Demian12 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα σας. ψάχνω να αγοράσω μεταχειρισμένο αυτοκίνητο toyota Yaris . Όμως έχω κάποιους προβληματισμούς. 1) Ζω στην Αθήνα και θεωρώ δεν θα έχω την δυνατότητα να το βάζω μονίμως σε πάρκινγκ. Εχώ ακούσει ότι τα κλεβουν συχνά για ανταλλακτικά τα συγκεκριμένα Toyota yaris. Επειδή δεν θέλω να έρθω σε αυτήν την θέση, έψαξα και οι λύσεις είναι : καλός συναργεμος, apple tag μέσα στο αυτοκίνητο κρυμμένο και κάτι που κλειδώνει το τιμόνι. Ασφάλεια κλοπής, δεν θεωρώ ότι σε καλύπτει τόσο. Μπορω να κάνω κάτι άλλο ή να μην αγοράσω Yaris; Να ψάξω άλλο Toyota ή καθόλου αυτήν την μαρκα. Έχω αγχωθει αρκετά με αυτό και δεν ξέρω τι να κάνω. 2) Πήγα και ρώτησα και 5ετιας αυτοκίνητο ξεκινάνε από 12κ. Το θεωρείτε οκ τιμή ή ξέρετε κάποιον άλλον ; Σκέφτομαι υβριδικό και αυτόματο. Αν έχετε κάποια άλλη πρόταση ευχαρίστως. Ευχαριστώ
kalmik Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 1. Δεν κλέβουν Υaris περισσότερο ή λιγότερο. 2. Οι τιμές καινούργιων και μτχ. είναι ψηλά εδώ και δύο χρόνια. Ευκαιρίες τέλος. 1
Joshua21 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 1 hour ago, Demian12 said: Καλησπέρα σας. ψάχνω να αγοράσω μεταχειρισμένο αυτοκίνητο toyota Yaris . Όμως έχω κάποιους προβληματισμούς. 1) Ζω στην Αθήνα και θεωρώ δεν θα έχω την δυνατότητα να το βάζω μονίμως σε πάρκινγκ. Εχώ ακούσει ότι τα κλεβουν συχνά για ανταλλακτικά τα συγκεκριμένα Toyota yaris. Επειδή δεν θέλω να έρθω σε αυτήν την θέση, έψαξα και οι λύσεις είναι : καλός συναργεμος, apple tag μέσα στο αυτοκίνητο κρυμμένο και κάτι που κλειδώνει το τιμόνι. Ασφάλεια κλοπής, δεν θεωρώ ότι σε καλύπτει τόσο. Μπορω να κάνω κάτι άλλο ή να μην αγοράσω Yaris; Να ψάξω άλλο Toyota ή καθόλου αυτήν την μαρκα. Έχω αγχωθει αρκετά με αυτό και δεν ξέρω τι να κάνω. 2) Πήγα και ρώτησα και 5ετιας αυτοκίνητο ξεκινάνε από 12κ. Το θεωρείτε οκ τιμή ή ξέρετε κάποιον άλλον ; Σκέφτομαι υβριδικό και αυτόματο. Αν έχετε κάποια άλλη πρόταση ευχαρίστως. Ευχαριστώ 1) Όντως σύμφωνα με διάφορες έρευνες τα Yaris είναι από τις πρώτες επιλογές των κλεφτών λόγω ανταλλακτικών, αυτό όμως δεν σημαίνει πως αν το επιλέξεις είναι σίγουρο πως θα το κλάψεις κάποια στιγμή (δεν είναι και smart πρώτης γενιάς), απλά θα έχεις λίγο περισσότερες πιθανότητες κλοπής. Εσύ θα κρίνεις αν θα πρέπει να το αποφύγεις και να πας σε κανα Hyundai i10 πχ που είναι χαμηλά στη λίστα προτίμησης για κλοπή. 2) Για να σου πούμε αν είναι χαμηλή η τιμή θα πρέπει πρώτα να μας πεις τι αυτοκίνητο αφορά, γιατί υβριδικό yaris ούτε για αστείο με τόσα, κανα 17αρι πάνε του 2018 (5ετίας).
Demian12 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 49 λεπτά πριν, Joshua21 είπε 1) Όντως σύμφωνα με διάφορες έρευνες τα Yaris είναι από τις πρώτες επιλογές των κλεφτών λόγω ανταλλακτικών, αυτό όμως δεν σημαίνει πως αν το επιλέξεις είναι σίγουρο πως θα το κλάψεις κάποια στιγμή (δεν είναι και smart πρώτης γενιάς), απλά θα έχεις λίγο περισσότερες πιθανότητες κλοπής. Εσύ θα κρίνεις αν θα πρέπει να το αποφύγεις και να πας σε κανα Hyundai i10 πχ που είναι χαμηλά στη λίστα προτίμησης για κλοπή. 2) Για να σου πούμε αν είναι χαμηλή η τιμή θα πρέπει πρώτα να μας πεις τι αυτοκίνητο αφορά, γιατί υβριδικό yaris ούτε για αστείο με τόσα, κανα 17αρι πάνε του 2018 (5ετίας). 1) Ναι απλά αγχώνομαι για αυτό. Άλλες μάρκες εξίσου καλές ; 2) έχω βρει Ζωγράφου, 15.800 κάπου εκεί βρισκω και πάνω. Ένα είναι αυτό YARIS 1.5 HSD LIVE
stylish Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Πάντως ασφάλεια κλοπής είναι ότι καλύτερο για να μην κλαίς τα χρήματα σου. Καλή αγορά εύχομαι. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2023 από stylish 5
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 7 ώρες πριν, Demian12 είπε Καλησπέρα σας. ψάχνω να αγοράσω μεταχειρισμένο αυτοκίνητο toyota Yaris . Όμως έχω κάποιους προβληματισμούς. 1) Ζω στην Αθήνα και θεωρώ δεν θα έχω την δυνατότητα να το βάζω μονίμως σε πάρκινγκ. Εχώ ακούσει ότι τα κλεβουν συχνά για ανταλλακτικά τα συγκεκριμένα Toyota yaris. Επειδή δεν θέλω να έρθω σε αυτήν την θέση, έψαξα και οι λύσεις είναι : καλός συναργεμος, apple tag μέσα στο αυτοκίνητο κρυμμένο και κάτι που κλειδώνει το τιμόνι. Ασφάλεια κλοπής, δεν θεωρώ ότι σε καλύπτει τόσο. Μπορω να κάνω κάτι άλλο ή να μην αγοράσω Yaris; Να ψάξω άλλο Toyota ή καθόλου αυτήν την μαρκα. Έχω αγχωθει αρκετά με αυτό και δεν ξέρω τι να κάνω. 2) Πήγα και ρώτησα και 5ετιας αυτοκίνητο ξεκινάνε από 12κ. Το θεωρείτε οκ τιμή ή ξέρετε κάποιον άλλον ; Σκέφτομαι υβριδικό και αυτόματο. Αν έχετε κάποια άλλη πρόταση ευχαρίστως. Ευχαριστώ Τα ανταλλακτικά τα κλέβουν και χωρίς να κλέψουν το αμάξι,πας το πρωί και λείπουν ζάντες προφυλακτήρες ψυγεία κλπ.Οπότε συναγερμος air tag κλπ δεν .......Ασφάλεια μερικής και ολικής κλοπής χρειάζεσαι και τύχη,. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 9 ώρες πριν, Demian12 είπε Καλησπέρα σας. ψάχνω να αγοράσω μεταχειρισμένο αυτοκίνητο toyota Yaris . Όμως έχω κάποιους προβληματισμούς. 1) Ζω στην Αθήνα και θεωρώ δεν θα έχω την δυνατότητα να το βάζω μονίμως σε πάρκινγκ. Εχώ ακούσει ότι τα κλεβουν συχνά για ανταλλακτικά τα συγκεκριμένα Toyota yaris. Επειδή δεν θέλω να έρθω σε αυτήν την θέση, έψαξα και οι λύσεις είναι : καλός συναργεμος, apple tag μέσα στο αυτοκίνητο κρυμμένο και κάτι που κλειδώνει το τιμόνι. Ασφάλεια κλοπής, δεν θεωρώ ότι σε καλύπτει τόσο. Μπορω να κάνω κάτι άλλο ή να μην αγοράσω Yaris; Να ψάξω άλλο Toyota ή καθόλου αυτήν την μαρκα. Έχω αγχωθει αρκετά με αυτό και δεν ξέρω τι να κάνω. 2) Πήγα και ρώτησα και 5ετιας αυτοκίνητο ξεκινάνε από 12κ. Το θεωρείτε οκ τιμή ή ξέρετε κάποιον άλλον ; Σκέφτομαι υβριδικό και αυτόματο. Αν έχετε κάποια άλλη πρόταση ευχαρίστως. Ευχαριστώ Για τα αλλα σου απαντησαν εγω θα σταθω χωρις δισταγμο στο αυτοματο κιβωτιο και υβριδικο 1
liakinen Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Το να δώσεις για ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ Yaris αυτόματο υβριδικό 15000 + ευρώ δεν ξέρω αν είναι σοφή αγορά. Τώρα αν είσαι της λογικής ε τι να κάνουμε αυτές είναι οι τιμές πλέον, όλα έχουν ανέβει, βρες ένα καθαρό με λίγα σχετικά χλμ και προχώρα. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2023 από liakinen 4
Haldol Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 10 hours ago, Demian12 said: καλός συναργεμος, apple tag μέσα στο αυτοκίνητο κρυμμένο και κάτι που κλειδώνει το τιμόνι. Ασφάλεια κλοπής, δεν θεωρώ ότι σε καλύπτει τόσο. Η ασφάλεια κλοπής είναι το βασικότερο, όχι «δε θεωρώ ότι καλύπτει τόσο». Χωρίς ασφάλεια μην ασχοληθείς καν με τα υπόλοιπα. Οκ, έβαλες συναγερμό, μπαστούνι και κροκόδειλο. Αλλά εν τέλει το βάλαν στο μάτι και το πήραν. Μετά, αν δεν έχεις ασφάλεια; Κάνοντας λοιπόν ασφάλεια, βάλε μεγάλη (αλλά ρεαλιστική) τιμή στην αξία του αυτοκινήτου. Αν π.χ. το αμάξι στο car.gr παίζει κατά Μ.Ο. στα 15Κ, κι εσύ βάλεις στην ασφάλεια 6,5Κ, αν γίνει η στραβή θα σου δώσουν τα 6,5Κ και θα τους πεις κι ευχαριστώ. Αν έχεις βάλει σωστή τιμή, όσο αξίζει όντως, πάλι θα θέλησουν να σου δώσουν πολύ πιο λίγα (αυτό είναι δεδομένο, πάντα το κάνουν) αλλά εκεί μπορείς να τους κυνηγήσεις νομικά αν η διαφορά είναι σημαντική και αξίζει. Βάλε έναν τίμιο συναγερμό, από αξιόλογη εταιρεία (Clifford, Pandora, κ.λπ), όχι με 49,50€ και free shipping από βουνίσιο χωριό στην Κίνα, ιδανικά με GPS με έξτρα δική του μπαταρία. Ένα GPS tracker μπορεί να μπει και αυτόνομο, αλλά πολλοί συναγερμοί το έχουν «πακέτο». Αν κάνεις αυτό, το AirTag δε χρειάζεται, αφού ήδη έχεις tracking. Για τιμόνι υπάρχουν κάποιες επιλογές τύπου «μπαστούνι» κ.λπ, που εννοείται ότι δίνουν κάτι έξτρα, απλά συνήθως πλέον κλέβουν ανταλλακτικά, δε μπαίνουν μέσα να πάρουν το αμάξι και να φύγουν... (εκτός κι αν είναι Smart!).
andreas-d Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Ασφαλεια κλοπής το κυριότερο τα air Tag είναι για τα κλειδιά απορία το έχω πως κάποιος νομίζει ότι θα τον σώσει ένα bluetooth αξεσουάρ λίγο πιο σύγχρονο από εκείνο που είχαμε παλιά που του σφυρίζει και χτυπάει😁 2
Black Demis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Τα καινούργια yaris τσ κλέβουν άσχημα, και όχι το αυτοκίνητο αλλά όλα γύρο του, πρόσφατη περίπτωση ένας γνωστός στο κέντρο Θεσσαλονίκης πήγε για μισή ώρα σε ένα σπίτι, γυρνάει λυπουν όλες η ζάντες όλα τα πλαστικά γύρο γύρο ταμπλό κλπ από μέσα ότι χαλάει από τρακάρισμα σηνιθος ακόμη και μετοπη ευγαλαν και όλα αυτά σε μισή ώρα. Το κάνουν αυτό καθος αμάξι πούλησε άπειρα και έχει πολλά που τράκαρα και ανταλλακτικά κάνουν ένα νεφρό έτσι υπάρχει τεράστια ζήτηση για ανταλλακτικά Οσο για τημες τόσο είναι, σκέψου οχήματα 2 χρονών τα πουλάνε ποιο ακριβά και από καινούργιο καθος δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, και σε συνδιασμο με το ότι το όχημα αυτό έχει πάρει και η κουτσή Μαρία δεν υπάρχει τπτ Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2023 από Black Demis
PLACEBO_89 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 13 ώρες πριν, Demian12 είπε Καλησπέρα σας. ψάχνω να αγοράσω μεταχειρισμένο αυτοκίνητο toyota Yaris . Όμως έχω κάποιους προβληματισμούς. 1) Ζω στην Αθήνα και θεωρώ δεν θα έχω την δυνατότητα να το βάζω μονίμως σε πάρκινγκ. Εχώ ακούσει ότι τα κλεβουν συχνά για ανταλλακτικά τα συγκεκριμένα Toyota yaris. Επειδή δεν θέλω να έρθω σε αυτήν την θέση, έψαξα και οι λύσεις είναι : καλός συναργεμος, apple tag μέσα στο αυτοκίνητο κρυμμένο και κάτι που κλειδώνει το τιμόνι. Ασφάλεια κλοπής, δεν θεωρώ ότι σε καλύπτει τόσο. Μπορω να κάνω κάτι άλλο ή να μην αγοράσω Yaris; Να ψάξω άλλο Toyota ή καθόλου αυτήν την μαρκα. Έχω αγχωθει αρκετά με αυτό και δεν ξέρω τι να κάνω. 2) Πήγα και ρώτησα και 5ετιας αυτοκίνητο ξεκινάνε από 12κ. Το θεωρείτε οκ τιμή ή ξέρετε κάποιον άλλον ; Σκέφτομαι υβριδικό και αυτόματο. Αν έχετε κάποια άλλη πρόταση ευχαρίστως. Ευχαριστώ Κανεις μια καλη ασφαλεια ή πας σε i10,i20 ακομα και σε παλιοτερα μοντελα για χαμηλοτερη τιμη αποκτησης! Απο κει και περα αν θεωρεις οσο πιο καινουργιο τοσο καλυτερα και σε συνδιασμο να πληρωνεις και ακριβα service επειδη δεν θα ξερεις που να το πας θα εισαι στα μεγιστα εξοδα! Οποτε αν υπαρχει χρημα παρε αυτο που σου αρεσει και με μια καλη ασφαλεια λυνεις τον προβληματισμο σου..
Demian12 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Για τα αλλα σου απαντησαν εγω θα σταθω χωρις δισταγμο στο αυτοματο κιβωτιο και υβριδικο Για πες, δηλαδή τι εννοείς; 10 ώρες πριν, liakinen είπε Το να δώσεις για ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ Yaris αυτόματο υβριδικό 15000 + ευρώ δεν ξέρω αν είναι σοφή αγορά. Τώρα αν είσαι της λογικής ε τι να κάνουμε αυτές είναι οι τιμές πλέον, όλα έχουν ανέβει, βρες ένα καθαρό με λίγα σχετικά χλμ και προχώρα. Όχι δεν είμαι αλλά τι προτείνεις να κάνω ; 5ετιας κοιταω με αυτά τα χαρακτηριστικά. 9 ώρες πριν, Haldol είπε Η ασφάλεια κλοπής είναι το βασικότερο, όχι «δε θεωρώ ότι καλύπτει τόσο». Χωρίς ασφάλεια μην ασχοληθείς καν με τα υπόλοιπα. Οκ, έβαλες συναγερμό, μπαστούνι και κροκόδειλο. Αλλά εν τέλει το βάλαν στο μάτι και το πήραν. Μετά, αν δεν έχεις ασφάλεια; Κάνοντας λοιπόν ασφάλεια, βάλε μεγάλη (αλλά ρεαλιστική) τιμή στην αξία του αυτοκινήτου. Αν π.χ. το αμάξι στο car.gr παίζει κατά Μ.Ο. στα 15Κ, κι εσύ βάλεις στην ασφάλεια 6,5Κ, αν γίνει η στραβή θα σου δώσουν τα 6,5Κ και θα τους πεις κι ευχαριστώ. Αν έχεις βάλει σωστή τιμή, όσο αξίζει όντως, πάλι θα θέλησουν να σου δώσουν πολύ πιο λίγα (αυτό είναι δεδομένο, πάντα το κάνουν) αλλά εκεί μπορείς να τους κυνηγήσεις νομικά αν η διαφορά είναι σημαντική και αξίζει. Βάλε έναν τίμιο συναγερμό, από αξιόλογη εταιρεία (Clifford, Pandora, κ.λπ), όχι με 49,50€ και free shipping από βουνίσιο χωριό στην Κίνα, ιδανικά με GPS με έξτρα δική του μπαταρία. Ένα GPS tracker μπορεί να μπει και αυτόνομο, αλλά πολλοί συναγερμοί το έχουν «πακέτο». Αν κάνεις αυτό, το AirTag δε χρειάζεται, αφού ήδη έχεις tracking. Για τιμόνι υπάρχουν κάποιες επιλογές τύπου «μπαστούνι» κ.λπ, που εννοείται ότι δίνουν κάτι έξτρα, απλά συνήθως πλέον κλέβουν ανταλλακτικά, δε μπαίνουν μέσα να πάρουν το αμάξι και να φύγουν... (εκτός κι αν είναι Smart!). Κατάλαβα, ευχαριστώ για τις συμβουλές. 7 ώρες πριν, Black Demis είπε Τα καινούργια yaris τσ κλέβουν άσχημα, και όχι το αυτοκίνητο αλλά όλα γύρο του, πρόσφατη περίπτωση ένας γνωστός στο κέντρο Θεσσαλονίκης πήγε για μισή ώρα σε ένα σπίτι, γυρνάει λυπουν όλες η ζάντες όλα τα πλαστικά γύρο γύρο ταμπλό κλπ από μέσα ότι χαλάει από τρακάρισμα σηνιθος ακόμη και μετοπη ευγαλαν και όλα αυτά σε μισή ώρα. Το κάνουν αυτό καθος αμάξι πούλησε άπειρα και έχει πολλά που τράκαρα και ανταλλακτικά κάνουν ένα νεφρό έτσι υπάρχει τεράστια ζήτηση για ανταλλακτικά Οσο για τημες τόσο είναι, σκέψου οχήματα 2 χρονών τα πουλάνε ποιο ακριβά και από καινούργιο καθος δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, και σε συνδιασμο με το ότι το όχημα αυτό έχει πάρει και η κουτσή Μαρία δεν υπάρχει τπτ Υπάρχει άλλη μάρκα τότε που δεν το κάνουν αυτό ; Σκέφτηκα Volkswagen αλλά είδα κάτι 20κ.. 6 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε Κανεις μια καλη ασφαλεια ή πας σε i10,i20 ακομα και σε παλιοτερα μοντελα για χαμηλοτερη τιμη αποκτησης! Απο κει και περα αν θεωρεις οσο πιο καινουργιο τοσο καλυτερα και σε συνδιασμο να πληρωνεις και ακριβα service επειδη δεν θα ξερεις που να το πας θα εισαι στα μεγιστα εξοδα! Οποτε αν υπαρχει χρημα παρε αυτο που σου αρεσει και με μια καλη ασφαλεια λυνεις τον προβληματισμο σου.. Με την ασφάλεια που είπαν πιο πάνω, απλά δίνεις πχ 15κ, η ασφαλιστική σου δίνει πχ 7κ. Δεν είναι αυτό το θέμα όμως. Μετά άντε ξανά αγόρασε και κάνε όλα αυτά. Το θέμα είναι να μην προκαλώ την τύχη μου. Αν έχεις να προτείνεις άλλες μάρκες εξησου τίμιες πες μου. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2023 από Demian12
Black Demis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, Demian12 said: Υπάρχει άλλη μάρκα τότε που δεν το κάνουν αυτό ; Σκέφτηκα Volkswagen αλλά είδα κάτι 20κ.. Οτιδιποτε δεν είναι πολύ διαδεδομένο δεν υποφέρει από αυτό Πάει βάση μοντέλου Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2023 από Black Demis
Demian12 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 26 λεπτά πριν, Black Demis είπε Οτιδιποτε δεν είναι πολύ διαδεδομένο δεν υποφέρει από αυτό Πάει βάση μοντέλου Στείλε μου μήνυμα αν θες να μου πεις και καθώς δεν έχω ιδέα. Σε ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα