Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αιωνία του η μνήμη αλλά δεν θα λείψει σε κανέναν. Καταστροφική γενιά για την MS, που όμως, φαίνεται να ξαναπηγαίνει σε μονοπάτια 360. 
Μόνο με Sunset Overdrive, Quantum Break, Halo 5, Forza 6/7, Ori Series, Cuphead, Gears 4, Ryse, Titanfall & Horizon 4, δεν μπορείς να πεις ότι θα είναι αλισμόνητο.
Κάτοχος OG, One & Series S, το τελευταίο τα έβγαλε τα λεφτά του. 
Για να μην πω για την επιστροφή στις ρίζες, με Flight Simulator & AoE που έκαναν την εταιρία να μπει στο gaming και ότι μέσα σε 3 χρόνια ήδη έβγαλε παραπάνω παιχνίδια από τα ανωτέρω.

Δημοσ.

σε τρια χρονια απο τωρα θα λενε οτι αναπτυσουν παιχνιδια για την επομενη γενια...

σε τρια χρονια απο τωρα θα λενε οτι αναπτυσουν παιχνιδια για την επομενη γενια...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Misokatsu64 είπε

Σου αναγνωριζει πληρως τα 2 TB η μονο τα 1 TB; Το ειχα κανει και εγω στο One X αλλα δεν μπορεσα ποτε να αναγνωρισω πληρως τα 2TB.. To One X ειναι φοβερη κονσολα και ο σχεδιασμος της για μενα ειναη καλυτερος απο το Series X.

Οχι ακριβώς 2tb κράτησε μερικά για της λειτουργίες του, δεν θυμάμαι τώρα πόσα ακριβώς, δεν έχω κάποιο θέμα. Να ξέρεις ότι μέχρι 2 tb παίρνει internal έχω και έναν 4 tb hdd εξωτερικό και είναι μια χαρά.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, lnwolfgr είπε

Οχι ακριβώς 2tb κράτησε μερικά για της λειτουργίες του, δεν θυμάμαι τώρα πόσα ακριβώς, δεν έχω κάποιο θέμα. Να ξέρεις ότι μέχρι 2 tb παίρνει internal έχω και έναν 4 tb hdd εξωτερικό και είναι μια χαρά.

Το KB σε έναν σκληρό δίσκο δεν μεταφράζεται σε 1024 bytes, αλλά σε 1000. Οπότε τα 2TB είναι 2.000.000.000.000 bytes.
Τα υπολογιστικά συστήματα (και οι consoles τέτοια είναι) διαβάζουν το KB ως 1024 bytes. Οπότε τα 2TB είναι 1862GB (2.000.000.000.000 / (1024 * 1024 * 1024)).
Σε αυτό δεν φταίνε οι κατασκευαστές σκληρών, αλλά οι ονομασία που δόθηκε εξαρχής στην μέτρηση των bytes. Το Kilo, Mega, Giba κτλ χρησιμοποιούνται γενικότερα στις μετρήσεις και δεν δημιουργήθηκαν καθαρά για τα bytes άσχετα αν στην πορεία μας έχει μείνει. Πλέον έχει γίνει αλλαγή στο πως παρουσιάζονται τα bytes. Για παράδειγμα το KB (kilobyte) έγινε KiB (kibibyte) και πλέον το KB είναι ίσο με 1000 bytes ενώ το KiB είναι ίσο με 1024 bytes, απλά στα υπολογιστικά συστήματα συνεχίζουν να εμφανίζονται ακόμα KB,MB,GB ενώ θα έπρεπε να υπάρχει το i ανάμεσα αφού η μονάδα μέτρησης χρησιμοποιεί υποδιαιρέσεις του 1024. Αυτό το αναφέρω ξεκάθαρα για να μην νομίζουν κάποιοι ότι μας κλέβουν οι κατασκευαστές σκληρών (όσον αφορά την ονομαστική χωρητικότητα τουλάχιστον).

• Like 2
Δημοσ.

το 360 ήταν με διαφορά η καλύτερη κονσόλα στα παιχνίδια γιατί στόχευε και στην ιαπωνική αγορά με ενδιαφέροντα παιχνίδια ηλεκτρονικών. 

