Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, diego-10 είπε εκανα αγορα με καρτα εθνικης σε τηλεοραση και δεν μπηκαν ακομα οι ποντοι.γνωριζει καποιος γιατι? Αν διαβασεις τους ορους (που απο ο,τι βλεπω δεν εχει βαλει ο TS) θα λαβεις την απαντηση, αν βαριεσαι να τους διαβασεις θα σου πω με δυο λογια οτι θα μπουν μεχρι 21-7-2023 (αν εχει γινει η αγορα συμφωνα με τους ορους φυσικα). Υποψιν οτι ισχυει μεχρι σημερα. Το ερωτημα βεβαια : παραγγελια ή τιμολογηση μεχρι σημερα; Προσωπικα δεν θα αγοραζα σε καμια περιπτωση σημερα. Γραφει στους ορους "Για κάθε ενδεχόμενο, προτείνεται, τα Μέλη του προγράμματος να διατηρούν την απόδειξη αγοράς από την συνεργαζόμενη επιχείρηση" 2. Διάρκεια: Η Ενέργεια θα ξεκινήσει στις 15/06/2023 από την ώρα δημοσίευσης της ενέργειας στα κανάλια επικοινωνίας του Προγράμματος και θα ολοκληρωθεί στις 25/06/2023 και ώρα 23:59. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diego-10 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 3 hours ago, matrixxx said: Αν διαβασεις τους ορους (που απο ο,τι βλεπω δεν εχει βαλει ο TS) θα λαβεις την απαντηση, αν βαριεσαι να τους διαβασεις θα σου πω με δυο λογια οτι θα μπουν μεχρι 21-7-2023 (αν εχει γινει η αγορα συμφωνα με τους ορους φυσικα). Υποψιν οτι ισχυει μεχρι σημερα. Το ερωτημα βεβαια : παραγγελια ή τιμολογηση μεχρι σημερα; Προσωπικα δεν θα αγοραζα σε καμια περιπτωση σημερα. Γραφει στους ορους "Για κάθε ενδεχόμενο, προτείνεται, τα Μέλη του προγράμματος να διατηρούν την απόδειξη αγοράς από την συνεργαζόμενη επιχείρηση" 2. Διάρκεια: Η Ενέργεια θα ξεκινήσει στις 15/06/2023 από την ώρα δημοσίευσης της ενέργειας στα κανάλια επικοινωνίας του Προγράμματος και θα ολοκληρωθεί στις 25/06/2023 και ώρα 23:59. τους διαβασα, νομιζα μεχρι ιουνιο ηταν αλλα τωρα ειδα μεχρι ιουλιο.σε ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheStranger80 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Παντως εμενα σε μια παρομοια φαση εκαναν κοντα 5 μηνες να μου βαλουν τους ποντους στην πιστωτικη Εθνικης. Και καλα δεν εβλεπαν την αγορα η κατι αναλογο (η οτι δεν εβλεπαν να ειμαι στο προγραμμα για τους ποντους). Τελικα εβαλαν τους ποντους αλλα μου εφαγαν κατι λιγους, γιατι δεν γνωριζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisN.S. Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) εγώ που έκανα αγορά από το e-shop του germanos.gr στις 11:00 μμ σήμερα 25/ 6 δεν θα πιστωθώ τους πόντους; αφού οι όροι είναι σαφείς, https://www.nbg.gr/-/jssmedia/Files/go4more/prosfores/OROI-GERMANOS-TVs-062023.pdf?rev=611b21b85aa44e5abce7d44537ecb9d8 "4. Απόδοση πόντων: Για συναλλαγές με εφάπαξ καταβολή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.germanos.gr, οι βασικοί πόντοι του Προγράμματος (ήτοι 4 πόντοι για κάθε 1€ συναλλαγής) θα αποδίδονται στο Μέλος έως και 10 εργάσιμες ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής. Οι επιπλέον πόντοι (ήτοι 76 πόντοι για κάθε 1€ συναλλαγής) που αντιστοιχούν μόνο στο ποσό της συναλλαγής που αφορά τηλεόραση αξίας €249 και άνω που συμμετέχει στην ενέργεια, θα αποδοθούν στο Μέλος έως και 21/07/2023,βάσει αρχείου που θα αποστείλει η επιχείρηση με τις συναλλαγές που δικαιούνται την επιβράβευση." Εγώ καταλαβαίνω πως απλά η αγορά πρέπει να γίνει από το germanos.gr μέχρι τις 23:59 της 25/6/2023, η εκκαθάριση της συναλλαγής δεν παίζει ρόλο πότε θα γίνει.. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2023 από ChrisN.S. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
