Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν συμφωνώ ανεπιφύλακτα με το αυτόματο (yaris), υπήρξε προηγούμενο thread που έκανε λόγο για θέμα οτι χρειαζόταν αντικατάσταση κάποιας ηλεκτρονικής πλακέτας και ήταν αυτόματο.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, alan2 είπε

Δεν συμφωνώ ανεπιφύλακτα με το αυτόματο (yaris), υπήρξε προηγούμενο thread που έκανε λόγο για θέμα οτι χρειαζόταν αντικατάσταση κάποιας ηλεκτρονικής πλακέτας και ήταν αυτόματο.

γενικά μακριά από αυτόματα κιβώτια...

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, b1LLy23 είπε

Γενικά πλέον τα αυτόματα κιβώτια είναι πολύ πιο αξιόπιστα απο τα χειροκίνητα, μια φορά στα δυο χρόνια αν αλλάζεις τα λάδια δεν παθαίνουν τίποτα. Ειδικά στα υβριδικά Toyota που είναι ecvt.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, G.bar είπε

Γενικά πλέον τα αυτόματα κιβώτια είναι πολύ πιο αξιόπιστα απο τα χειροκίνητα, μια φορά στα δυο χρόνια αν αλλάζεις τα λάδια δεν παθαίνουν τίποτα. Ειδικά στα υβριδικά Toyota που είναι ecvt.

Δεν αντιλέγω καθόλου απλά προσωπικά δε τα συμπαθώ ιδιαίτερα 😁

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, b1LLy23 είπε

Δεν αντιλέγω καθόλου απλά προσωπικά δε τα συμπαθώ ιδιαίτερα 😁

Ναι οκ, άλλο αυτό! 🙂. Πάντως άλλο ecvt και άλλο dsg πχ,  υπάρχουν αυτόματα για όλα τα γούστα.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω yaris hybrid του '15 αυτόματο.
Απολύτως κανένα πρόβλημα στα 7.5 χρόνια που το έχω!
Εννοείται όλα τα service στην ώρα του και τα 5 πρώτα χρόνια στην αντιπροσωπεία.
Το μόνο που χρειάστηκα φέτος ήταν αλλαγή μικρής μπαταρίας (στα 7 χρόνια).
Είναι αξιόπιστα και γι' αυτό τα προτιμάει ο κόσμος.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, insoholic είπε

Αν τα προσέξεις σε προσέχουν.... τα yaris...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, b1LLy23 είπε

τελειωσαν τα μηχανικα κιβώτια. Μονο αυτοματο. 

Πηρα αυτοματο και δεν ξαναγυρνάω σε χειροκίνητο με την καμία! εχω δευτερο αμαξι με χειροκινητο και δεν το παιρνω ουτε για να παω στον φούρνο.

• Like 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, insoholic είπε

Δεν ξερω ποιος ειναι ο ορισμος της αξιοπιστιας αν βαλεις μεσα τιμη αποκτησης,service/by the book αντιπροσωπειας. Εχω την αισθηση του δισυποστατου μεταξυ αξιοπιστιας/αθροιστικης δαπανης!

Τωρα αν στην Ελλαδα δινουν μισθους 1000ευρω ανωδυνα δηλαδη σου χαριζουν χρημα και δεν εχεις αλλες υποχρεωσεις τοτε η αγορα και η συντηρηση ενος καινουργιου ειναι αξιοπιστη!

Τα καινουργια αυτοκινητα ή μαλλον οσο περισσοτερα ηλεκτρονικα/αυτοματισμους εχουν τοσο επιρρεπης ειναι στις δαπανες! Αργα ή γρηγορα θα το δειξει ο χρονος με αντικτυπο την μεταπωληση!

Και η hyundai επειδη αναβαθμιστηκε δεν πρεπει να ειναι οικονομικη οπως την ξεραμε..

Πιο VFM θα σου βγει i20 1η γενιας παρα τα νεοτερα!

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, andreaspA είπε

τελειωσαν τα μηχανικα κιβώτια. Μονο αυτοματο. 

Πηρα αυτοματο και δεν ξαναγυρνάω σε χειροκίνητο με την καμία! εχω δευτερο αμαξι με χειροκινητο και δεν το παιρνω ουτε για να παω στον φούρνο.

να το κοιτάξεις αυτό φίλε... 😂

Δημοσ.
8 minutes ago, PLACEBO_89 said:

Δεν ξερω ποιος ειναι ο ορισμος της αξιοπιστιας αν βαλεις μεσα τιμη αποκτησης,service/by the book αντιπροσωπειας. Εχω την αισθηση του δισυποστατου μεταξυ αξιοπιστιας/αθροιστικης δαπανης!

Τωρα αν στην Ελλαδα δινουν μισθους 1000ευρω ανωδυνα δηλαδη σου χαριζουν χρημα και δεν εχεις αλλες υποχρεωσεις τοτε η αγορα και η συντηρηση ενος καινουργιου ειναι αξιοπιστη!

