sdikr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, Dante80 said: Δεν σου γράφει αυτό ρε sdikr, σου γράφει πως είναι ιταμό να σε βρίζει ο δικαστικός και να σε λέει ψεύτη ενώ δεν έχεις πάρει ποτέ χαρτί! Γιατί αυτό έγινε στην κοπέλα, και σε αυτό απάντησες. Πως είσαι σίγουρος ότι έγινε αυτό στην κοπέλα; Έτυχε να περάσω απο οικοδομές, που είχανε το χαρτί στην είσοδο Ακόμα εδώ στο φόρουμ και σε άλλα θα διαβάσεις πως μια δικαιολογία είναι το να πεις δεν το παρέλαβα, αυτό δεν το ξέρουμε μόνο εμείς, το ξέρουν και οι δικαστικοί και αυτοί διαβάζουν φόρουμ. Μάλιστα το έχουν δεί απο πρώτο χέρι 14 minutes ago, ifollowrivers said: Δεν είχα σκοπό να τον ρωτήσω, αλλά τον ρώτησα και είχες δίκιο. Έκανα λάθος. Δε καταλαβαίνω το υφάκι σου. Εγώ τα παραδέχομαι τα λάθη μου. Τοτε σου ζητάω συγνώμη, κατάλαβα λάθος το ποστ σου πιο πίσω Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2023 από sdikr
Dante80 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 8 minutes ago, sdikr said: Πως είσαι σίγουρος ότι έγινε αυτό στην κοπέλα; Γιατί αυτό ακριβώς έγραψε.
sdikr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 3 minutes ago, Dante80 said: Γιατί αυτό ακριβώς έγραψε. Δεν έχουμε όμως την άποψη αυτού που παρέδωσε το χαρτί, όποτε και δεν μπορούμε να βγάλουμε πόρισμα. Το ότι κάποιος λέει πως δεν το παρέλαβε, δεν σημαίνει πως λέει την αλήθεια
Pwpwpw Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, sdikr είπε Το ότι κάποιος λέει πως δεν το παρέλαβε, δεν σημαίνει πως λέει την αλήθεια Αν δεν εβαλε τζιφρα οτι παρελαβε, δεν παρελαβε, και δεν εχει δικαιωμα ο αλλος να σε αποκαλει ψευτη. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2023 από Pwpwpw
Maurikycli Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Dante80 είπε Δεν σου γράφει αυτό ρε sdikr, σου γράφει πως είναι ιταμό να σε βρίζει ο δικαστικός και να σε λέει ψεύτη ενώ δεν έχεις πάρει ποτέ χαρτί! Γιατί αυτό έγινε στην κοπέλα, και σε αυτό απάντησες. Βασικά δεν ξέρουμε τί είπε νευριασμένη συμπολίτης μας όταν άκουσε αρχικά ότι είναι στην εφορευτική😕 Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2023 από Maurikycli
sdikr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Just now, Pwpwpw said: Αν δεν εβαλε τζιφρα οτι παρελαβε, δεν παρελαβε, και δεν εχει δικαιωμα ο αλλος να σε αποκαλει ψευτη. Δεν ισχύει αυτό καθώς μπορούν να το δώσουν στην γιαγιά ή να το βάλουν στην πόρτα της οικοδομής
Ducatista Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Ποσο εύκολα μπορείς να προσβάλλεις κάποιον ειδικά αν νομιζεις οτι εισαι κάποιος... μετά αν φάει 2 3 ψιλές θα φταίει σίγουρα ο αλλος εγω πάντως θα έλεγα κάτι για την μαμα του γιατί την ξέρω από παλιά χαθήκαμε με το κορίτσι 1
vs_skg Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 2 hours ago, ifollowrivers said: Όπως electronic ballots, online ψήφος, επιστολική ψήφος για τους απόδημους και όχι καραγκιοζιλίκια τύπου πρέπει να μαζευτείτε Χ άτομα για να ψηφίσετε, κατάργηση στα επιδόματα που δίνονται σε όλους όσοι έχουν κάνει μπίζνα τις εκλογές. Ηλεκτρονική ψήφος μπορεί να είναι από το να έχουν μηχανήματα σε κάθε εκλογικό κέντρο μέχρι το να ψηφίζεις από το σπίτι σου. Υπάρχουν άπειρες λύσεις ανάμεσα σε αυτά τα 2 άκρα, όπως άλλωστε και γιατί όχι ο συνδυασμός τους. Αγανάκτηση που αμοίβονται οι δικαστικοί επιμελητές στις εκλογές με 1κ κάθε 4 χρόνια -> Να δώσουμε μερικά εκατομμύρια για την δημιουργία ηλεκτρονικού συστήματος Μιλάμε για πραφιτ 1
Basilhs23___ Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 34 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Αν δεν εβαλε τζιφρα οτι παρελαβε, δεν παρελαβε, και δεν εχει δικαιωμα ο αλλος να σε αποκαλει ψευτη. Σωθηκες τώρα. Τα χαρτιά τα πετάνε κάτω από τις πόρτες άσχετα αν σε βρήκαν η εσύ υπογραψες. Αυτό που θα πρέπει να κάνει κάποιος άμα του συμβεί να κληθεί σε εφορευτική και να μην έχει λάβει τίποτε, είναι να κάνει μήνυση κατά αγνώστου ώστε να εντοπιστεί αυτός που είναι υπεύθυνος και είχε την υποχρέωση να το δώσει αλλά δεν το έδωσε. Έτσι θα αρχίσουν να μπαίνουν στην θέση τους κάποιοι. Για την αναφορά ενός πολίτη ότι δεν έλαβε το χαρτί δυστυχώς ακούγεται ως δικαιολογία εδώ και χρόνια οπότε δεν ξέρω αν έστω το 1% των δικαστικών θα σε πιστέψει πως όντως δεν έλαβες τίποτα.
teot Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Περιστατικό πριν λίγη ώρα.. Την ώρα που περιμένω να ψηφίσω έρχεται ένας να ψηφίσει και τον ενημερώνει η δικαστικός ότι είναι εφορευτική επιτροπή.. φωνές, κακό γιατι δεν του ήρθε χαρτί κλπ... για να τον καταπραΰνει η δικαστικός τον ενημερώνει ότι ούτε στην κοπέλα που παρευρίσκονταν στην επιτροπή πήγε χαρτί... αλλά το πρωί που πήγε να ψηφίσει την τσίμπησε... Στο ίδιο εκλογικό στις προηγούμενες εκλογές ήταν εφορευτική ο γιος μου που το έμαθε την ώρα που πήγε να ψηφίσει... και το ξέρω σίγουρα ότι δεν ήρθε χαρτί στο σπίτι , ούτε ήρθε και δεν μας βρήκε (λόγω ατόμου ΑμεΑ υπάρχει μόνιμα άνθρωπος στο σπίτι) ούτε θυροκολλήθηκε, ούτε πετάχτηκε κάτω από την πόρτα κλπ κλπ... Τελικά επιδίδουν τα ειδοποιητήρια η ότι ήθελε προκύψει; 1
Maurikycli Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Λ Στις προηγούμενες μου το έφερε αστυνομικός και υπέγραψα για την παραλαβή Μάλλον έχει θέμα το ΑΤ της περιοχής σου
vOOz Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Παιδιά χαρτί δεν ηρθε. Ουτε το αφησαν σε καποιο σπίτι. Ηρθα εδω στις 4μμ τελικά και παλι καλα επαθαν το ιδιο αρκετα ατομα οποτε με πιστεψαν.. αλλα ναι μου φερθηκαν φουλ άσχημα στην αρχη.
Nabuko Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 6. Όσοι σύμφωνα με τα παραπάνω ορίστηκαν μέλη των εφορευτικών επιτροπών, ειδοποιούνται με απόδειξη για το διορισμό τους 5 τουλάχιστον ημέρες πριν από την ψηφοφορία με φροντίδα του Εισαγγελέα Πρωτοδικών, στον οποίο διαβιβάζεται από τον Πρόεδρο Πρωτοδικών αντίγραφο της πράξης του πρωτοδικείου για το διορισμό τους. 7. Τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών είναι υποχρεωμένα να εκτελούν τα καθήκοντα τους ανεξαρτήτως αν ειδοποιήθηκαν εγκαίρως. ‐------‐---------------------------------- Σε ότι αφορά τα μέλη της εφορευτικής, προβλέπεται αποζημίωση κανονικά, αλλά κανένας δεν τους έχει συμπεριλάβει μέχρι τώρα στις καταστάσεις πληρωμής. Στο Άρθρο 58 παράγραφο 8 του Προεδρικού Διατάγματος 26/2012 (ΦΕΚ Α’57/15.3.2012) αναφέρεται ότι “με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Εσωτερικών, μπορεί να καθορίζεται ημερήσια αποζημίωση στα μέλη των εφορευτικών επιτροπών. Η αποζημίωση του παρόντος άρθρου είναι ακατάσχετη, δεν υπόκειται σε κανενός είδους παρακράτηση και δεν συμψηφίζεται με οφειλές των δικαιούχων προς το Ελληνικό Δημόσιο ή τα ασφαλιστικά ταμεία από οποιαδήποτε αιτία”. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2023 από Nabuko
ifollowrivers Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 1 hour ago, vs_skg said: Αγανάκτηση που αμοίβονται οι δικαστικοί επιμελητές στις εκλογές με 1κ κάθε 4 χρόνια -> Να δώσουμε μερικά εκατομμύρια για την δημιουργία ηλεκτρονικού συστήματος Μιλάμε για πραφιτ Φίλε μου δεν έχουμε εκλογές κάθε 4 χρόνια και το ξέρεις πολύ καλά. Μάνι-μάνι φέτος είμαστε στις 2 εκλογικές αναμετρήσεις και έπονται οι αυτοδιοικητικές τον Οκτώβριο, οι οποίες τις περισσότερες φορές πάνε και σε 2ο γύρο. Τον Ιούνιο του '24 από την άλλη έχουμε ελληνικές ευρωεκλογές. Πού ξέρεις μετά το '15 όλα είναι πιθανά και μπορεί να πέσει και κανένα Δημοψήφισμα. Κι άλλη εφορευτική εκεί. Οπότε όχι δε πληρώνουμε το 1 εκατ. κάθε 4 χρόνια. Και δεν είναι 1 εκατ. είναι πολλά περισσότερα. Δε ξέρω πόσα παίρνουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι ΜΟΝΟ αλλά 62 εκατ. ευρώ δόθηκαν για αμοιβές ΟΛΟΥ του προσωπικού που θα απασχοληθεί με τη διεξαγωγή των εκλογών. 15 εκατ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ θα πάνε στα Σώματα Ασφαλείας που θα είναι σε επαγρύπνηση για τη φύλαξη των εκλογικών κέντρων. 8 εκατ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ σε χαρτιά και γραφική ύλη. Κοινώς για τις 2 εκλογικές διαδικασίες το κόστος είναι 170 εκατ. και κάτι ψιλά. Είμαι σίγουρος ότι μέσα σε αυτό τα 170 εκατ. υπάρχουν λεφτά να πληρωθεί και ο καθένας που κληρώνεται εφορευτική επιτροπή. Υπάρχουν σίγουρα λεφτά και για μεταβαση σε ενα ηλεκτρονικό σύστημα. Αν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι δεν έπαιρναν 140€ για κάθε μέρα απασχόλησης τους αλλά 100€ πχ και περίσσευε έστω και ένα κοκαλάκι για τους μλκς που είναι εκεί με το ζόρι, ίσως να μην υπήρχε τόση γκρίνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις