txcellas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα Samsung s9 plus με κάρτα μνήμης 128gb. Στην κάρτα αυτή εκτός από πολυμέσα έχω και διαφορες εφαρμογές εγκατεστημένες. Αν πάρω μια νέα κάρτα 256gb και αντιγράψω όλα τα στοιχεία της πρώτης κάρτας που έχω θα αντιγραφουν και οι εφαρμογές που ειχα;
lneam Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) αν η καρτα αφαιρεθει απο την συσκευη σε power OFF και τοποθετηθει με card reader στο pc, τοτε ολα πρεπει να πανε ΟΚ. Μετα βαλε στο pc την καινουργια και κανε το ιδιο format και περασε τους φακελους. Την παλια δεν την διαγραφεις για ασφαλεια υπαρχει παντα και η επιλογη - αν το S9 εχει αδειο χωρο να τα μεταφερεις ολα στην εσωτερικη (εφαρμογες) τα αρχεια του χρηστη φωτο, βιντεο κτλ με καλωδιο usb κανε MOVE στο pc. Μετα αφου αδειασει η καρτα, βαλε την νεα και ξανα πισω οι εφαρμογες Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2023 από lneam
txcellas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολύ! Κυρίως για τις εφαρμογές αναρωτιόμουν. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2023 από txcellas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα