Προς το περιεχόμενο

Apple Watch 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κανεις αν ένα Apple Watch κάνει σύζευξη και λειτουργεί κανονικά με ένα iPhone 14 με λογισμικό 16.5 η μεταγενέστερο ; 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Noukos_14 είπε

Γνωρίζει κανεις αν ένα Apple Watch κάνει σύζευξη και λειτουργεί κανονικά με ένα iPhone 14 με λογισμικό 16.5 η μεταγενέστερο ; 

Επίσημα αναφέρουν ότι το τελευταίο iOS ήταν το 15 που υποστήριζε τη ζεύξη ένα Apple Watch 3

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 18/6/2023 στις 12:37 ΜΜ, Noukos_14 είπε

Θέλει το τελευταίο update και iOS και watchOS για να γίνει η σύζευξη 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AndrewPoly04 είπε

Θέλει το τελευταίο update και iOS και watchOS για να γίνει η σύζευξη 

Έχεις καταφέρει δηλαδή να συνδέσεις Apple Watch 3 με iPhone 14 και iOS 16.5 > ;;

Δημοσ.

Παιδιά συνδέεται κανονικά και με Apple Watch 2 με οποιοδήποτε λογισμικό ακόμα και με το τελευταίο update 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Noukos_14 είπε

Παιδιά συνδέεται κανονικά και με Apple Watch 2 με οποιοδήποτε λογισμικό ακόμα και με το τελευταίο update 

Το συνδεσες δηλαδή;

Γιατί επίσημα η Apple λέει δεν λειτουργεί...

Δημοσ.

Ναι φίλε το σύνδεσα και δουλεύει κανονικά !! Δν έχω κάνει όμως νέα ενημέρωση λογισμικού αυτό το φοβάμαι λιγάκι να σου πω 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Noukos_14 είπε

Ναι φίλε το σύνδεσα και δουλεύει κανονικά !! Δν έχω κάνει όμως νέα ενημέρωση λογισμικού αυτό το φοβάμαι λιγάκι να σου πω 

Αν λειτουργεί σωστά σε όλα ασ το ως έχει μην και βγει εκτός... 🙂

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, antreas241 είπε

Mε iPhone 13 & iOS 16.5 δουλεύει κανονικά με το τελευταίο watchOS που πήρε το 3

Ωραία,

Χρήσιμη πληροφορία!

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

Συνδέεται οκ. Οι εφαρμογές λειτουργούν κανονικά; 

Σωστή παρατήρηση!

Είναι όντως πλήρης λειτουργικό;;

Αν ναι τότε αρχίζω να σκέφτομαι πως κάποιο λάθος έχει προέλθει στο watchOS ή iOS γιατί επίσημα λένε πως δεν είναι εφικτή η Σώτη λειτουργία/σύνδεση.

Δημοσ.

Μια χαρά λειτουργεί…είναι λίγο αργό βέβαια ως ρολοι λόγω ηλικίας αλλά τη δουλειά του τη κάνει..το έχω ως δεύτερο…

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, HiPhonius είπε

Μια χαρά λειτουργεί…είναι λίγο αργό βέβαια ως ρολοι λόγω ηλικίας αλλά τη δουλειά του τη κάνει..το έχω ως δεύτερο…

Αν λειτουργούν τα βασικά, κλήσεις, μηνύματα, τραπεζικές εφαρμογές, τότε  εντάξει 🙃

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...