insoholic Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 23 minutes ago, PLACEBO_89 said: Προφανως ανεβηκαμε και σε βιοτικο επιπεδο για να μπορουμε/αξιζει να περνουμε καινουργιο ανα 5ετια! Εξ ιδιων τ αλλοτρια αλλα να θυμασαι τα στερνα τιμουν τα πρωτα!!! Παρανοείς τα λεγόμενα μου... δεν είπα ότι ανεβήκαμε σε βιοτικό επίπεδο , ούτε ότι αξίζει να παίρνουμε νέο αυτοκίνητο ανά 5ετία. Εγώ μιλάω για την αξιοπιστία του συγκεκριμένου μοντέλου και γενικά της εταιρίας.
tzotzo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, PLACEBO_89 said: Οι αποδοχες εχουν να κανουν σε συναρτηση με το ποσο ανωδυνα τα βγαζει ο καθενας αλλα και τις υποχρεωσεις που εχει ''Ενοικιο/οικογενεια'' Εδω καταλαβαινεις οτι τα 1000ευρω ειναι λιγα? Αλλα αφου ''Πολύς κόσμος κυμαίνεται στα 1200-1500'' τοτε παω πασο,γραψε λαθος.. Sorry για την ατοπη παρεμβαση μου. Προφανως ανεβηκαμε και σε βιοτικο επιπεδο για να μπορουμε/αξιζει να περνουμε καινουργιο ανα 5ετια! Εξ ιδιων τ αλλοτρια αλλα να θυμασαι τα στερνα τιμουν τα πρωτα!!! Κοίταξε με αποφθέγματα και παροιμίες δεν βγάζεις άκρη. Με στατιστικά ισως. Εδώ είναι οι πωλήσεις των αυτοκινήτων το 2022. Με εξαίρεση 2-3 μοντέλα , τα 20 πρώτα σε πωλήσεις έχουν πάνω από 20.000€. Δεδομένου ότι δύσκολα θα δώσουν δάνειο οι τράπεζες σήμερα, και αν δώσουν θα δώσουν σε κάποιον που έχει τη δυνατότητα να αποπληρώσει καταλαβαίνεις ότι χρήμα υπάρχει και κινείται στην αγορά του αυτοκινήτου. Άρα αφού συμφωνούμε ότι χρήμα κινείται, ανεξάρτητα από τυχόν υποχρεώσεις που έχει ο καθένας, ένα προσεγμένο μεταχειρισμένο κάποιος θα το πληρώσει παραπάνω. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2023 από tzotzo 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 28 λεπτά πριν, insoholic είπε Παρανοείς τα λεγόμενα μου... δεν είπα ότι ανεβήκαμε σε βιοτικό επίπεδο , ούτε ότι αξίζει να παίρνουμε νέο αυτοκίνητο ανά 5ετία. Εγώ μιλάω για την αξιοπιστία του συγκεκριμένου μοντέλου και γενικά της εταιρίας. 1 ώρα πριν, insoholic είπε Καθόλου δαπανηρό αν σκεφτείς ότι εγώ το πήρα 16Κ και τώρα τα ίδια τα δίνουν 13Κ (7ετίας). Έτσι όπως ανέβηκαν τα πάντα, δεν "χάνει" αξία τόσο πολύ το αυτοκίνητο. Βέβαια αν το πουλήσεις για αγορά νέου τότε εκεί μπορεί να έχεις απώλειες... Κοιτα αυτη η διαφορα ειναι παροδικη και αν κρατηθει αυτο θα αλλαξει κατα πολυ το κοστος διαβιωσης προς τα πανω! Εκτος αν το πανε αυτοκινητο/επενδυση που δεν νομιζω γιατι τα κερδη ειναι τρελα γι αυτο και το εφτασαν σε level αναλωσιμου!!! 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε Φιλε τωρα παιζουμε.. Δηλαδη η πλειοψηφια εχει την δυνατοτητα να κανει αυτο? Απο την αλλη αυτο αν και δεν ειναι δαπανηρο!!! Εδω μιλαμε για το λιγοτερο κακο οχι στο στομα του λυκου!!! Φαντάζομαι οδηγείς Στάρλετ του 95 με 500,000χλμ που θα το κρατήσεις για τουλάχιστον 20 χρονια ακομα
PLACEBO_89 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε Φαντάζομαι οδηγείς Στάρλετ του 95 με 500,000χλμ που θα το κρατήσεις για τουλάχιστον 20 χρονια ακομα Αυτο ειναι κριμα που το κανει καποιος απο αναγκη.. Αυτος ομως που το κανει για περισσοτερες καταθεσεις εχει και αυτο την αιγλη,την γοητεια του!
Dark_Nightfall Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Στις 19/6/2023 στις 4:47 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε Φαντάζομαι οδηγείς Στάρλετ του 95 με 500,000χλμ που θα το κρατήσεις για τουλάχιστον 20 χρονια ακομα https://www.carscoops.com/2016/05/man-drives-toyota-tundra-for-1-million/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα