Ελλεν Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα σας. Αναζητώ σελίδες με προκάτ για μόνιμη κατοικία από Βουλγαρία που να φέρνει Ελλάδα. Θα εκτιμούσα όποιος γνωρίζει έμπιστα με τιμές, να μου γράψετε. Σας ευχαριστώ!
Ελλεν Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Γιατί τα οικονομικά μου, μου φτάνουν για αγορά από εκεί. 2
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 44 λεπτά πριν, Ελλεν είπε Γιατί τα οικονομικά μου, μου φτάνουν για αγορά από εκεί. Το ρώτησα εχτές και σε ένα άλλο thread με μηχανακια. Για τιμές εκεί δεν ξέρω. Έστω υποθετικά πως είναι χαμηλότερες. Το κόστος μεταφοράς και το τελωνείο το σκέφτηκες. Άσε που αμφιβάλλω αν υπάρχει μεταφορά σε αυτό που ψάχνεις. Για τι πράγμα ακριβώς μιλάς και ψάχνεις προκάτ, θες κάτι σε στυλ τροχόσπιτου η κατι μεγαλύτερο σε επιφάνεια και όγκο; Έχω την εντύπωση ότι δεν έχεις καταλάβει τι ακριβώς ψάχνεις.
hp8 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Στις 18/6/2023 στις 12:01 ΜΜ, Ελλεν είπε Βουλγαρία 1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε Το κόστος μεταφοράς και το τελωνείο το σκέφτηκες. δεν ειναι στην ΕΕ Μου διαφεύγει κάτι ?
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, hp8 είπε δεν ειναι στην ΕΕ Μου διαφεύγει κάτι ? Εχεις δίκιο, έκανα λάθος. Οποτε, μένουμε στο κόστος μεταφοράς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα