Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα ,

Μετα από αρκετό τρέξιμο επί διμήνου στείλαμε ολες τις εκκρεμοτητες στον φορέα για να κλεισει ο φάκελος

Δεν ξερω αν εχει τυχει σε κανεναν 

Ενω ειχαν ζητήσει αρχικά βεβαίωση για τα τιμολόγια παγίων (server / 5 workstations / sql 2017) Οτι η εταιρία μας ειναι νομιμος κάτοχος των λογισμικών που αναγράφονται μέσα

σε αυτα τα 3 τιμολόγια, και τα ειχαμε στείλει

τώρα ζητάνε και τα product keys των προϊόντων . 

Δεν εχω κανενα θέμα να τα στείλω βέβαια αλλα αυτά ειναι προσωπικά δεδομένα της εταιρίας. Εχει τυχει σε καποιον?

Να εχω καταλάβει λάθος?  το παρακάτω ζητάνε.

αλλά δεν αναγράφονται οι σειριακοί/κλειδιά των λογισμικών

Επεξ/σία από ΜΑΝΩΛΗΣ1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε

Καλησπέρα ,

Μετα από αρκετό τρέξιμο επί διμήνου στείλαμε ολες τις εκκρεμοτητες στον φορέα για να κλεισει ο φάκελος

Δεν ξερω αν εχει τυχει σε κανεναν 

Ενω ειχαν ζητήσει αρχικά βεβαίωση για τα τιμολόγια παγίων (server / 5 workstations / sql 2017) Οτι η εταιρία μας ειναι νομιμος κάτοχος των λογισμικών που αναγράφονται μέσα

σε αυτα τα 3 τιμολόγια, και τα ειχαμε στείλει

τώρα ζητάνε και τα product keys των προϊόντων . 

Δεν εχω κανενα θέμα να τα στείλω βέβαια αλλα αυτά ειναι προσωπικά δεδομένα της εταιρίας. Εχει τυχει σε καποιον?

Να εχω καταλάβει λάθος?  το παρακάτω ζητάνε.

αλλά δεν αναγράφονται οι σειριακοί/κλειδιά των λογισμικών

Ναι, και σε εμένα τα ζήτησαν. Τα έστειλα με printscreen, να ξεμπερδεύω..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενταξει , δεν θα τα δώσουμε και φόρα παρτίδα στο Internet, νόμιμα ειναι όλα ,δεν ξέρω αν θέλουν να ελέγξουν την εγκυρότητα των product keys Πχ

Την μια αδεια windows10 που ζητάνε δεν ξερω γιατι την ειχαμε παρει σκετη παρεα με 5 workstation με προεγκατεστημενα windows / ισως χρειαστει να παρω κανα

refurbished να την ενεργοποιήσω και αυτην πιθανον

Ενταξει ειναι λιγες οι εκκρεμότητες για να κλεισει ο φάκελος μας αλλά πιθανον να χρειαστεί να δώσουμε λεφτα γιατί

Το b2b που έχουμε ειναι κλειστου κωδικα/με δικό του διαχειριστικό οπου δεν μπορουμε να επέμβουμε. Μιλάμε για site του 2008

Η εταιρια που το ειχε φτιάξει τότε ζητάει 450 ευρω για να μας βάλει το banner του ΕΣΠΑ μέσα ...

Συν του οτι εχει βγαλει ο φορεας αλλη μια βλακεία εκ των υστερων που πριν δεν την ζήταγε οτι το site θα πρέπει να εχει μηδαμινά σφάλματα στα παρακάτω

Να δούμε πόσα ακόμα λεφτά θα πάνε αυτές οι διορθώσεις... αυτά στα ζήτησαν εσένα?

θα πρέπει η ιστοσελίδα https://achecker.achecks.ca/ να εμφανίζει μηδενικά σφάλματα στα Likely Problems και στα Known Problems ή https://wave.webaim.org/ να εμφανίζει μηδενικά σφάλματα στα Errors και στα Contrast Errors]

Επεξ/σία από ΜΑΝΩΛΗΣ1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε

Ενταξει , δεν θα τα δώσουμε και φόρα παρτίδα στο Internet, νόμιμα ειναι όλα ,δεν ξέρω αν θέλουν να ελέγξουν την εγκυρότητα των product keys Πχ

Την μια αδεια windows10 που ζητάνε δεν ξερω γιατι την ειχαμε παρει σκετη παρεα με 5 workstation με προεγκατεστημενα windows / ισως χρειαστει να παρω κανα

Ενταξει ειναι λιγες οι εκκρεμότητες για να κλεισει ο φάκελος μας αλλά πιθανον να χρειαστεί να δώσουμε λεφτα γιατί

Το b2b που έχουμε ειναι κλειστου κωδικα/με δικό του διαχειριστικό οπου δεν μπορουμε να επέμβουμε. Μιλάμε για site του 2008

Η εταιρια που το ειχε φτιάξει τότε ζητάει 450 ευρω για να μας βάλει το banner του ΕΣΠΑ μέσα ...

Συν του οτι εχει βγαλει ο φορεας αλλη μια βλακεία εκ των υστερων που πριν δεν την ζήταγε οτι το site θα πρέπει να εχει μηδαμινά σφάλματα στα παρακάτω

Να δούμε πόσα ακόμα λεφτά θα πάνε αυτές οι διορθώσεις... αυτά στα ζήτησαν εσένα?

θα πρέπει η ιστοσελίδα https://achecker.achecks.ca/ να εμφανίζει μηδενικά σφάλματα στα Likely Problems και στα Known Problems ή https://wave.webaim.org/ να εμφανίζει μηδενικά σφάλματα στα Errors και στα Contrast Errors]

Ευκαιρία να φτιάξετε καινούργια σελίδα. Είναι δυνατόν να είσαστε με site 15 χρόνια πίσω; Ναι είναι απαραίτητα αυτά που ζητάνε και καλά κάνουν και τα ζητάνε, πρέπει να αποδειχθεί ότι έχουν αγοραστεί καινούργια και γνήσια τα λογισμικά, αν δεν έχουν seroal number, δίνεις το product key. Εμάς δεν μας ζητήθηκε να τα στείλουμε, μας έκαναν επιτόπιο έλεγχο και τα φωτογράφισαν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε

Ναι ό,τι γράφεις περίπου μου ζήτησαν και εμένα...

Αναφορά σε κείμενο

Τι ακριβώς εννοείς; Έχετε βάλει δημόσιο site/πλατφόρμα b2b στο ΕΣΠΑ για επιδότηση; Και είναι του 2008; Αν δεν έχετε ζητήσει επιδότηση για αυτό δεν χρειάζεται να βάλετε το λογότυπο του ΕΣΠΑ.

Αναφορά σε κείμενο

Αυτό είναι μεγάλη τους βλακεία... Δεν ζήτησα επιδότηση για site και αυτοί μου λέγανε ότι πρέπει το υπάρχον site να βγάζει μηδέν σφάλματα.

Το μόνο θετικό είναι ότι μετά την τελική επαλήθευση σε πληρώνουν αμέσως σε 5-10 ημέρες.

Επεξ/σία από barca10
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα. Η νέα σελίδα ειναι σε διαδικασία κατασκευής εδώ και 2-3 μήνες. Το site ειναι από το 2008 αλλά δεν το είχαμε βάλει μέσα . Δεν κάναμε κάτι στο site

με χρήματα του ΕΣΠΑ. Αλλά βάση του οτι αλλαξαν τα πράγματα , το ζητάνε εκ των υστέρων . Συν το banner . Πρεπει να βρω την αρχική προκύρηξη για να δω αν ηταν προαπαιτούμενο το banner και τα μηδενικά σφάλματα που ζητάνε. Εστω και αν δε πηραμε λεφτα για το site

Φωτογράφισαν σειριακά και partnumbers των μηχανημάτων οταν ήρθαν . Τα product keys τα ζητάνε τώρα

Επεξ/σία από ΜΑΝΩΛΗΣ1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε

Καλημέρα. Η νέα σελίδα ειναι σε διαδικασία κατασκευής εδώ και 2-3 μήνες. Το site ειναι από το 2008 αλλά δεν το είχαμε βάλει μέσα . Δεν κάναμε κάτι στο site

με χρήματα του ΕΣΠΑ. Αλλά βάση του οτι αλλαξαν τα πράγματα , το ζητάνε εκ των υστέρων . Συν το banner . Πρεπει να βρω την αρχική προκύρηξη για να δω αν ηταν προαπαιτούμενο το banner και τα μηδενικά σφάλματα που ζητάνε. Εστω και αν δε πηραμε λεφτα για το site

Φωτογράφισαν σειριακά και partnumbers των μηχανημάτων οταν ήρθαν . Τα product keys τα ζητάνε τώρα

Στις υπεύθυνες δηλώσεις που συμπληρώσατε κατά την υποβολή της πρότασης υπήρχε μάλλον ένα πεδίο κάπως έτσι:

"Η επιχείρηση διαθέτει ή δεσμεύεται ότι θα μεριμνήσει για την ελαχιστοποίηση των εμποδίων πρόσβασης των ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ) στις εγκαταστάσεις αυτής υλοποιώντας τις απαραίτητες υποδομές πρόσβασης μέχρι την ολοκλήρωση της επένδυσης. Ως υποδομές νοούνται τόσο οι κτιριακές υποδομές όσο και οι ηλεκτρονικές εφαρμογές που απευθύνονται στο πελατειακό κοινό (π.χ. ιστοσελίδες και λοιπές ηλεκτρονικές εφαρμογές, όπως ηλεκτρονικά σημεία πληροφόρησης ή/και εξυπηρέτησης κλπ.). "

Επίσης, το banner στην ιστοσελίδα είναι υποχρεωτικό για όλα τα έργα (απαιτήσεις δημοσιότητας). Μάλιστα πρέπει να μπει σε σε θέση που είναι ορατό κατά την είσοδο χωρίς να απαιτείται ο χρήστης να κυλήσει τη σελίδα προς τα κάτω.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι ελεγε η προκύρηξη , δεν ασχολήθηκα καθόλου με την ολη επενδυση ουτε με την κατάθεση

απλά βγηκαν κατι ελλειψεις πριν λιγο καιρο στον φακελο και ενα κομματι το πήρα εγώ , τουλαχιστον το τεχνικό.

για το banner ειχαμε παρει προσφορα , τωρα για τα αλλα σφαλματα της σελίδας έστειλα χτες Mail στην εταιρια που εφτιαξε το site

δεν ξερω τι θα γινει και πόσο θα πάει ολο αυτό

Παντως η σελίδα λόγω παλαιότητας/στατικό site δεν δεχεται ειδικο πχ plugin για προσβαση ΑΜΕΑ 

Δημοσ.

Είναι προαπαιτούμενο κάθε επιχείρηση που παίρνει χρηματοδότηση να καλύπτει κάποιες προϋποθέσεις για άτομα με ειδικές αναγκες. 

Το να "δηλώνει" μια επιχείρηση πως καλύπτει αυτή την απαίτηση με online πρόσβαση είναι ο εύκολος τρόπος. Αλλιώς απαιτούνται πολλά λεφτά σε φυσική πρόσβαση ΑΜΕΑ στον χώρο. 

Ουσιαστικά αυτό σας ζητάνε να κάνετε στο site. 

Δημοσ.

Γράφτηκε πιο πριν:

https://achecker.achecks.ca/ να εμφανίζει μηδενικά σφάλματα στα Likely Problems και στα Known Problems ή https://wave.webaim.org/ να εμφανίζει μηδενικά σφάλματα στα Errors και στα Contrast Errors]

Τα potential problems έχουν σημασία; Ειναι αρκετος ενας ελεγχος;

• 1 μήνα μετά...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επανέρχομαι στο θεμα μετα από καιρό μιας και δεν εχουμε τελειώσει ακόμα.

Το banner το βάλαμε στο site και πήγε ένα 450άρι + ΦΠΑ 

Το site ειναι παλιό, δεν δέχεται plugins τιποτα 

Αλλη εκκρεμότητα ειναι για ενα ΚΑΔ που έχουμε 33204200 και το οποίο αναφέρει 

Υπηρεσίες εγκατάστασης επαγγελματικού ηλεκτρονικού εξοπλισμού

Μας ζητάνε Γνωστοποίηση ή Έγκριση Λειτουργίας ως Μεταποίητική ή συναφής δραστηριότητα 

Πράγμα το οποίο εμείς δεν κάνουμε. 

Ρωτάω εδώ μέσα γιατι και η λογιστρια εχει μπερδευτεί με αυτό και σιγουρα καποιος εδω σε ενα τεχνολογικό φορουμ σιγουρα μπορει να εχει μαγαζι , να εχει πάρει ΕΣΠΑ

και να του το εχουν ζητήσει. Το ψάχνει και η λογιστρια αλλα..

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε

Επανέρχομαι στο θεμα μετα από καιρό μιας και δεν εχουμε τελειώσει ακόμα.

Το banner το βάλαμε στο site και πήγε ένα 450άρι + ΦΠΑ 

Το site ειναι παλιό, δεν δέχεται plugins τιποτα 

Αλλη εκκρεμότητα ειναι για ενα ΚΑΔ που έχουμε 33204200 και το οποίο αναφέρει 

Υπηρεσίες εγκατάστασης επαγγελματικού ηλεκτρονικού εξοπλισμού

Μας ζητάνε Γνωστοποίηση ή Έγκριση Λειτουργίας ως Μεταποίητική ή συναφής δραστηριότητα 

Πράγμα το οποίο εμείς δεν κάνουμε. 

Ρωτάω εδώ μέσα γιατι και η λογιστρια εχει μπερδευτεί με αυτό και σιγουρα καποιος εδω σε ενα τεχνολογικό φορουμ σιγουρα μπορει να εχει μαγαζι , να εχει πάρει ΕΣΠΑ

και να του το εχουν ζητήσει. Το ψάχνει και η λογιστρια αλλα..

Ναι και εμένα μου είχαν ζητήσει άδεια λειτουργίας ή παρόμοιο έγγραφο για κάποιους ΚΑΔ.

Το μόνο που σκέφτομαι είναι να πάτε στην ΔΟΥ και να τον καταργήσετε. Ίσως μπορείτε να τον καταργήσετε και με προγενέστερη ημερομηνία. Μετά ενημερώνετε την διαχειριστική αρχή ότι ο ΚΑΔ έχει διαγραφεί, επισυνάψτε και τα Ε3 των τελευταίων 3 ετών που φαίνονται μηδενικά έσοδα σε αυτόν τον ΚΑΔ.

Δημοσ.

Το συγκεκριμενο ΚΑΔ το ειχαν βγάλει το 2018 για να καταθέσουν μια μεγάλη προσφορά και ηταν απαιτούμενο. Η λογιστρια μου ειπε οτι για την καταργηση του χρειάζεται αρκετό χρόνο και μπορει να φτασουμε Χριστουγεννα . Οι ελεγκτες βιάζονται και εγώ προσπαθω να βρω λύσεις για κατι το οποίο δεν κάνουμε και το ζητάνε παραθέτοντας αρκετά άρθρα και νομους στην συγκεκριμενη ζητηση. Δεν κανουμε μεταποιηση. 

Οι μόνες υπηρεσίες εγκατάστασης ειναι οι συναρμολογήσεις Rack στον χωρο του πελάτη , αν ζητηθεί εγκατάσταση εξοπλισμου μεσα στο Rack (δικου μας εξοπλισμου δηλαδη όπως κανα πολύπριζο / Κονσόλες KVM κλπ. Δεν ασχολούμαστε με κάτι άλλο απο πλευρας εγκατάστασης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...