Με το νέο Xbox παρέδωσαν αμαχητί αυτή την αγορά στη Sony, μέχρι που και αυτή την εγκατέλειψε, αναγκάζοντας την να στραφεί στο Switch και στους υπολογιστες

18 ώρες πριν, rafinos είπε

Το KB σε έναν σκληρό δίσκο δεν μεταφράζεται σε 1024 bytes, αλλά σε 1000. Οπότε τα 2TB είναι 2.000.000.000.000 bytes.
Τα υπολογιστικά συστήματα (και οι consoles τέτοια είναι) διαβάζουν το KB ως 1024 bytes. Οπότε τα 2TB είναι 1862GB (2.000.000.000.000 / (1024 * 1024 * 1024)).
Σε αυτό δεν φταίνε οι κατασκευαστές σκληρών, αλλά οι ονομασία που δόθηκε εξαρχής στην μέτρηση των bytes. Το Kilo, Mega, Giba κτλ χρησιμοποιούνται γενικότερα στις μετρήσεις και δεν δημιουργήθηκαν καθαρά για τα bytes άσχετα αν στην πορεία μας έχει μείνει. Πλέον έχει γίνει αλλαγή στο πως παρουσιάζονται τα bytes. Για παράδειγμα το KB (kilobyte) έγινε KiB (kibibyte) και πλέον το KB είναι ίσο με 1000 bytes ενώ το KiB είναι ίσο με 1024 bytes, απλά στα υπολογιστικά συστήματα συνεχίζουν να εμφανίζονται ακόμα KB,MB,GB ενώ θα έπρεπε να υπάρχει το i ανάμεσα αφού η μονάδα μέτρησης χρησιμοποιεί υποδιαιρέσεις του 1024. Αυτό το αναφέρω ξεκάθαρα για να μην νομίζουν κάποιοι ότι μας κλέβουν οι κατασκευαστές σκληρών (όσον αφορά την ονομαστική χωρητικότητα τουλάχιστον).

βάλε και το χώρο που δεσμεύεται για το σύστημα για recovery και άλλα και χωρίς δυνατότητα πρόσβασης ή διαγραφής

• Like 1
Δημοσ.
Στις 18/6/2023 στις 3:05 ΜΜ, MikeGR7 είπε

Τι να πω, ανάμικτα συναισθήματα.

Απο τη μια θα έλεγα οτι έκαναν πολυ καλά, αλλα απο την άλλη οταν εξακολουθούν να έχουν το Series S μου ακούγεται κάπως κοροϊδία.

Κανονικά θα έπρεπε:

-One, OneX και Series S discontinue.

-"Pro" Series X για δυνατό μοντέλο.

-Απλό Series X στην τιμή που έχει τώρα το S για value μοντέλο.

3 απορίες;

1. Με πια λογική θα κάνει discontinue το Series S με 2 χρόνια στην αγορά μόνο;

2. Πως στο καλό γίνεται το Series X να κοστίσει 250 ευρώ;

3. Γιατί κοροϊδία το Series S;  (Σκέψου το PS5 έχει CPU: 8x Zen 2 Cores at 3.5GHz (variable frequency) και το Series 8x Cores @ 3.6 GHz (3.4 GHz w/ SMT) Custom Zen 2 CPU. Η μόνη διαφορά είναι απλως οτι έχει κάρτα γραφικών που δεν μπορεί να σηκώσει 4κ. Όποιος δεν έχει 4κ TV μια χαρά τη βγάζει. Επίσης, έχει δει Series S? Έχεις βάλει πχ ένα COD κλπ να το παίξεις σε Series S και σε PS5 αν δεν έχεις 4κ TV; Όποιος Developer θεωρεί οτι τον "αφήνει πίσω" το Series S ας κάτσει να δει τι κάνει η Activision ή Blizzard η Turn 10 και τα λέμε μετά.

• Like 3
Δημοσ.
1 hour ago, Volga said:

3 απορίες;

1. Με πια λογική θα κάνει discontinue το Series S με 2 χρόνια στην αγορά μόνο;

2. Πως στο καλό γίνεται το Series X να κοστίσει 250 ευρώ;

3. Γιατί κοροϊδία το Series S;  (Σκέψου το PS5 έχει CPU: 8x Zen 2 Cores at 3.5GHz (variable frequency) και το Series 8x Cores @ 3.6 GHz (3.4 GHz w/ SMT) Custom Zen 2 CPU. Η μόνη διαφορά είναι απλως οτι έχει κάρτα γραφικών που δεν μπορεί να σηκώσει 4κ. Όποιος δεν έχει 4κ TV μια χαρά τη βγάζει. Επίσης, έχει δει Series S? Έχεις βάλει πχ ένα COD κλπ να το παίξεις σε Series S και σε PS5 αν δεν έχεις 4κ TV; Όποιος Developer θεωρεί οτι τον "αφήνει πίσω" το Series S ας κάτσει να δει τι κάνει η Activision ή Blizzard η Turn 10 και τα λέμε μετά.

Μη του χαλάς το όνειρο. Το μηχάνημα φταίει. Όχι οι devs που θέλουν 16 γίγα ραμ και υπολογιστική ισχύ για κόσμο του 360. Ηorizon 5 & Flight Simulator το αποδεικνύουν.Το θέμα είναι να υπάρχουν επιλογές. 4Κ,  Series X. Απλό παιχνίδι σε σχετικά παλιά τηλεόραση;  Series S. Τόσο απλά.

• Like 1
Δημοσ.
On 18/06/2023 at 12:42, SkaL- said:

Δεν ξέρω...στο μυαλό μου φέρνω  τον άμεσο ανταγωνιστή ps4. Γιατί να μην έχει ακόμα υποστήριξη 1-2 χρόνια το one ;  όσοι αγόρασαν one x με δυνατότερο hardware, ούτε αυτό έχει δυνατότητες έστω και με πολλές περικοπές; Σιγά την τρομερή εξέλιξη των παιχνιδιών τα τελευταία 2 χρόνια αφού βγαίνουν και παιχνίδια χαμηλότερων απαιτήσεων γιατί αυτά να μην βγουν για το one ; και τέλος το xbox 360 είχε aaa τίτλους για 12+ χρόνια. 

ΥΓ. Ήμουν κάτοχος original xbox και 360 και απόλυτα ευχαριστημένος.

Γιατί όπως θυμάσαι καλά, αυτός ήταν ο λόγος που το cyberpunk πάτωσε, πήγαν να φτιάξουν μια ιδέα που άντεχε μόνο σε νέες γενιές και ασχολήθηκαν να το mod-αρουν και στις παλαιότερες για να κερδίσουν παραπάνω κοινό=χρήματα.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 18/6/2023 στις 4:54 ΜΜ, NickTG είπε

Το άρθρο μιλάει για τη Microsoft και όχι για 3ες εταιρείες. 

Αυτά θα βγουν και για το One. 

https://www.metacritic.com/browse/games/release-date/coming-soon/xboxone/date

Ναι, απλά εσυ αναφερεσαι σε "μικρα και αθλητικα παιχνιδια". Αυτα που εγραψα ειναι σημαντικες κυκλοφοριες. Και δεν ειμαι σιγουρος πως θα ερθουν ολα στο One.

Δημοσ.
45 minutes ago, Twisted_Metal said:

Ναι, απλά εσυ αναφερεσαι σε "μικρα και αθλητικα παιχνιδια". Αυτα που εγραψα ειναι σημαντικες κυκλοφοριες. Και δεν ειμαι σιγουρος πως θα ερθουν ολα στο One.

Πάτησες το link? 

Τα παιχνίδια που έβαλες ότι θα έρθουν στο PS4 τα ίδια θα έρθουν και στο Xbox One. 

Αυτά όμως δεν είναι παιχνίδια ούτε της Sony ούτε της Microsoft. 

To Spiderman 2 που είναι της Sony θα βγει στο PS4? 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, kgkaudi είπε

Μη του χαλάς το όνειρο. Το μηχάνημα φταίει. Όχι οι devs που θέλουν 16 γίγα ραμ και υπολογιστική ισχύ για κόσμο του 360. Ηorizon 5 & Flight Simulator το αποδεικνύουν.Το θέμα είναι να υπάρχουν επιλογές. 4Κ,  Series X. Απλό παιχνίδι σε σχετικά παλιά τηλεόραση;  Series S. Τόσο απλά.

Μα ξέρεις τι; Αν κάτσεις και δεις το S vs το X και το PS5, στα ίδια παιχνίδια σε νορμαλ τηλεόραση, αρχίζεις και αναρωτιέσαι μήπως μας κοροϊδεύουν οι εταιρίες και πληρώσαμε 550 για το τίποτα.

Οι διαφορές είναι μπούρδες και σε καμία περίπτωση δεν αξίζουν τη διπλάσια τιμή. καλοδεχούμενες βέβαια και ωραίες αλλά αν κάποιος πήγαινε σε ένα μαγαζι τα έβλεπε διπλα διπλα και το έλεγε ο πωλητης αυτό κάνει 250 και το αλλο 550 θα γέλαγε ο πελάτης.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...