cpavlidi Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Δεν τίθεται θεμα κούρασης άλλα θεμα ηλιθιότητας εκ μέρους της πολιτείας. Μια χαρά τους πληρώνει του δικαστικούς άλλα μόνο αυτούς. Το τζάμπα πέθανε.....τζάμπα ούτε 1 second 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 18 hours ago, Snoob said: Mία φορά έχω πάει εφορευτική, στις εκλογές του Μαΐου, κι όλα αυτά τα χολερικά που διαβάζω μου θυμίζουν τις αρβυλοϊστορίες του στρατού με τους δήθεν γκοτζίλες (υπηρέτησα ΣΕΜ, άρα καθ' ύλην αρμόδιος και η συχνότητα αλλαγής προμηθευτών σε κρέατα και οι νέες παραδόσεις ήταν εκπληκτικές, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία). Λοιπόν, αφού ειπώθηκαν κάμποσα αρνητικά, ας πω κι εγώ τη δική μου εμπειρία: Πρώτα, η δικαστική αντιπρόσωπος ήταν εξαιρετική, ευγενική, έμπειρη, ανεβοκατέβαινε ορόφους για να εξυπηρετήσει άτομα με κινητικά προβλήματα και γενικά κάθε άλλο παρά "αραχτή" ήταν όλη μέρα (συν την ευθύνη της όλης διαδικασίας). Μας κέρασε κατ' επανάληψη, είχε φέρει και από το σπίτι της ένα σωρό πράγματα που ήταν φύσει αδύνατο να καταναλωθούν από 4 ανθρώπους (2 ήρθαμε στην εφορευτική και ο ένας έφυγε το μεσημέρι), στο τέλος έφυγα με μια σακούλα πράγματα, δικά της και του δήμου, για να μην πάνε χαμένα. Ο δήμος μας είχε φέρει νερά να πιει ένας λόχος, 3 φορές μέσα στη μέρα σάντουιτς και χυμούς, περνούσαν κάθε τόσο και ρωτούσαν αν θέλαμε καφέδες, το μεσημέρι τίμιο μαγειρευτό (κοτόπουλο με ρύζι και λαχανικά). Και, φυσικά, ήταν τόσες οι μερίδες που άνετα έτρωγες δεύτερη και τρίτη, αυτοί είχαν υπολογίσει έξι (και εφεδρικές για κάθε ενδεχόμενο) και είχαμε μείνει τρεις στο μεταξύ. Η διαδικασία κύλησε άψογα, ο μόνος "κόπος" ήταν να φτιάχνουμε πακέτα με τα ψηφοδέλτια και τέλος. Μιλάμε, ένα βήμα πριν τα κάτεργα, τέτοιος "κόπος". Έμεινα μέχρι τέλους, με δική μου πρωτοβουλία, κι ήταν ενδιαφέρουσα εμπειρία, είδα πώς γίνεται η καταμέτρηση σταυρών, το κλείσιμο των αποτελεσμάτων, έμαθα πράγματα. Με σταυρούς (δεν θα έχει αυτή τη φορά) και 338 ψηφοδέλτια προς καταμέτρηση ήμουν σπίτι μου 10:30. Με δυο λόγια: αν είναι έμπειρος ο δικαστικός, ακόμη και 2-3 άτομα βγάζουν ένα Ε.Τ. στην Αττική άνετα μέσα σε 3-4 ώρες. Και χωρίς εφορευτική έβγαινε η δουλειά, απλά θα καθυστερούσε η διαδικασία, με τους ψηφοφόρους να παίρνουν ένα-ένα τα ψηδοδέλτια. Ειλικρινά, δεν κάναμε κάτι άλλο, μία φορά σηκώθηκα και πήγα να προλάβω μια ψηφοφόρο που είχε πάρει λάθος ταυτότητα. Κι αν άλλαζα κάτι στην όλη διαδικασία, δεν θα ήταν να βάλω αμοιβή, αλλά να μειώσω τα άτομα στην εφορευτική, δεν χρειάζονται ούτε για αστείο 4, γραμματέας και δικαστικός αντιπρόσωπος. Από 4 τακτικούς και 4 αναπληρωματικούς, ήμουν εγώ, ένας που έφυγε το μεσημέρι, μια αναπληρωματική που έφερε πρωί-πρωί κάποιο χαρτί γιατρού, ψήφισε πρώτη και έφυγε, ένας νεαρός εμφανίστηκε το απόγευμα να ψηφίσει, δικαιολογήθηκε πως ήταν άρρωστο το σκυλί του, έφυγε κι αυτός, οι άλλοι δεν εμφανίστηκαν καν να ψηφίσουν. Δεν είναι τόσο τρομερά τα πράγματα όσο διαβάζω εδώ να περιγράφονται. Οκ, είναι μια Κυριακή που δεν θα αράξεις αλλά θα κάνεις πέντε-δέκα στοιχειώδη πράγματα. Για την εμπειρία και μόνο, θα το πρότεινα. Τώρα, αν κάποιος καλείται πράγματι κάθε φορά, τι να πω. τρομερα ή οχι απο την στιγμη που καποιοι πληρωνονται ενω αλλοι οχι τοτε για μενα αυτοματως ειναι οχι ακομα και αν ειχαν στησει και bar μεσα.πηγα μια φορα και ως δια μαγειας ξαναημουν φετος που εννοειται δεν πηγα.εμπειρια ηταν η πρωτη φορα.καμια αλλη φορα. αλλο τοσο οταν μιλαμε για 12 ωρο plus. αν δουλεψω 12 ωρο κυριακη στην εργασια μου θα φυγω με πανω απο 100 καθαρα.εκει θα φυγω και ζημιωμενος απο τα φαγητα. το σν θα παω εφορευτικη και θα δουλεψω 10 λεπτα στο 12 ωρο δεν παιζει ρολο.δεν παυει να ειμαι εκει επισης οτι σου ετυχαν καλες συνθηκες δεν σημαινει οτι ειναι παντου αυτο 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Να συμπληρώσω εδώ, ότι η παραπάνω χαλαρότητα που περιγράφηκε από κάποιους αισιοδόξους, ίσως οφείλονταν στο γεγονός ότι ψήφισαν 338. Στο δικό μου Ε.Τ. (όπως και στο ακριβώς δίπλα), από τους 553 εγγεγραμμένους, ψήφισαν 516 (ήταν αν θυμάμαι καλά, 501 εγγεγραμμένοι και 15 εκτός λίστας - ενστολοι -). Άλλο λοιπόν, το χαλαρό 3ωρο-4ωρο με 338 και άλλο οι 516. Τέλος, επειδή θίχτηκε (με μια δόση περιπαικτική) η "αγγαρεία" που περιέγραψα νωρίτερα, αυτοί (οι κάποιοι) ίσως θα πρέπει αναλογιστούν ότι μερικοί σηκωνόμαστε στις 06.00 και γυρίζουμε σπίτι μας 17.30-18.00. Επίσης, μερικοί εξ ημών, έχουμε και παιδιά (με ό,τι αυτό συνεπάγεται για καθημερινότητα και Σ/Κ). Ευχαριστώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Αν έχει 4 τακτικούς και 4 αναπληρωματικους μπορεί να πάει ο καθένας από ένα τρίωρο. Ούτε θα κουραστεί ούτε θα χάσει την μέρα του ούτε θα έχει την ανάγκη να ζητήσει λεφτά. Αλλά όλοι χαλάνε φαιά ουσία και χρόνο να δουν πως θα το αποφύγουν, αν έχουν κυρώσεις πως θα κρυφτούν κλπ. Αν ήταν με πληρωμή, όλοι αυτοί που απορούν πως γίνεται να έχουν κληρωθεί τόσες φορές τι θα έλεγαν; Κάπου να έχουμε μια λογική. Αν κάποιος δεν θέλει να πάει μπορεί να ζητήσει εξαίρεση online ή να πάει στον δικαστικό την ημέρα τον εκλογών και να εκθέσει τους προβληματισμούς του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, tsagod είπε Δυστυχώς δεν ισχύει αυτό. Εγώ διαμένω σε άλλο δήμο απο αυτόν που ψηφίζω και με κάλεσαν για εφορευτική. Τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών και οι αναπληρωτές τους κληρώνονται, μέσα σε δεκαπέντε (15) ημέρες από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, από το οικείο Πρωτοδικείο. Στην κλήρωση περιλαμβάνονται οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του οικείου εκλογικού διαμερίσματος που φέρονται στους καταλόγους αυτούς ως κάτοικοι της περιοχής. Οι οριζόμενοι πρέπει να έχουν τουλάχιστον απολυτήριο δημοτικού σχολείου και να μην έχουν υπερβεί το 65ο έτος της ηλικίας τους. Αυτο λεει η διαταξη.. Ισως στον δημο σου εχουν αλλη διευθυνση.... ΥΓ. Δεν ξερω εαν με το κατοικοι περιοχης συμπεριλαμβανουν γειτονικους δημους . ΠΧ Καλλιθεα με Ν.Σμυρνη. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2023 από k_w_t Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 27 minutes ago, tzotzo said: Αν έχει 4 τακτικούς και 4 αναπληρωματικους μπορεί να πάει ο καθένας από ένα τρίωρο. Ούτε θα κουραστεί ούτε θα χάσει την μέρα του ούτε θα έχει την ανάγκη να ζητήσει λεφτά. Αυτό προϋποθέτει ότι θα εμφανιστούν όλοι (κάτι που στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει απλά ποτέ). 27 minutes ago, tzotzo said: Κάπου να έχουμε μια λογική. Αν κάποιος δεν θέλει να πάει μπορεί να ζητήσει εξαίρεση online ή να πάει στον δικαστικό την ημέρα τον εκλογών και να εκθέσει τους προβληματισμούς του. Επειδή όπως ανάφερα, ποτέ δεν εμφανίζονται όλοι (και οι 4+4 εμφανίζονται σε διαφορετικές χρονικές φάσεις), ο δικαστικός αντιπρόσωπος δεν είναι σε θέση να απορρίψει ή να αποδεχτεί τους προβληματισμούς όσων εμφανίζονται, γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να γνωρίζει a priori, πόσοι τελικά θα εμφανιστούν. Ενδέχεται δηλαδή, να μείνει στο τέλος και με έναν (ή και κανέναν) γιατί πολύ απλά, θεώρησε βάσιμους τους ισχυρισμούς του καθενός και έστειλε σπίτι τους πάντες (ή τουλάχιστον τους πάντες). Θα σου δώσω ένα παράδειγμα : εμφανίστηκε ένας τύπος περί τις 18.00 (ερμήνευσέ το όπως θες, έξυπνος άνθρωπος είσαι), ο οποίος άρχισε σε χαλαρό ύφος να λέει ότι δεν γνώριζε για το χαρτί μπλα μπλα μπλα. Μία κοπελιά που ήταν στην εφορευτική επιτροπή του την ψιλοείπε, ρωτώντας τον γιατί δεν κάθεται τώρα. Αυτός απάντησε με ύφος πάλι ότι "[...] καταλαβαίνω το sfustration σου (το αγγλικό τον μάρανε), αλλά δεν είμαι κατάλληλα προετοιμασμένος και έχω να πάω κάπου". Ε, ο δικαστικός αντιπρόσωπος επειδή είχε βολευτεί με εμάς (που κάναμε πάκους, αδειάζαμε σακούλες, ψάχναμε σακούλες για ψηφοδέλτια που είχαν τελειώσει, ανεβοκατεβαίναμε μαζί του για ανθρώπους με κινητικά προβλήματα κάντοντας το παραβάν με ανοιχτά χέρια και πλάτη στον ψηφοφόρο, συμπληρώναμε βεβαιώσεις άσκησης ψήφου για όσους χρειάζονταν), τον άφησε απλά να φύγει. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2023 από MauroPaltoudias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tzotzo είπε Αν κάποιος δεν θέλει να πάει μπορεί να ζητήσει εξαίρεση online ή να πάει στον δικαστικό την ημέρα τον εκλογών και να εκθέσει τους προβληματισμούς του. Μπορείς να εξηγήσεις την διαδικασία, πως γινετε κάποιος nα ζητήσει online εξαίρεση; Πρώτη φορα ακούω ότι γίνετε κάτι τέτοιο. Στον δικαστικό τι προβληματισμό να εκθέσει κάποιος; Δεν είναι ούτε πρόβλημα του δικαστικού και προφανως ούτε ευθύνη του, δεν έκανε αυτος την σύνταξη του συγκεκριμένου νόμου, ο νόμος είναι σαφής και λέει ότι για να πάρει κανείς απαλλαγή πρπει να συντρέχουν λόγοι υγείας οι οποίοι πρπει να αποδεικνύονται από χαρτι δημοσίου νοσοκομείου. To να εκθεσει καποιος τους προβληματισμους του στον δικαστικο εκεινη την ημερα το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα που μπορει να εχει ειναι να τον χτυπησει φιλικα ο δικαστικος στον ωμο και να του πει, δυστηχως η ευτυχως ετσι ειναι ο νομος και δεν μπορω να κανω κατι εγω για αυτο, οποτε μιας και δεν εχω και κοσμο γιατι μονο εσυ και ενα αλλος ενα προσηλθε, κατσε να βοηθησεις με τα ψηφοδελτια. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Ερωτηση: Εαν παει καποιος με θετικο test covid-19 τον κρατανε ? Να ψαχνουμε να κολλησουμε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 42 minutes ago, Pwpwpw said: Μπορείς να εξηγήσεις την διαδικασία, πως γινετε κάποιος nα ζητήσει online εξαίρεση; Πρώτη φορα ακούω ότι γίνετε κάτι τέτοιο. Στον δικαστικό τι προβληματισμό να εκθέσει κάποιος; Δεν είναι ούτε πρόβλημα του δικαστικού και προφανως ούτε ευθύνη του, δεν έκανε αυτος την σύνταξη του συγκεκριμένου νόμου, ο νόμος είναι σαφής και λέει ότι για να πάρει κανείς απαλλαγή πρπει να συντρέχουν λόγοι υγείας οι οποίοι πρπει να αποδεικνύονται από χαρτι δημοσίου νοσοκομείου. To να εκθεσει καποιος τους προβληματισμους του στον δικαστικο εκεινη την ημερα το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα που μπορει να εχει ειναι να τον χτυπησει φιλικα ο δικαστικος στον ωμο και να του πει, δυστηχως η ευτυχως ετσι ειναι ο νομος και δεν μπορω να κανω κατι εγω για αυτο, οποτε μιας και δεν εχω και κοσμο γιατι μονο εσυ και ενα αλλος ενα προσηλθε, κατσε να βοηθησεις με τα ψηφοδελτια. Έχει ποσταριστει ένα λινκ στο άλλο θέμα αλλά νομίζω τελείωσε η προθεσμια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, tzotzo said: Αν έχει 4 τακτικούς και 4 αναπληρωματικους μπορεί να πάει ο καθένας από ένα τρίωρο. Ούτε θα κουραστεί ούτε θα χάσει την μέρα του ούτε θα έχει την ανάγκη να ζητήσει λεφτά. Αλλά όλοι χαλάνε φαιά ουσία και χρόνο να δουν πως θα το αποφύγουν, αν έχουν κυρώσεις πως θα κρυφτούν κλπ. Αν ήταν με πληρωμή, όλοι αυτοί που απορούν πως γίνεται να έχουν κληρωθεί τόσες φορές τι θα έλεγαν; Κάπου να έχουμε μια λογική. Αν κάποιος δεν θέλει να πάει μπορεί να ζητήσει εξαίρεση online ή να πάει στον δικαστικό την ημέρα τον εκλογών και να εκθέσει τους προβληματισμούς του. Με την διαφορά όμως ότι δεν κάθεται κανείς συνήθως μόνο 3 ώρες. Εμένα με έχουν φωνάξει 5 φορές, έχω πάει αγόγγυστα και τις 5. Αλλά πραγματικά 6 δεν θα πάω γιατί το θεωρω κοροϊδία πλέον. Οι αναπληρωματικοί πλην μιας φοράς δεν πάτησε κανείς, και λείπανε και από τους τακτικούς με αποτέλεσμα όχι τρίωρο να μην μπορείς να κάτσεις αλλά ούτε να καθίσεις καλά καλά να πιεις ένα νερό, ένα καφέ. και πίστεψε με αν ήταν με πληρωμή το ίδιο ακριβώς θα έλεγα. Οσο για την εξαίρεση που το είδες ότι γίνεται να ζητήσει κάποιος εξαίρεση online; Είδα λες για ένα λινκ σε προηγούμενες σελίδες που ομολογουμένως δεν το είδα θα ψάξω τις πίσω σελίδες αλλά πολύ αμφιβάλλω ότι γίνεται οντως Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2023 από marmagia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Για όσους δε θέλετε ή δε μπορείτε να κάτσετε, έχω hint που 'χε κάνει γνωστός που τον «τσάκωσαν». Μπορούν να σε κρατήσουν (ακόμα και με το ζόρι) στο χώρο του εκλογικού τμήματος, αλλά δε μπορούν να σε αναγκάσουν πρακτικά να κάνεις κάτι. Τι θα κάνουν, θα σου πιάσουν τα χέρια και θα χωρίζουν ψηφοδέλτια με τα δικά σου χέρια, σα να το κάνεις εσύ; Ο θεούλης που λέτε, αφού δε τον άφηναν να φύγει, γυρνάει και τους λέει οκέι, θα κάτσω εδώ στην καρεκλίτσα μου, όποτε σας θυμηθεί θα φύγω, όμως ν' ακουμπήσω ψηφοδέλτιο δε πρόκειται. Κι αυτό έκανε. Ε σε κάνα δεκάλεπτο τον είχαν στείλει στον αγύριστο, με νεύρα κιόλας. You didn't hear it from me. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, tzotzo είπε Έχει ποσταριστει ένα λινκ στο άλλο θέμα αλλά νομίζω τελείωσε η προθεσμια Στο αλλο θεμα ειχε ποσταριστει λινκ με την αποφαση που ελεγε οτι οποιος θελει να ζητησει εξαιρεση εχει προσθεσμια εως 16/6 να παει ο ιδιος στο ταδε κτιριο με τα δικαιολογητικα του, link που να μπορεις να ζητησεις Online εξαιρεση δεν υπαρχει ουτε σε αυτο το θεμα ουτε στο αλλο, μαλλον δεν γινεται κατι τετοιο 33 λεπτά πριν, marmagia είπε Με την διαφορά όμως ότι δεν κάθεται κανείς συνήθως μόνο 3 ώρες. Εμένα με έχουν φωνάξει 5 φορές, έχω πάει αγόγγυστα και τις 5. Αλλά πραγματικά 6 δεν θα πάω γιατί το θεωρω κοροϊδία πλέον. Οι αναπληρωματικοί πλην μιας φοράς δεν πάτησε κανείς, και λείπανε και από τους τακτικούς με αποτέλεσμα όχι τρίωρο να μην μπορείς να κάτσεις αλλά ούτε να καθίσεις καλά καλά να πιεις ένα νερό, ένα καφέ. και πίστεψε με αν ήταν με πληρωμή το ίδιο ακριβώς θα έλεγα. Οσο για την εξαίρεση που το είδες ότι γίνεται να ζητήσει κάποιος εξαίρεση online; Είδα λες για ένα λινκ σε προηγούμενες σελίδες που ομολογουμένως δεν το είδα θα ψάξω τις πίσω σελίδες αλλά πολύ αμφιβάλλω ότι γίνεται οντως Δηλαδη τωρα αυτοι εκει κανανε κληρωση και βγηκε απο την κληρωτιδα το ιδιο ατομο οχι μια, οχι 2, αλλα...5 φορες. Μου φαινεται καλα ειχε γραψει καποιος οτι παιζει να κοιτανε ποιοι ηταν αυτοι που πηγαν στις προηγουμενες εκλογες και δινουν σε αυτους προτεραιοτητα με το σκεπτικο οτι αφου πηγαν την προηγουμενηγ φορα θα πανε και την επομενη... 21 λεπτά πριν, Haldol είπε Για όσους δε θέλετε ή δε μπορείτε να κάτσετε, έχω hint που 'χε κάνει γνωστός που τον «τσάκωσαν». Μπορούν να σε κρατήσουν (ακόμα και με το ζόρι) στο χώρο του εκλογικού τμήματος, αλλά δε μπορούν να σε αναγκάσουν πρακτικά να κάνεις κάτι. Τι θα κάνουν, θα σου πιάσουν τα χέρια και θα χωρίζουν ψηφοδέλτια με τα δικά σου χέρια, σα να το κάνεις εσύ; Ο θεούλης που λέτε, αφού δε τον άφηναν να φύγει, γυρνάει και τους λέει οκέι, θα κάτσω εδώ στην καρεκλίτσα μου, όποτε σας θυμηθεί θα φύγω, όμως ν' ακουμπήσω ψηφοδέλτιο δε πρόκειται. Κι αυτό έκανε. Ε σε κάνα δεκάλεπτο τον είχαν στείλει στον αγύριστο, με νεύρα κιόλας. You didn't hear it from me. Πιθανον να πιασει αν καποιος κανει αυτο που λες αλλα σιγουρα θα δημιουργηθει λεκτικη ενταση. Επισης παιζει ο δικαστικος να σου ανταποδωσει την τρελιτσα και να σου πει οκ πιασε μια καρεκλιτσα στη γωνια κατσε παρηγγειλε και καφε αν θες, και μεινε μεχρι αργα το βραδυ που θα ολοκληρωθει η διαδικασια. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 3 minutes ago, Pwpwpw said: Πιθανον να πιασει αν καποιος κανει αυτο που λες αλλα σιγουρα θα δημιουργηθει λεκτικη ενταση. Επισης παιζει ο δικαστικος να σου ανταποδωσει την τρελιτσα και να σου πει οκ πιασει μια καρεκλιτσα στη γωνια παρηγγειλε και καφε αν θες και κατσε μεχρι αργα το βραδυ που θα ολοκληρωθει η διαδικασια. Καλά ναι. Δεν είναι εγγυημένο. Και ούτε σε προστατεύτει από τυχόν μετέπειτα συνέπειες, αν και δεν ασχολούνται. Αν όμως την πάταγα με τέτοιο τρόπο θα το ρίσκαρα. Τι είχα, τι έχασα, αν δε το κάνεις θα κάτσεις να μετράς. Αν το κάνεις, μπορεί να κάτσεις σε μια γωνιά με το κινητό για 12 ώρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Haldol είπε Καλά ναι. Δεν είναι εγγυημένο. Και ούτε σε προστατεύτει από τυχόν μετέπειτα συνέπειες, αν και δεν ασχολούνται. Αν όμως την πάταγα με τέτοιο τρόπο θα το ρίσκαρα. Τι είχα, τι έχασα, αν δε το κάνεις θα κάτσεις να μετράς. Αν το κάνεις, μπορεί να κάτσεις σε μια γωνιά με το κινητό για 12 ώρες. Για αυτο απο το να πας εκει, να μαλωσεις και να εχεις και το ρισκο να σε κρατησουn κανα 12ωρο εστω και χωρις να κανεις τιποτα, το να τα παιξεις ολα για ολα και να να μην παρουσιαστεις καν νομιζω ειναι ποιο worth Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 24 minutes ago, Pwpwpw said: Δηλαδη τωρα αυτοι εκει κανανε κληρωση και βγηκε απο την κληρωτιδα το ιδιο ατομο οχι μια, οχι 2, αλλα...5 φορες. Μου φαινεται καλα καπου ειχε γραψει καπιοιος οτι αυτοι παιζει να κοιτανε ποιοι ηταν αυτοι που πηγαν στις προηγουμενες και δινουν σε αυτους προτεραιοτητα με το σκεπτικο οτι αφου πηγαν την προηγουμενηγ φορα θα πανε και την επομενη... Εντωμεταξυ ίσως κάτι τέτοιο γίνεται. Ο πατέρας μου πήγε τόσα χρόνια 3 φορές. Η μανα μου 4. Και οι περισσότερες από αυτές μου είπαν ηταν σερί. Αντίθετα η αδερφή μου δεν έχει πάει καμία. Το αστείο είναι ότι εγω αρχικά ψήφιζα στο δήμο ζωγράφου γιατί εκεί είχε μείνει η οικογενειακή μερίδα παρότι δεν έζησα εκεί ούτε μια μέρα. Μου έκατσαν το το 2010 νομίζω οι οεριφερειακες/ δημοτικές και 2012 δυο εθνικές. Έπειτα μετέφερα εκλογικά δικαιώματα στον δήμο μόνιμης κατοικίας και μου με φώναξαν όλως τυχαίως ακόμα δυο φορές. Άρα ποσό άτυχη πια σερί να κληρώσουν σε 2 διαφορετικούς δήμους; Την πρώτη φορά θυμάμαι δεν μας έφεραν ούτε ένα μπουκάλι νερό και εκεί που ήταν το σχολείο δεν είχε κάτι κοντά τριγύρω όποτε στη πράξη είμασταν σχεδόν νηστικοί μέχρι το βράδυ. Στις επόμενες η τις μεθεπόμενες που έκατσα είχαν κανονικά φαγητό και νερό/αναψυκτικό. Πολύ πιο ανθρώπινα τα πράγματα. Στην τελευταία φορά που πηγα μάλιστα επειδή είχαν έρθει αρκετά άτομα και δεν είχε μεγάλη προσέλευση μας άφησαν να γυρίσουμε και λίγες ώρες σπίτι όντως το μεσημεράκι να ξεκουραστούμε Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2023 από marmagia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις