NeraBlack Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Ωραία, τώρα θα τσακωνόμαστε και με το αυτοκίνητο.. -Σου είπα ένα μήνα πριν πως έχω κλείσει ραντεβού για σέρβις αυτή την Παρασκευη -Ρε Μερσεντές,ρε αγάπη μου ,αύριο φευγω με το Μαράκι για Βουδαπέστη. -Ναι,εχουμε καταλάβει πως είναι πιο σημαντική.Το Μαράκι Βουδαπέστη για σπα ,και εμένα δε με πας ούτε για μπουζί στον Κηφισό. -Ελα ,θα σε παω όταν γυρίσω. -Δύο μηνες στο λέω.Εχεις καταναλωσει 23 λιτρα παραπανω καύσιμο λόγω της μη αντικατάστασης και θέτεις και την εγγύηση σε κίνδυνο. Ειναι η τρίτη φορά που συμβαινει,βαρέθηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnieinlab Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 7 ώρες πριν, lneam είπε η σωστη εκφραση ειναι - Μοχλός Ρύθμισης Παραθύρου https://www.car.gr/parts/view/20858967-kainoyrios-moxlos-rythmisis-parathyroy-pisw-mercedes-w168-a1687600002-xrwma-5d03 η λεξη "λεβιε" ειναι για τις ταχυτητες Σωστά με διόρθωσες. Το λέγαμε μανιβέλα παραθύρου, όχι λεβιέ(ς). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα