NickTG Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 4 minutes ago, MikeGR7 said: Edit: Εκτος αν θελει να βγαλει και μια 3η γενια σερι να χανει για να το παρει αποφαση, ξερω γω. Έχει σημασία για το αν θα συνεχίσει η θέση που βγαίνει ή το αν βγάζει λεφτά? 4
Twisted_Metal Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, NickTG είπε Γιατί θα έχει το PS4? Το DLC του Horizon Forbidden West βγήκε μόνο για PS5. Από ότι βλέπω μετά τα 10 χρόνια στο 360 έβγαιναν αθλητικά και μικρότερα παιχνίδια. Αυτά μπορεί να συνεχίσουν και στο One για 1-2 χρόνια ακόμα καθώς έχει κλείσει τη 10ετια. Θα βγουν πολλα παιχνίδια ακομα για το PS4. Upcoming Playstation 4 Video Game Releases for 2023 - Metacritic Ριξε μια ματια εδω. Μεταξυ αυτων και το νεο Assasin's Creed, Persona 5 Tactica, Like a Dragon, το Prince of Persia και άλλα. Και αυτά ειναι για το επόμενο 6μηνο μόνο. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2023 από Twisted_Metal 3
NickTG Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 50 minutes ago, Twisted_Metal said: Θα βγουν πολλα παιχνίδια ακομα για το PS4. Upcoming Playstation 4 Video Game Releases for 2023 - Metacritic Ριξε μια ματια εδω. Μεταξυ αυτων και το νεο Assasin's Creed, Persona 5 Tactica, Like a Dragon, το Prince of Persia και άλλα. Και αυτά ειναι για το επόμενο 6μηνο μόνο. Το άρθρο μιλάει για τη Microsoft και όχι για 3ες εταιρείες. Αυτά θα βγουν και για το One. https://www.metacritic.com/browse/games/release-date/coming-soon/xboxone/date 1
gino007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, MikeGR7 είπε Τη γνωμη μου λεω. Οποια κονσολα και να γινει discontinue καποιοι θα στεναχωρηθουν γιατι την εχουν αγορασει, αυτο δε σημαινει οτι θα υποστηριζοντε αιωνια. Το Series S ηταν απο την αρχη αδυναμη κονσολα και ειναι λογικο να κανει μικροτερο κυκλο. Παντως εγω ειπα να γινει discontinue δηλαδη να παψει να πωλειτε δεν ειπα να σταματησουν να βγαζουν παιχνιδια, τουλαχιστον οχι ακομα. Ας το κρατησει και αλλα 15 χρονια να χαρει και ο κοσμος ετσι και αλλιως μου μυριζει οτι η Microsoft δυσκολα θα συνεχισει στο χωρο αυτο μετα απο αυτη τη γενια... Edit: Εκτος αν θελει να βγαλει και μια 3η γενια σερι να χανει για να το παρει αποφαση, ξερω γω και στα κινητα το παλεψαν αρκετα μεχρι να το πιασουν το μηνυμα. Γενικα αυτο που ειχε πει o Gates (που κατι παραπανω θα ξερει για την εταιρια του) ειναι οτι καλυτερα να επικεντρωθουμε στο Software και η ιστορια το εχει αποδειξει καθως τιποτα σε hardware δεν τους εχει βγει ποτε, απο tablet - κινητα μεχρι music players κτλ ολα ναυαγιο 🙃 Πρώτη γενιά που το γύρισα σε Xbox λόγω budget και είμαι υπερευχαριστημένος από αυτά που μου προσφέρει. Μην συγκρίνουμε αλλά Microsoft Hardware με Xbox καμία σχέση ακόμα και αν στις 2 τελευταίες γενιές είναι πίσω. Δεν ειπα να το υποστηρίζει 15 χρόνια ειπα να το υποστηρίξει όσο το X. 1 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, MikeGR7 είπε Τι να πω, ανάμικτα συναισθήματα. Απο τη μια θα έλεγα οτι έκαναν πολυ καλά, αλλα απο την άλλη οταν εξακολουθούν να έχουν το Series S μου ακούγεται κάπως κοροϊδία. Κανονικά θα έπρεπε: -One, OneX και Series S discontinue. -"Pro" Series X για δυνατό μοντέλο. -Απλό Series X στην τιμή που έχει τώρα το S για value μοντέλο. Το Series S θα συνεχίσει γιατί έχει Zen 2 και NVMe, τα Οne έχουν όλα απλό HDD οπότε τέλος. Ο SSD θα είναι required από 'δω και πέρα και όχι απλά recommended. 1
lnwolfgr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Το Series S θα συνεχίσει γιατί έχει Zen 2 και NVMe, τα Οne έχουν όλα απλό HDD οπότε τέλος. Ο SSD θα είναι required από 'δω και πέρα και όχι απλά recommended. Εχω το one x Και του έχω βάλει 2tb ssd, είναι απλή διαδικασία και το one πετάει, βέβαια δεν είναι nvme αλλά η διαφορά είναι τρομακτική σε σχέση με τον hhd. Και αυτός είναι ο λόγος που ακόμα σκεφτομαι και δεν έχω πάρει series x, είμαι πολύ ευχαριστημένος. 1
valkon Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Τραγική ονοματοδοσία κονσόλας, χίλιες φορές να το κάνανε όντως Xbox 720 5
Tetrabitos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Το μαργαριτάρι της Ms. Άρχισε ο κατήφορος από το 2013 με αυτά που έλεγε ο τότε CEO, DRM στα games, πάντα online και άμα δεν θέλετε μείνετε στην προηγούμενη γενιά 360. Ύστερα βγήκε και υστερούσε στα ίδια παιχνίδια στα γραφικά από το ps4. Τι φτιάξανε οι άνθρωποι. Ακόμα αυτή την ρετσινια κουβαλάει ο Spencer που ανέλαβε. 1
paanur Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 7 ώρες πριν, MikeGR7 είπε Τι να πω, ανάμικτα συναισθήματα. Απο τη μια θα έλεγα οτι έκαναν πολυ καλά, αλλα απο την άλλη οταν εξακολουθούν να έχουν το Series S μου ακούγεται κάπως κοροϊδία. Κανονικά θα έπρεπε: -One, OneX και Series S discontinue. -"Pro" Series X για δυνατό μοντέλο. -Απλό Series X στην τιμή που έχει τώρα το S για value μοντέλο. Γιατί Discontinue το series S φίλε? Μια χαρά κονσόλα είναι. Το one είναι αρχαίο πλέον και δε γίνεται πλέον να βγαίνουν παιχνίδια και στις 2 κονσόλες. Βλέπεις starfield πχ που δε θα βγει για το one και είναι επιτέλους πραγματικά next gen. Αν έπρεπε να βγει και στο one θα ήταν συνολικά το παιχνίδι κατώτερο προκειμένου να μπορέσει να τρέχει και στο one. Έπρεπε να γίνει και έγινε. 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Το one x θα μπορούσε ακόμα να υποστηριχθεί είναι ακόμα μια χαρά hardware. Επίσης που κάνει μεγάλη εντύπωση που βγήκε το diablo 4 σε ps4 και όχι σε Xbox δεδομένου ότι θα γίνει εξαγορά από την Microsoft.
Eddy_Gordo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 20 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε Το one x θα μπορούσε ακόμα να υποστηριχθεί είναι ακόμα μια χαρά hardware. Επίσης που κάνει μεγάλη εντύπωση που βγήκε το diablo 4 σε ps4 και όχι σε Xbox δεδομένου ότι θα γίνει εξαγορά από την Microsoft. Αν βαριούνται εκει στην ms τα στούντιο να κάνουν optimize δεν φταίει η εξαγορά 1
NickTG Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 26 minutes ago, Exodia The Forbidden One said: Το one x θα μπορούσε ακόμα να υποστηριχθεί είναι ακόμα μια χαρά hardware. Επίσης που κάνει μεγάλη εντύπωση που βγήκε το diablo 4 σε ps4 και όχι σε Xbox δεδομένου ότι θα γίνει εξαγορά από την Microsoft. https://www.skroutz.gr/s/40121323/Diablo-IV-Xbox-One-Series-X-Game.html Xbox One Xbox Series S | X 2
Misokatsu64 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 11 ώρες πριν, lnwolfgr είπε Εχω το one x Και του έχω βάλει 2tb ssd, είναι απλή διαδικασία και το one πετάει, βέβαια δεν είναι nvme αλλά η διαφορά είναι τρομακτική σε σχέση με τον hhd. Και αυτός είναι ο λόγος που ακόμα σκεφτομαι και δεν έχω πάρει series x, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σου αναγνωριζει πληρως τα 2 TB η μονο τα 1 TB; Το ειχα κανει και εγω στο One X αλλα δεν μπορεσα ποτε να αναγνωρισω πληρως τα 2TB.. To One X ειναι φοβερη κονσολα και ο σχεδιασμος της για μενα ειναη καλυτερος απο το Series X.
aleka13 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 11 ώρες πριν, valkon είπε Τραγική ονοματοδοσία κονσόλας, χίλιες φορές να το κάνανε όντως Xbox 720 Ε όχι και να του δώσουν όνομα από τιμή PS5 bundle! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα