Προς το περιεχόμενο

Germanos TCL 98C735 98'' QLED 4K Smart TV 3.500€ (20% ποντοι σε κάρτες εθνικής=2.800€) [ΤΕΛΟΣ]

avacan23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε αυτές τις ιντσες το 4k δεν μπορεί να σταθεί επάξια όπως στις 55" έως 70". Όσο ανεβαίνουμε σε ιντσες ανεβαίνουμε και σε ανάλυση αλλά μικραίνει η απόσταση θέασης. Το 8k έχει πολύ δρόμο ακόμα για να αντικαταστήσει το 4k καθώς δεν υπάρχουν οι πηγές και το ανάλογο υλικό για να το υποστηρίξουν.!! Πιστεύω ότι η τεχνολογία 4k έχει καθιερωθεί και αφήσει πίσω τα όποια προβλήματα είχε.!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχει 650 η 75c735 στον Γερμανό, 1200 την έχει εδώ και μήνες και σχεδόν πάντα εξαντλημένη. Το ξέρω γιατί όποτε ανοίγω το site του Γερμανού μου ανοίγει στην συγκεκριμένη γιατί έχει κρατήσει το link. 

Δεν ξέρω από που βγήκε το 650 σε μοντέλο που έχει 1200 και είναι εξαντλημένο εδώ και καιρό (εκτός αν την είχε για κάποιες ώρες πχ 810-815 ευρώ και διαθέσιμη και δεν το πρόσεξα εγώ ενώ κοιτάω καθημερινά..)

Πάντως επειδή έχω την 75άρα, όσο "φτηνή" και αν είναι η 98άρα στα 2800, πάλι θα προτιμούσα την 75άρα στην τιμή που την είχαμε πάρει τότε (άλλοι 900 άλλοι 1000) + έναν καλό laser προτζέκτορα για νυχτερινές προβολές ταινιών. 

Επεξ/σία από Craven

Προφανώς και δεν τεστάρεις μια τηλεοραση η εναν προβολέα με Netflix...Γελάει ο κοσμος με το χαμηλο bitrate που εχει...

Netflix 15mbps vs Bluray 42mbps 4k bluray maximun 128mpbs.....

• Like 1

21 ώρες πριν, DeareN είπε

Χωρίς να θέλω να επηρεάσω κάποιον για τέτοιου είδους αγορές αλλά επειδή τυχαίνει και χρησιμοποιώ 82" TV να πω πως το 4k μου φαίνεται λίγο στις 82" πόσο μάλλον φαντάζομαι στις 98".

Έβλεπα τυχαία το ίδιο επεισόδιο Netflix σε 55άρα και νόμιζα ότι βλέπω άλλο επεισόδιο παρόλο που ήταν και τα 2 σε 4k.

Νομίζω ότι από 75 και πάνω χρειάζεται 8k για να μοιάζει οπτικά το αποτέλεσμα με 55αρα 4k. 

Τώρα για το μέγεθος εντάξει τι να λέμε είναι θηρία οι τηλεοράσεις πάνω από 75 

Τώρα εσύ δλδ βλέπεις 4k ο Θεός να το κάνει από NetFlix που κάνει streaming με 10mbps και σου φταίει η ανάλυση που δεν φαίνεται καλά στην 80" οκ..

• Thanks 1

αλλο η TCL 75P635 και αλλο η TCL 75C635

2 ώρες πριν, Dcmpaira είπε

Την 75αρα την είχε τα Χριστούγεννα με έκπτωση και -20% με Payzy κάτω από 800 σίγουρα επειδή κάτι αναφέρθηκε 

το ιδιο

Εγω παντως εχω την 65αρα OLED στα 2.2 μετρα και την 100αρα οθονη προβολης στα 3.1 μετρα (ακριβως πισω απο την 65αρα) και δεν εχω κανενα προβλημα με το να βλεπω, ισα ισα που σε λιγο καιρο θα παρω 120αρα οθονη γιατι 100 τα θεωρω λιγα.
Μην ξεχνατε πως τα ματια προσαρμοζονται ΠΟΛΥ ευκολα.

1 ώρα πριν, JohnnyX είπε

αλλο η TCL 75P635 και αλλο η TCL 75C635

το ιδιο

Ειχε 700 ευρώ με την επιστροφή tcl hdmi 2.1 120 ή 144hz. Νομίζω μόνο η 735 έχει αυτά τα χαρακτηριστικά. Το επιβεβαίωσα από συνομιλία με φίλο.

14 λεπτά πριν, Dcmpaira είπε

Ειχε 700 ευρώ με την επιστροφή tcl hdmi 2.1 120 ή 144hz. Νομίζω μόνο η 735 έχει αυτά τα χαρακτηριστικά. Το επιβεβαίωσα από συνομιλία με φίλο.

Υπάρχει και στο σχετικό θέμα από τέλη Δεκέμβρη σχετικά με την έκπτωση με Payzy. Λίγα κομμάτια αλλά βγήκε 2 φορές σε διαθεσιμότητα και ήταν δύσκολο να το πιστέψω και εγώ ότι υπήρχε τέτοια προσφορά 

Στις 17/6/2023 στις 10:04 ΜΜ, Doubt είπε

8k ή θα αργήσει πολύ ή δεν θα έρθει καθόλου για απλή οικιακή χρήση. Πολύ μεγάλες επενδύσεις, πολύ μικρό κοινό.

Σε επαγγελματικές εφαρμογές πχ ιατρική απεικόνιση, εκεί ναι.

Καλα, εδω ακομα τα βιντεο γαμων τα δινουν σε dvd...

14 ώρες πριν, georgeppg είπε

δεν είναι το ίδιο, η 75C635 έχει QLED panel ενώ η 75P635 απλό LED panel

δεν εγραψα οτι ειναι το ιδιο...εγραψα οτι ειναι διαφορετικο...το ιδιο αφορουσε σε παραθεση σε σχολιο συνομιλητη...

την c635 αλλωστε την εχω 

Στις 17/6/2023 στις 9:46 ΜΜ, Arkin είπε

Αυτο. Ειναι πολυ μικρο το ppi για 4Κ στις 98" μολις 45 ενω σε 8Κ παμε στα 90 το θεμα ειναι που βρισκεις 8Κ περιεχομενο

Screenshot-1.png

Screenshot-2.png

Κάνει upscale η τηλεόραση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...