netgeo Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Έκανα παραγγελία από το eshop και πλήρωσα στο κατάστημα, με το σκεπτικό να πάρω τους πόντους άμεσα. Τώρα βλέπω στους όρους ότι αυτό θεωρείται click and collect και εξαιρείται της προσφοράς;;; Παίζει να καταφέρω κάτι αν τους μιλήσω. Έχει τύχει και σε άλλον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannischr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 ισχυει οντως αυτος ο ορος πολλα χρονια τωρα συνεννοησου με τον γερμανο αλλα χλωμο το κοβω αν εχεις παραλαβει ηδη απο το καταστημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisN.S. Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, netgeo είπε Έκανα παραγγελία από το eshop και πλήρωσα στο κατάστημα, με το σκεπτικό να πάρω τους πόντους άμεσα. Τώρα βλέπω στους όρους ότι αυτό θεωρείται click and collect και εξαιρείται της προσφοράς;;; Παίζει να καταφέρω κάτι αν τους μιλήσω. Έχει τύχει και σε άλλον; Μην την ανοίξεις και επέστρεψέ την. Δυστυχώς δεν βλέπω άλλο τρόπο. Εκτός αν θες να την πληρώσεις full price. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
netgeo Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 4 minutes ago, ChrisN.S. said: Μην την ανοίξεις και επέστρεψέ την. Δυστυχώς δεν βλέπω άλλο τρόπο. Εκτός αν θες να την πληρώσεις full price. Τώρα πάει, την πήρα για την μάνα μου. Πως την πάτησα έτσι; Δεν έχω ασχοληθεί με Γερμανο ξανά σε cash back, διάβασα τους όρους γρήγορα και είπα να το παραλάβω από το κατάστημα για να πιστωθουν οι πόντοι με την μια. Εντωμεταξύ η υπάλληλος που της το λέω ότι θέλω pos εθνικής για τους πόντους δεν μου είπε τίποτα... Πάει το 60ρι τζάμπα 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisN.S. Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 25/6/2023 στις 11:44 ΜΜ, ChrisN.S. είπε εγώ που έκανα αγορά από το e-shop του germanos.gr στις 11:00 μμ σήμερα 25/ 6 δεν θα πιστωθώ τους πόντους; αφού οι όροι είναι σαφείς, https://www.nbg.gr/-/jssmedia/Files/go4more/prosfores/OROI-GERMANOS-TVs-062023.pdf?rev=611b21b85aa44e5abce7d44537ecb9d8 "4. Απόδοση πόντων: Για συναλλαγές με εφάπαξ καταβολή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.germanos.gr, οι βασικοί πόντοι του Προγράμματος (ήτοι 4 πόντοι για κάθε 1€ συναλλαγής) θα αποδίδονται στο Μέλος έως και 10 εργάσιμες ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής. Οι επιπλέον πόντοι (ήτοι 76 πόντοι για κάθε 1€ συναλλαγής) που αντιστοιχούν μόνο στο ποσό της συναλλαγής που αφορά τηλεόραση αξίας €249 και άνω που συμμετέχει στην ενέργεια, θα αποδοθούν στο Μέλος έως και 21/07/2023,βάσει αρχείου που θα αποστείλει η επιχείρηση με τις συναλλαγές που δικαιούνται την επιβράβευση." Εγώ καταλαβαίνω πως απλά η αγορά πρέπει να γίνει από το germanos.gr μέχρι τις 23:59 της 25/6/2023, η εκκαθάριση της συναλλαγής δεν παίζει ρόλο πότε θα γίνει.. Προς ενημέρωση οι πόντοι αποδόθηκαν κανονικότατα και πολύ σύντομα μετά την αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα