μονο και να πιανει λιγο χωρο γιατι εχουμε μικρο αμαξι.καταλήξαμε εδω https://www.skroutz.gr/s/33353335/Inglesina-Quid-Puma-Black-AG87P0PMB.html που ειναι καλη μαρκα-φθηνο γιατι δεν ειναι 3 σε 1 και κανει και για νεογεννητα .καθισμα αυτοκινιτου πηραμε αυτο https://www.skroutz.gr/s/34069172/Inglesina-Καθισματάκι-Αυτοκινήτου-Copernico-i-Size-0-36-kg-AV91P0STG-με-Isofix-Stone-Grey.html .κανει για παιδακια απο 0 εως 36 κιλα οποτε δεν χρειαζεται να αλαζεις καθισματακι οταν μεγαλωνει.το κρατας πρακτικα μεχρι 8 περιπου ετων.ειναι λιγο πανω απο τον μεσο ορο η τιμη του αλλα ειναι αναλογη και η ποιοτητα οπως και οι ευκολιες που σου παρεχει.σημείωση οτι δενει μονο με isofix οποτε εαν εχεις ποιο παλιο οχημα δεν σου κανει.τελος αυγο δεν χρειαζομαστε με αυτο το καθισμα αλλά μας ειπαν οτι ειναι υποχρεωτικο για να βγει απο το μαιευτηριο οποτε ή θα δανιστω για μια μερα απο φιλο ή θα αγορασω το φθηνοτερο που θα βρω μονο για αυτο.
kostasbm Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 το δικο μου μοντελο 1958 το οποιο χρησιμοποιησαν αλλα 5 ξαδελφακια....το σημειο που παρατηρησα και δεν εχουν τα περισσοτερα ειναι μια στοιχειωδη αποσβεση(το δικο μου ειχε ελατηρια......φυσικα οπως ειπαν και οι φιλοι η ευκολια διπλωματος να μπει στο αυτοκινητο με τις λιγοτερες δυνατες κινησεις πολυ βασικο
csontheline Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Όπως σου είπαν, καλαθούνα = πεταμένα €. Αυγό που να μπαίνει σε βάση isofix και στο καρότσι, είναι βολικό, όχι απαραίτητο. Μην δώσετε πολλά για καρότσι, αλλά ούτε και λίγα. Κοίτα για μεταχειρισμένα, μπορείς να βρεις ευκαιρίες. Αν και δεν ρώτησες, για κάθισμα αυτοκινήτου μπες στην adac και δες βαθμολογίες. Θα εκπλαγείς από το πόσα "καλά" καθίσματα που προσπαθούν να σου πουλήσουν είνα τοξικά σκουπίδια. Την διαφορά κάνει η cybex, από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη, για αυτό δεν την βρίσκεις ποτέ σε προσφορά. Ακολουθούν και άλλες από κοντά. Και σε καθισματάκι μπορείς να δεις για μεταχειρισμένο, αλλά υπό προϋποθέσεις, γιατί δεν πρέπει να έχουν εμπλακεί σε ατύχημα και να μην έχουν λήξει (όπως τα κράνη). 17 hours ago, pananton said: θα σου δώσω 2-3 σημεία να ελέγξεις μόνος σου. 1. να ελέγξεις ότι το καρότσι κλειστό χωράει στο αυτοκίνητο. 2. να ελέγξεις τις ζώνες που δένουν το μωράκι ποσό μακριά φτάνουν γιατί η δικιά μου όταν την σφίγγουν τρελενεται και δεν θέλει να κάθεται με τιποτα. όποτε αναγκαστικά τις έχω λίγο loose. και σκέψου ότι χειμώνα φοράνε ήδη πολλά ρούχα και θελεις να έχουν μεγάλο άνοιγμα. μόνο στο αυτοκίνητο τα σφίγγω παραπάνω. 3. να κλείνει και να ανοίγει με όσο το δυνατό λιγότερες κινήσεις. 4. μην δώσεις πολλά χρήματα γιατί όταν με το καλό θα ξεκινήσει να περπατάει το καρότσι θα έχει διακοσμητικό ρόλο. προσωπικα πήρα 2 inglesina. το ένα είναι το «μεγάλο» και το άλλο το «πόλης». το μεγάλο είναι το aptica και το άλλο το quid. πίστεψε με το quid με βόλεψε άπειρα ενώ το μεγάλο όχι τόσο. με το καλό να γεννήσετε και καλά κουράγια! 1 + 3. Όντως, να είναι βολικό, γιατί αλλιώς, θα υπάρξει στιγμή που θα το μετανιώσεις (ειδικά οι γυναίκες). 4. Τα πολλά χρήματα είναι σχετικό για τον καθένα, όπως και το ότι θα είναι διακοσμητικό το καρότσι. 2. Οι ζώνες είναι για να κρατάνε το παιδί ακίνητο. Όχι να το σκάσουν, αλλά ούτε και αν έχουν κενό. Θα πρέπει να σφίγγουν το παιδί και να χωράει η παλάμη σου ανάμεσα στις ζώνες και στο στήθος. Αλλιώς, όταν θα χρειαστεί τις ζώνες, δεν θα είναι εκεί να εκεί να το βοηθήσουν, αλλά... 1
andreaspA Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, csontheline είπε Κοίτα για μεταχειρισμένα, μπορείς να βρεις ευκαιρίες. Πριν γεννηθει ο γιος μου πηρα ενα μεταχειρισμενο απο FB. Γαμηστερο! τεραστιο! δεν χωραει σε κανενα αμαξι. Αλλα ειναι οτι πιο σταθερο και μεγαλο εχω δει σε αμαξι. Μας εχει σωσει απειρα βραδια για να κοιμηθει ο μικρος ή να τον κανω βολτα στον κηπο για να κοιμηθει με κρυο μεχρι και χιόνια. Εχει και ποδόσακο. Επισης με εχει σωσει ενα μικρο που σπαει στα 3 και χωραει σε καθε πορτ μπαγκαζ, που δυστυχως δεν υπαρχει πια. Το ειχε παρει ενα φιλος για ενα volvo cabrio που δεν χωραει τιποτα στο πορτ μπαγκαζ και μου το εφερε απο Φιλανδια. Τα καροτσια ειναι τα πιο πεταμενα λεφτα. Κατι 1000αρικα που εχουν δωσει φιλοι και γνωστοι για 3in1 και 5in1 και δεν ξερω τι αλλες μαλακιες, πηγαν στα σκουπίδια. Τα εχουν ατσαλάκωτα στις αποθήκες να κάθονται.
james01gr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δες το city mini jogger gt. Κλείνει με μια κίνηση τραβώντας μόνο μια ζώνη στο κάθισμα του καροτσιού. Το δεύτερο μωρό που έχω βάλει εκεί. Δέχεται αντάπτορες για καθίσματα. Καλαθουνα μην πάρεις, πήρα, πέταξα 150€. Πάρε ένα καλό κάθισμα αυτοκινήτου αυγό που να μπαίνει στο καρότσι που θα επιλέξεις. Θα σε βοηθήσει στην μεταφορά όταν το παιδί κοιμηθεί είτε στο αυτοκίνητο και να το μεταφέρεις στο καροτσι είτε στο καρότσι για να το βάλεις στο αυτοκίνητο. Εάν είναι το πρώτο σας παιδί και έχετε σκοπό για δεύτερο, το καρότσι είναι μια καλή επένδυση για να μην ξαναγοραζεις πάλι. Αλλά τα 3 και 5 σε 1 μακριά. Είναι πολύ ακριβα και δεν θα τα χρησιμοποιήσεις. Επίσης αυτό που είπε ο panaton. Να χωράει το καρότσι στο αυτοκίνητο σου... Μεταχειρισμένο κάθισμα αυτοκινήτου μην μπεις καν στην διαδικασία. Πάρε ένα να το έχει και το δεύτερο παιδάκι σου.
sargus Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Εγώ πήρα το Peg perego (νομίζω book το μοντέλο, ή κάπως έτσι). Πήρα το καρότσι, το αυγό και τη βάση isofix για το αμάξι. Είμαι σούπερ ευχαριστημένος. Μετά από 7 χρόνια και 2 παιδιά είναι σαν την πρώτη μέρα. Τρομερή ποιότητα. Αν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά, είναι ένα άλλο θέμα. Εγώ πήρα καρότσι με βάση τις βαθμολογίες του αυγού στα τεστ πρόσκρουσης της adac γιατί ήθελα το πιο ασφαλές που νομίζω τότε ήταν το δικό μου. Απο κει και πέρα, νομίζω ότι όλες οι επιλογές λίγο ή πολύ είναι μια χαρά. Έχε στο νου σου ότι αυτά τα καρότσια είναι μεγάλα σε μέγεθος και γεμίζουν σχεδόν πλήρως ένα μικρό πορτ μπαγκαζ. Κάνε μόνος σου έρευνα αγοράς και δες και αυτήν την παράμετρο ειδικά αν έχεις μικρό αμάξι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα