Basilhs23___ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Οι παλιές ταυτότητες είχαν και το δαχτυλικο αποτύπωμα επάνω. Έχουμε φωτοτυπίες από την ταυτότητα του πατέρα μου πριν πεθάνει και την παραδώσουμε. Της μάνας μου την είχε χάσει αρχές 2000. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 3 hours ago, Basilhs23___ said: Οι παλιές ταυτότητες είχαν και το δαχτυλικο αποτύπωμα επάνω. Έχουμε φωτοτυπίες από την ταυτότητα του πατέρα μου πριν πεθάνει και την παραδώσουμε. Της μάνας μου την είχε χάσει αρχές 2000. Η παλιά ταυτότητα μου είχε και ενα τζόβενο πάνω, τώρα έχει εναν παλιόγερο 😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 18 ώρες πριν, sdikr είπε μετά το 1985, κοντά στο 1991 Εμενα η πρωτη το 1992 (εδινα για lower) δεν ειχε κουτακια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Σε ΕΤ στον Άλιμο δεν πήγε κανένας για εφορευτική Άλιμος: Έκαναν «κοπάνα» τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής σε εκλογικό τμήμα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 @Pwpwpw τι έκανες τελικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 4 hours ago, k_w_t said: Εμενα η πρωτη το 1992 (εδινα για lower) δεν ειχε κουτακια. Το πήρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ringboy Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, Nabuko είπε Σε ΕΤ στον Άλιμο δεν πήγε κανένας για εφορευτική Άλιμος: Έκαναν «κοπάνα» τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής σε εκλογικό τμήμα Το ιδιο και τμημα στο δημο Παυλου Μελα Θεσσαλονικη. Μια χαρα τα καταφερνανε οι δυο διορισμενοι επ'αμοιβη. Προφανως ο κοσμος αγανακτησε. Τον Ιουνιο παλι δεν ειχε κανενα για εφορευτικη. Θελανε να κρατησουνε τον γιο μου αλλα τουλαχιστον τον ρωτησανε αν θελει να μεινει. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2023 από ringboy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ifollowrivers Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Πήγε να ψηφίσει σήμερα γνωστός μου στο τμήμα που είμαι εφορευτική επιτροπή. Δεν είχε κανέναν άλλον. Άρα αν και εγώ ήμουν 4ος αναπληρωτής, αν πήγαινα θα τον έτρωγα. Δικαστικός αντιπρόσωπος ήταν κάποιος/κάποια με γραμματέα το παιδί του, πού όρισε ο/η ίδιος/ίδια. Ψάχνοντας το θέμα παραπάνω βρήκα ότι ο γραμματέας δε πληρώνεται από την αμοιβή του δικαστικού αντιπροσώπου, όπως έχει γραφτεί εδώ μέσα, αλλά έξτρα. Ωστόσο, για τον γραμματέα δικαιολογείται μόνο μια μέρα απασχόλησης με το ποσό των 120€. Δηλαδή το συνολικό ποσό που παίρνει ένας γραμματέας είναι 120€, εκτός κι αν βάλει ο δικαστικός εκπρόσωπος κι από τη τσέπη του. Γενικά παιδιά αν έχετε "κληρωθεί", μην πάτε. Δεν αξίζει, μας έχουν βρει κορόιδα. Ούτε μπορώ να δεχτώ την αποζημίωση που παίρνουν οι ένστολοι. Ούτε σε καιρό πολέμου βρισκόμαστε, ούτε έχουμε 2000 να παίζουν ξύλο στους δρόμους για τις εκλογές. Το σύστημα είναι σάπιο και για πολλούς είναι μπίζνα η όλη φάση των εκλογών. Λύσεις υπάρχουν και έχουν γραφτεί και εδώ μέσα. Προσωπικά και λεφτά να μου δίνανε, πάλι δε θα πήγαινα. Έχουμε 2023, ας δούμε οι άλλες χώρες πώς τα καταφέρνουν και ας τις μιμιθούμε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 παράγκα παντού 😕 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 19 λεπτά πριν, ifollowrivers είπε Έχουμε 2023, ας δούμε οι άλλες χώρες πώς τα καταφέρνουν και ας τις μιμιθούμε. Οπως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vOOz Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Πηγα να ψηφίσω 8 το πρωι και ενημερώθηκα οτι ειμαι εφορευτικη. Εχω αλλαξει 2 σπιτια (πατρικο κ τωρινο) και δεν ήρθε κανενα χαρτι σε κανενα απο τα δυο. Ειμαι εξαλλη. Όχι μονο "εχωσα" τους αλλους, αλλα μου φερθηκαν λες κ ειμαι το χειρότερο σκουπιδι. Δεν με πιστευουν και με απειλησαν με αστυνομια κ γενικα η συμπεριφορά τους ήταν χαλια. Συμβιβαστηκαμε να παω κατα τις 5 (γιατί δεν ημουν ετοιμη να κατσω, ειχα εκκρεμότητες) αλλα δεν εχω καμια διάθεση με τετοια συμπεριφορά. Πως μπορω να αποδειξω οτι δεν ήρθε χαρτί αραγε? Τα νευρα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Να γυρίσετε στα καθήκοντά σας κυρία μου 😕 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 8 λεπτά πριν, vOOz είπε Πηγα να ψηφίσω 8 το πρωι και ενημερώθηκα οτι ειμαι εφορευτικη. Εχω αλλαξει 2 σπιτια (πατρικο κ τωρινο) και δεν ήρθε κανενα χαρτι σε κανενα απο τα δυο. Ειμαι εξαλλη. Όχι μονο "εχωσα" τους αλλους, αλλα μου φερθηκαν λες κ ειμαι το χειρότερο σκουπιδι. Δεν με πιστευουν και με απειλησαν με αστυνομια κ γενικα η συμπεριφορά τους ήταν χαλια. Συμβιβαστηκαμε να παω κατα τις 5 (γιατί δεν ημουν ετοιμη να κατσω, ειχα εκκρεμότητες) αλλα δεν εχω καμια διάθεση με τετοια συμπεριφορά. Πως μπορω να αποδειξω οτι δεν ήρθε χαρτί αραγε? Τα νευρα μου. Για αυτό δεν πάμε τόσο πρωί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ifollowrivers Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 13 minutes ago, Ukforthemoment said: Οπως; Όπως electronic ballots, online ψήφος, επιστολική ψήφος για τους απόδημους και όχι καραγκιοζιλίκια τύπου πρέπει να μαζευτείτε Χ άτομα για να ψηφίσετε, κατάργηση στα επιδόματα που δίνονται σε όλους όσοι έχουν κάνει μπίζνα τις εκλογές. Ηλεκτρονική ψήφος μπορεί να είναι από το να έχουν μηχανήματα σε κάθε εκλογικό κέντρο μέχρι το να ψηφίζεις από το σπίτι σου. Υπάρχουν άπειρες λύσεις ανάμεσα σε αυτά τα 2 άκρα, όπως άλλωστε και γιατί όχι ο συνδυασμός τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, ifollowrivers είπε Όπως electronic ballots, online ψήφος, επιστολική ψήφος για τους απόδημους και όχι καραγκιοζιλίκια τύπου πρέπει να μαζευτείτε Χ άτομα για να ψηφίσετε, κατάργηση στα επιδόματα που δίνονται σε όλους όσοι έχουν κάνει μπίζνα τις εκλογές. Ηλεκτρονική ψήφος μπορεί να είναι από το να έχουν μηχανήματα σε κάθε εκλογικό κέντρο μέχρι το να ψηφίζεις από το σπίτι σου. Υπάρχουν άπειρες λύσεις ανάμεσα σε αυτά τα 2 άκρα, όπως άλλωστε και γιατί όχι ο συνδυασμός τους. Σε ποιο κράτος έχουν μονο αυτά και όχι και δια ζώσης ψηφοφορίες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις