Προς το περιεχόμενο

Εφορευτική Εκλογών Ιουνίου. Νέα κλήρωση ή ιδια μέλη?

cyberguy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι παλιές ταυτότητες είχαν και το δαχτυλικο αποτύπωμα επάνω. Έχουμε φωτοτυπίες από την ταυτότητα του πατέρα μου πριν πεθάνει και την παραδώσουμε. Της μάνας μου την είχε χάσει αρχές 2000. 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 hours ago, Basilhs23___ said:

Οι παλιές ταυτότητες είχαν και το δαχτυλικο αποτύπωμα επάνω. Έχουμε φωτοτυπίες από την ταυτότητα του πατέρα μου πριν πεθάνει και την παραδώσουμε. Της μάνας μου την είχε χάσει αρχές 2000. 

Η παλιά ταυτότητα μου είχε και ενα τζόβενο πάνω, τώρα έχει εναν παλιόγερο 😋

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Το ιδιο και τμημα στο  δημο Παυλου Μελα Θεσσαλονικη.
Μια χαρα τα καταφερνανε οι δυο διορισμενοι επ'αμοιβη.
Προφανως ο κοσμος αγανακτησε.

Τον Ιουνιο  παλι δεν ειχε κανενα  για εφορευτικη. Θελανε να κρατησουνε τον γιο μου αλλα τουλαχιστον τον ρωτησανε αν θελει να μεινει.

Επεξ/σία από ringboy

Πήγε να ψηφίσει σήμερα γνωστός μου στο τμήμα που είμαι εφορευτική επιτροπή. Δεν είχε κανέναν άλλον. Άρα αν και εγώ ήμουν 4ος αναπληρωτής, αν πήγαινα θα τον έτρωγα. Δικαστικός αντιπρόσωπος ήταν κάποιος/κάποια με γραμματέα το παιδί του, πού όρισε ο/η ίδιος/ίδια. 

Ψάχνοντας το θέμα παραπάνω βρήκα ότι ο γραμματέας δε πληρώνεται από την αμοιβή του δικαστικού αντιπροσώπου, όπως έχει γραφτεί εδώ μέσα, αλλά έξτρα. Ωστόσο, για τον γραμματέα δικαιολογείται μόνο μια μέρα απασχόλησης με το ποσό των 120€. Δηλαδή το συνολικό ποσό που παίρνει ένας γραμματέας είναι 120€, εκτός κι αν βάλει ο δικαστικός εκπρόσωπος κι από τη τσέπη του. 

Γενικά παιδιά αν έχετε "κληρωθεί", μην πάτε. Δεν αξίζει, μας έχουν βρει κορόιδα. Ούτε μπορώ να δεχτώ την αποζημίωση που παίρνουν οι ένστολοι. Ούτε σε καιρό πολέμου βρισκόμαστε, ούτε έχουμε 2000 να παίζουν ξύλο στους δρόμους για τις εκλογές. 

Το σύστημα είναι σάπιο και για πολλούς είναι μπίζνα η όλη φάση των εκλογών. Λύσεις υπάρχουν και έχουν γραφτεί και εδώ μέσα. Προσωπικά και λεφτά να μου δίνανε, πάλι δε θα πήγαινα. Έχουμε 2023, ας δούμε οι άλλες χώρες πώς τα καταφέρνουν και ας τις μιμιθούμε.

• Like 2

Πηγα να ψηφίσω 8 το πρωι και ενημερώθηκα οτι ειμαι εφορευτικη. Εχω αλλαξει 2 σπιτια (πατρικο κ τωρινο) και δεν ήρθε κανενα χαρτι σε κανενα απο τα δυο. 

Ειμαι εξαλλη. Όχι μονο "εχωσα" τους αλλους, αλλα μου φερθηκαν λες κ ειμαι το χειρότερο σκουπιδι. Δεν με πιστευουν και με απειλησαν με αστυνομια κ γενικα η συμπεριφορά τους ήταν χαλια. Συμβιβαστηκαμε να παω κατα τις 5 (γιατί δεν ημουν ετοιμη να κατσω, ειχα εκκρεμότητες) αλλα δεν εχω καμια διάθεση με τετοια συμπεριφορά. Πως μπορω να αποδειξω οτι δεν ήρθε χαρτί αραγε? Τα νευρα μου. 

8 λεπτά πριν, vOOz είπε

Πηγα να ψηφίσω 8 το πρωι και ενημερώθηκα οτι ειμαι εφορευτικη. Εχω αλλαξει 2 σπιτια (πατρικο κ τωρινο) και δεν ήρθε κανενα χαρτι σε κανενα απο τα δυο. 

Ειμαι εξαλλη. Όχι μονο "εχωσα" τους αλλους, αλλα μου φερθηκαν λες κ ειμαι το χειρότερο σκουπιδι. Δεν με πιστευουν και με απειλησαν με αστυνομια κ γενικα η συμπεριφορά τους ήταν χαλια. Συμβιβαστηκαμε να παω κατα τις 5 (γιατί δεν ημουν ετοιμη να κατσω, ειχα εκκρεμότητες) αλλα δεν εχω καμια διάθεση με τετοια συμπεριφορά. Πως μπορω να αποδειξω οτι δεν ήρθε χαρτί αραγε? Τα νευρα μου. 

Για αυτό δεν πάμε τόσο πρωί.

• Like 1

13 minutes ago, Ukforthemoment said:

Οπως;

Όπως electronic ballots, online ψήφος, επιστολική ψήφος για τους απόδημους και όχι καραγκιοζιλίκια τύπου πρέπει να μαζευτείτε Χ άτομα για να ψηφίσετε, κατάργηση στα επιδόματα που δίνονται σε όλους όσοι έχουν κάνει μπίζνα τις εκλογές. 

Ηλεκτρονική ψήφος μπορεί να είναι από το να έχουν μηχανήματα σε κάθε εκλογικό κέντρο μέχρι το να ψηφίζεις από το σπίτι σου. Υπάρχουν άπειρες λύσεις ανάμεσα σε αυτά τα 2 άκρα, όπως άλλωστε και γιατί όχι ο συνδυασμός τους. 

• Like 1

1 λεπτό πριν, ifollowrivers είπε

Όπως electronic ballots, online ψήφος, επιστολική ψήφος για τους απόδημους και όχι καραγκιοζιλίκια τύπου πρέπει να μαζευτείτε Χ άτομα για να ψηφίσετε, κατάργηση στα επιδόματα που δίνονται σε όλους όσοι έχουν κάνει μπίζνα τις εκλογές. 

Ηλεκτρονική ψήφος μπορεί να είναι από το να έχουν μηχανήματα σε κάθε εκλογικό κέντρο μέχρι το να ψηφίζεις από το σπίτι σου. Υπάρχουν άπειρες λύσεις ανάμεσα σε αυτά τα 2 άκρα, όπως άλλωστε και γιατί όχι ο συνδυασμός τους. 

Σε ποιο κράτος έχουν  μονο αυτά και όχι και δια ζώσης ψηφοφορίες;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...