Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! 

Θα χρειαστω μεταφορικη απο θεσσαλονικη για να μετακομισω απο δυτικη μακεδονια σε Καβαλα.

εδω ζητανε πολλα, 500ευρω + , γνωριζει κανεις καμμια οικονομικη και καλη μεταφορικη απο θεσσαλονικη , ωστε να κλεισω καποιον απο εκει?

Ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, 
χωρις να γνωριζω ποσα χιλιομετρα ειναι η πολη που μενεις απο την Θεσσαλονικη και μετα η πολη που μενεις απο την Καβαλα, τα 500 ευρω θα ελεγα οτι ειναι πολυ χαμηλη τιμη.
Εκτος αν δεν θες μετακομιση αλλα να πας εσυ τα πραγματα στο χωρο της μεταφορικης και αυτοι να τα πανε Καβαλα.

Επεξ/σία από dbrillis
  • Like 1
Δημοσ.

Αν δεν έχεις θέμα να κουβαλήσεις εσύ ή έχεις κόσμο, δες και την περίπτωση να νοικιάσεις βαν μέχρι 3,5τ που οδηγείται με απλό δίπλωμα να κάνεις τη δουλειά σου. Εγώ αυτό έκανα στην τελευταία μου μετακόμιση που ζητούσανε τη μάνα τους και τον πατέρα τους οι μεταφορικές.

Δημοσ.

Το 2018 800€ έδωσα σε μεταφορική στον ίδιο Δήμο. 

Συγκεκριμένα 7 τετράγωνα πιο πάνω πήγα και δεν είχα πολλά πράγματα. 

3 4 που ρώτησα είπαν πάνω από 1000.

500 είναι τζάμπα.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, panostza είπε

Αν δεν έχεις θέμα να κουβαλήσεις εσύ ή έχεις κόσμο, δες και την περίπτωση να νοικιάσεις βαν μέχρι 3,5τ που οδηγείται με απλό δίπλωμα να κάνεις τη δουλειά σου. Εγώ αυτό έκανα στην τελευταία μου μετακόμιση που ζητούσανε τη μάνα τους και τον πατέρα τους οι μεταφορικές.

οντως αυτο ειναι καλη ιδεα! λιγα πραγματα εχω - ενα μπουφε , ενα στεγνωτηριο , μια καρεκλα γραφειου κ 3 ποδηλατα - κ καμμια 20αρια κουτια με πραγματα. οποτε ανετα θα τα παρει ετσι - κ βλεπω γυρω στο 100αρικο βαρια να θελει για μια μερα να το νοικιασεις, οποτε θα το ψαξω ετσι!

τωρα 500 κ πανω καλυτερα να τα ξανα αγορασω εκει που θα παω , δεν εχει νοημα. τα κουτια τα περνω κ με αμαξι

Δημοσ.

Πρέπει να μας πεις τι θέλεις. Δλδ ειναι άλλο πράγμα να σου φέρνουν αναβατοριο, να τα πάρουν από όροφο, να στα παραδώσουν σε όροφο, να φέρνουν εργάτες πχ. Τα 500 για αυτά τα πράγματα που λες είναι όντως πολλά. Δεν ξέρω από που πήρες την τιμή αυτή αλλά φαντάσου ένα ολόκληρο φορτηγό Αθήνα Θεσσαλονίκη, νταλίκα, έχει αυτό το κόστος. Χωρίς εργατικά βέβαια κτλ. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, vasmav είπε

οντως αυτο ειναι καλη ιδεα! λιγα πραγματα εχω - ενα μπουφε , ενα στεγνωτηριο , μια καρεκλα γραφειου κ 3 ποδηλατα - κ καμμια 20αρια κουτια με πραγματα. οποτε ανετα θα τα παρει ετσι - κ βλεπω γυρω στο 100αρικο βαρια να θελει για μια μερα να το νοικιασεις, οποτε θα το ψαξω ετσι!

τωρα 500 κ πανω καλυτερα να τα ξανα αγορασω εκει που θα παω , δεν εχει νοημα. τα κουτια τα περνω κ με αμαξι

Μην γινεσαι υπερβολικος, με 500 δεν παιρνεις ουτε το στεγνωτηριο, ποσο μαλλον και ο,τι αλλο εχεις. 500 για πληρωμη 1 ατομου για ~7 ωρες οδηγηση + βοηθεια + υπηρεσια (φορτηγο, service, βενζινη κτλ) ειναι μια χαρα. 

12 ώρες πριν, vasmav είπε

κ βλεπω γυρω στο 100αρικο βαρια να θελει για μια μερα να το νοικιασεις, οποτε θα το ψαξω ετσι!

Μην ξεχασεις τον χρονο που θα χασεις να τα φορτωσεις/ξεφορτωσεις μονος σου, και βενζινες. Θα ελεγα οτι εκτος και αν ξεκινησεις νωρις, ανετα θα παει και 2η μερα για να το επιστρεψεις. Δεν νομιζω οτι θα σε περιμενουν στις 12 το βραδυ

• Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Μην γινεσαι υπερβολικος, με 500 δεν παιρνεις ουτε το στεγνωτηριο, ποσο μαλλον και ο,τι αλλο εχεις. 500 για πληρωμη 1 ατομου για ~7 ωρες οδηγηση + βοηθεια + υπηρεσια (φορτηγο, service, βενζινη κτλ) ειναι μια χαρα. 

Μην ξεχασεις τον χρονο που θα χασεις να τα φορτωσεις/ξεφορτωσεις μονος σου, και βενζινες. Θα ελεγα οτι εκτος και αν ξεκινησεις νωρις, ανετα θα παει και 2η μερα για να το επιστρεψεις. Δεν νομιζω οτι θα σε περιμενουν στις 12 το βραδυ

Δεν ξέρω εάν έχει πάρει προσφορά από έναν που έχει φορτηγάκι αλλά συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις γίνονται μετά φορτώσεις. Πάει στην αποθήκη στην Θεσσαλονίκη, εκφορτωνονται, μπαίνουν σε άλλο φορτηγό που πάει Καβάλα, εκφορτωνονται ξανά και μπαίνουν σε μικρό φορτηγό να κάνει την παράδοση. Ο φίλος δεν ξέρουμε τι ζητάει. Εάν δεν θέλει πουθενά εργάτες, η προσφορά είναι ακριβή. Εάν θέλει 2 εργάτες στην Θεσσαλονίκη και άλλους 2 στην Καβάλα, είναι 150-200€ αυτο. Μόνο εργατικά. Εάν θέλει παράδοση πχ Κυριακή. Ειναξ χίλια δυο πράγματα. 

Επειδή έχω δουλέψει με ιδιώτες, κατά 99% έμπλεκες μαζί τους στις μετακομίσεις. Γιατί πάντα δεν είχαν ακριβείς πληροφορίες, δεν μπορούσαν να υπολογίσουν όγκους, θεωρούσαν δεδομένο πως ο οδηγός θα βοηθήσει, πως θα του τα ανεβάσεις στον όροφο κτλ. Όλα αυτά πληρώνονται. Πολλές φορές τα γραφεία μεταφορών μάλλον θέλουν να τους αποφύγουν, γιατί έχουν και ζημιές καθώς ούτε να πακεταρουν ξέρουν. Οι μεταφορικές δινουν μια προσφορά, εάν τους κάτσει έχουν βγάλει καλό κέρδος. 

Δημοσ.

ευχαριστω ολους! οπου μιλησα κατω απο 450 δεν παει - οσο λιγα πραγματα και να εχεις

οι περισσοτεροι προτεινουν να τα παρει μεταφορικη - να τα αφησει θεσσαλονικη - κ αλλη να τα παει να τα παει καβαλα. αυτο για αυτα τα πραγματα που εχω να βγει κανα 150-200

ισως τελικα αυτη ειναι η λυση με την λιγοτερη ταλαιπωρια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...