Τα καινουργια αυτοκινητα ή μαλλον οσο περισσοτερα ηλεκτρονικα/αυτοματισμους εχουν τοσο επιρρεπης ειναι στις δαπανες! Αργα ή γρηγορα θα το δειξει ο χρονος με αντικτυπο την μεταπωληση!

Και η hyundai επειδη αναβαθμιστηκε δεν πρεπει να ειναι οικονομικη οπως την ξεραμε..

Γιατί αφήνεις απέξω την μεταπωλητικη αξία; Αν στην πενταετία αποφασίσεις να το πουλήσεις το προσεγμένο αυτοκίνητο θα έχει μεγαλύτερη αξία.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tzotzo είπε

Γιατί αφήνεις απέξω την μεταπωλητικη αξία; Αν στην πενταετία αποφασίσεις να το πουλήσεις το προσεγμένο αυτοκίνητο θα έχει μεγαλύτερη αξία.

Φιλε τωρα παιζουμε.. Δηλαδη η πλειοψηφια εχει την δυνατοτητα να κανει αυτο? Απο την αλλη  αυτο αν και δεν ειναι δαπανηρο!!!  Εδω μιλαμε για το λιγοτερο κακο οχι στο στομα του λυκου!!!

Δημοσ.
20 minutes ago, PLACEBO_89 said:

Φιλε τωρα παιζουμε.. Δηλαδη η πλειοψηφια εχει την δυνατοτητα να κανει αυτο? Απο την αλλη  αυτο αν και δεν ειναι δαπανηρο!!!  Εδω μιλαμε για το λιγοτερο κακο οχι στο στομα του λυκου!!!

Ναι έχει την δυνατότητα. Αν μπορεί να πάρει ένα αμάξι 5ετιας που σημερα έχει 16.000 και καινουριο πριν 5 χρόνια έκανε 18.000, θα υπάρχουν και κάποιοι που θα μπορούν να πληρώσουν παραπάνω το προσεγμένο αμάξι. Επίσης τα 1000€ μισθός που λες, δεν ξέρω γιατί τα λες για πολλά. 

Πολύς κόσμος κυμαίνεται στα 1200-1500.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 minutes ago, PLACEBO_89 said:

Σαν αξιοπιστία εννοώ ότι δε θα σου βγάλει μηχανικά προβλήματα και ούτε θα σε αφήσει στο δρόμο. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου σε Ford έχω δει ηλεκτρικά προβλήματα σε νέα αυτοκίνητα όπως επίσης και σε Peugeot.
Δεν είναι τυχαίο που πολλοί έχουν Toyota. Βρίσκεις ανταλλακτικά εύκολα και είναι αξιόπιστα οχήματα.
Το μόνο μείον θα έλεγα είναι ότι τρίζουν τα πλαστικά, τουλάχιστον στο yaris.

29 minutes ago, PLACEBO_89 said:

Καθόλου δαπανηρό αν σκεφτείς ότι εγώ το πήρα 16Κ και τώρα τα ίδια τα δίνουν 13Κ (7ετίας). 
Έτσι όπως ανέβηκαν τα πάντα, δεν "χάνει" αξία τόσο πολύ το αυτοκίνητο.
Βέβαια αν το πουλήσεις για αγορά νέου τότε εκεί μπορεί να έχεις απώλειες...

Επεξ/σία από insoholic
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, tzotzo είπε

Ναι έχει την δυνατότητα. Αν μπορεί να πάρει ένα αμάξι 5ετιας που σημερα έχει 16.000 και καινουριο πριν 5 χρόνια έκανε 18.000, θα υπάρχουν και κάποιοι που θα μπορούν να πληρώσουν παραπάνω το προσεγμένο αμάξι. Επίσης τα 1000€ μισθός που λες, δεν ξέρω γιατί τα λες για πολλά. 

Πολύς κόσμος κυμαίνεται στα 1200-1500.

Οι αποδοχες εχουν να κανουν σε συναρτηση με το ποσο ανωδυνα τα βγαζει ο καθενας αλλα και τις υποχρεωσεις που εχει ''Ενοικιο/οικογενεια''

1 ώρα πριν, PLACEBO_89 είπε

Εδω καταλαβαινεις οτι τα 1000ευρω ειναι λιγα?

Αλλα αφου ''Πολύς κόσμος κυμαίνεται στα 1200-1500''  τοτε παω πασο,γραψε λαθος..

Sorry για την ατοπη παρεμβαση μου.

34 λεπτά πριν, insoholic είπε

Καθόλου δαπανηρό αν σκεφτείς ότι εγώ το πήρα 16Κ και τώρα τα ίδια τα δίνουν 13Κ (7ετίας). 
Έτσι όπως ανέβηκαν τα πάντα, δεν "χάνει" αξία τόσο πολύ το αυτοκίνητο.

Προφανως ανεβηκαμε και σε βιοτικο επιπεδο για να μπορουμε/αξιζει να περνουμε καινουργιο ανα 5ετια!

Εξ ιδιων τ αλλοτρια αλλα να θυμασαι τα στερνα τιμουν τα πρωτα!!!

Επεξ/σία από PLACEBO_89

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...