polemikos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Τρία χρόνια εντός του κύκλου ζωής των Xbox Series X|S και η Microsoft έκανε γνωστό ότι δεν πρόκειται να αναπτυχθούν άλλα παιχνίδια για την προηγούμενη κονσόλα της, Xbox One. Αν και η εταιρεία θα εξακολουθήσει να υποστηρίζει τα προηγούμενης γενιάς παιχνίδια για την κονσόλα που εξακολουθούν να έχουν σημαντικό κοινό -όπως τα Minecraft και Halo Infinite- εντούτοις καμία ομάδα της Xbox Game Studios δεν πρόκειται να εργαστεί σε κάποιον νέο τίτλο για την προηγούμενης γενιάς κονσόλα, Xbox One. «Περάσαμε στη γενιά 9» είπε στην ιστοσελίδα Axios ο επικεφαλής της Xbox Game Studios Matt Booty αναφερόμενος στις κονσόλες Xbox Series X|S και δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε ότι η εταιρεία αναπτύσσει και παιχνίδια για PC. Η αλήθεια είναι ότι κάποια στιγμή θα γινόταν κάτι τέτοιο, ώστε να αποφευχθεί η περίπτωση να παρεμποδιστεί η ανάπτυξη νεότερων και πιο περίπλοκων από τους περιορισμούς που θέτει πλέον το hardware του Xbox One που είναι σχεδόν μίας δεκαετίας. Παρόλα αυτά, για όσους επιμένουν να παίζουν παιχνίδια στην κονσόλα Xbox One και δεν επιθυμούν να αναβαθμίσουν σε κάποια νεότερη, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σύγχρονους τίτλους Series X|S όπως είναι τα Starfield και Forza Motorsport αν και κάτι τέτοιο θα είναι δυνατό μόνο μέσω του Xbox Cloud Gaming. «Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσουμε την υποστήριξη» είπε ο Matt Booty στο Axios. Τα νέα έρχονται στον απόηχο ενός δυνατού φετινού Xbox Games Showcase το περασμένο Σαββατοκύριακο με την εταιρεία να ανακοινώνει νέους τίτλους όπως τα Compulsion's South of Midnight και InXile's Clockwork Revolution και να δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να γνωρίσει καλύτερα τα παιχνίδια Fable, Avowed και Senua's Saga: Hellblade II. Με την εταιρεία να απομακρύνεται από το Xbox One, οι ομάδες της Microsoft θα απελευθερωθούν από τα δεσμά της προηγούμενης γενιάς. Κάποιοι πάντως τρίτοι developers έχουν εκφράσει ανησυχίες ότι και το Xbox Series S, που όπως είναι γνωστό είναι λιγότερο ισχυρό από το Xbox Series X βάζει περιορισμούς στη δουλειά τους. Ο Matt Booty παραδέχτηκε ότι για να διασφαλιστεί ότι τα παιχνίδια «τρέχουν» σωστά στο Xbox Series S απαιτείται «περισσότερη δουλειά» ωστόσο σημείωσε ότι τα στούντιο της Microsoft -ειδικότερα εκείνα που εργάζονται στα δεύτερα παιχνίδια τους για αυτή τη γενιά κονσολών- μπορούν πλέον να βελτιστοποιήσουν καλύτερα τα παιχνίδια τους για το Series S. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
neonalex Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 20 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Και πολύ άργησε.. Έπρεπε να σταθεροποιηθεί η παραγωγή της τελευταίας γενιάς 1
SkaL- Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 39 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Και πολύ άργησε.. Δεν ξέρω...στο μυαλό μου φέρνω τον άμεσο ανταγωνιστή ps4. Γιατί να μην έχει ακόμα υποστήριξη 1-2 χρόνια το one ; όσοι αγόρασαν one x με δυνατότερο hardware, ούτε αυτό έχει δυνατότητες έστω και με πολλές περικοπές; Σιγά την τρομερή εξέλιξη των παιχνιδιών τα τελευταία 2 χρόνια αφού βγαίνουν και παιχνίδια χαμηλότερων απαιτήσεων γιατί αυτά να μην βγουν για το one ; και τέλος το xbox 360 είχε aaa τίτλους για 12+ χρόνια. ΥΓ. Ήμουν κάτοχος original xbox και 360 και απόλυτα ευχαριστημένος. 12 2
Choutas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, SkaL- είπε Δεν ξέρω...στο μυαλό μου φέρνω τον άμεσο ανταγωνιστή ps4. Γιατί να μην έχει ακόμα υποστήριξη 1-2 χρόνια το one ; όσοι αγόρασαν one x με δυνατότερο hardware, ούτε αυτό έχει δυνατότητες έστω και με πολλές περικοπές; Σιγά την τρομερή εξέλιξη των παιχνιδιών τα τελευταία 2 χρόνια αφού βγαίνουν και παιχνίδια χαμηλότερων απαιτήσεων γιατί αυτά να μην βγουν για το one ; και τέλος το xbox 360 είχε aaa τίτλους για 12+ χρόνια. ΥΓ. Ήμουν κάτοχος original xbox και 360 και απόλυτα ευχαριστημένος. Για λόγους κόστους ήταν πολύ λίγο το κοινό για να πληρώνουν τόσα λεφτά στους developers και τα εσωτερικά studio να το υποστηρίξουν. Λογικά ίσως να πλησίαζει και κάποιο είδος απ για τηλεοράσεις. 2
techon1 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δηλαδή τώρα θα έχει μηδέν, ακριβώς όσα και πριν 1
BALABANIS Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 51 λεπτά πριν, SkaL- είπε Δεν ξέρω...στο μυαλό μου φέρνω τον άμεσο ανταγωνιστή ps4. Γιατί να μην έχει ακόμα υποστήριξη 1-2 χρόνια το one ; όσοι αγόρασαν one x με δυνατότερο hardware, ούτε αυτό έχει δυνατότητες έστω και με πολλές περικοπές; Σιγά την τρομερή εξέλιξη των παιχνιδιών τα τελευταία 2 χρόνια αφού βγαίνουν και παιχνίδια χαμηλότερων απαιτήσεων γιατί αυτά να μην βγουν για το one ; και τέλος το xbox 360 είχε aaa τίτλους για 12+ χρόνια. ΥΓ. Ήμουν κάτοχος original xbox και 360 και απόλυτα ευχαριστημένος. Δεν έχει να κάνει τόσο ότι δεν μπορούν, απλά υπάρχει το series s. Το one δεν χωράει φίλε. Τα σοβαρά λαθη της ΜS με το Οne την κυνηγάνε ακόμη. Θέλει να το αφήσει πίσω 🙂 3
MikeGR7 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Τι να πω, ανάμικτα συναισθήματα. Απο τη μια θα έλεγα οτι έκαναν πολυ καλά, αλλα απο την άλλη οταν εξακολουθούν να έχουν το Series S μου ακούγεται κάπως κοροϊδία. Κανονικά θα έπρεπε: -One, OneX και Series S discontinue. -"Pro" Series X για δυνατό μοντέλο. -Απλό Series X στην τιμή που έχει τώρα το S για value μοντέλο. 3 1
NickTG Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 2 hours ago, SkaL- said: Δεν ξέρω...στο μυαλό μου φέρνω τον άμεσο ανταγωνιστή ps4. Γιατί να μην έχει ακόμα υποστήριξη 1-2 χρόνια το one ; όσοι αγόρασαν one x με δυνατότερο hardware, ούτε αυτό έχει δυνατότητες έστω και με πολλές περικοπές; Σιγά την τρομερή εξέλιξη των παιχνιδιών τα τελευταία 2 χρόνια αφού βγαίνουν και παιχνίδια χαμηλότερων απαιτήσεων γιατί αυτά να μην βγουν για το one ; και τέλος το xbox 360 είχε aaa τίτλους για 12+ χρόνια. ΥΓ. Ήμουν κάτοχος original xbox και 360 και απόλυτα ευχαριστημένος. Γιατί θα έχει το PS4? Το DLC του Horizon Forbidden West βγήκε μόνο για PS5. Από ότι βλέπω μετά τα 10 χρόνια στο 360 έβγαιναν αθλητικά και μικρότερα παιχνίδια. Αυτά μπορεί να συνεχίσουν και στο One για 1-2 χρόνια ακόμα καθώς έχει κλείσει τη 10ετια.
gino007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 31 λεπτά πριν, MikeGR7 είπε Τι να πω, ανάμικτα συναισθήματα. Απο τη μια θα έλεγα οτι έκαναν πολυ καλά, αλλα απο την άλλη οταν εξακολουθούν να έχουν το Series S μου ακούγεται κάπως κοροϊδία. Κανονικά θα έπρεπε: -One, OneX και Series S discontinue. -"Pro" Series X για δυνατό μοντέλο. -Απλό Series X στην τιμή που έχει τώρα το S για value μοντέλο. Θα μας αναβαθμίσεις εσυ το S σε X σε όσους το πήραμε ξέροντας ότι θα το υποστηρίζει η Microsoft ως next gen κονσόλα ; 4 2
MikeGR7 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, gino007 είπε Θα μας αναβαθμίσεις εσυ το S σε X σε όσους το πήραμε ξέροντας ότι θα το υποστηρίζει η Microsoft ως next gen κονσόλα ; Τη γνωμη μου λεω. Οποια κονσολα και να γινει discontinue καποιοι θα στεναχωρηθουν γιατι την εχουν αγορασει, αυτο δε σημαινει οτι θα υποστηριζοντε αιωνια. Το Series S ηταν απο την αρχη αδυναμη κονσολα και ειναι λογικο να κανει μικροτερο κυκλο. Παντως εγω ειπα να γινει discontinue δηλαδη να παψει να πωλειτε δεν ειπα να σταματησουν να βγαζουν παιχνιδια, τουλαχιστον οχι ακομα. Ας το κρατησει και αλλα 15 χρονια να χαρει και ο κοσμος ετσι και αλλιως μου μυριζει οτι η Microsoft δυσκολα θα συνεχισει στο χωρο αυτο μετα απο αυτη τη γενια... Edit: Εκτος αν θελει να βγαλει και μια 3η γενια σερι να χανει για να το παρει αποφαση, ξερω γω και στα κινητα το παλεψαν αρκετα μεχρι να το πιασουν το μηνυμα. Γενικα αυτο που ειχε πει o Gates (που κατι παραπανω θα ξερει για την εταιρια του) ειναι οτι καλυτερα να επικεντρωθουμε στο Software και η ιστορια το εχει αποδειξει καθως τιποτα σε hardware δεν τους εχει βγει ποτε, απο tablet - κινητα μεχρι music players κτλ ολα ναυαγιο 🙃 Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2023 από MikeGR7 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα