Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω ενα δίλημμα... Αξίζει να παω απο xiaomi mi9 σε iphone 12; το  xiaomi το έχω εδω και 4 χρόνια και έλεγα αν αξίζει η μετάβαση σε iphone.. 

Επεξ/σία από Teosym
Δημοσ.
2 hours ago, Teosym said:

Εχω ενα δίλημμα... Αξίζει να παω απο xiaomi mi9 σε iphone 12; το  xiaomi το έχω εδω και 4 χρόνια και έλεγα αν αξίζει η μετάβαση σε iphone.. 

Τι εννοείς αν αξίζει;  με βάση τι;  έχεις δοκιμάσει το ios;  σου αρέσει; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν εχω δοκιμάσει το ios.... Απλα απο θέμα ενημερώσεων το xiaomi είχε μέχρι τρία χρόνια.... Πλέον τίποτα.... Απλα δεν ξέρω εαν αξίζει η μετάβαση και κλαίω μετά τα λεφτά... Γιατί εχω ακούσει πολλά περί μπαταρίας.... 

Επεξ/σία από Teosym
Δημοσ.

Tι σχέση έχει το κινητό το 2019 που σταμάτησε τις ενημερώσεις με ένα σύγχρονο κινητό της Xiaomi; 

Όλα τα iphone θα αποκτήσουν θέμα με την μπαταρία κάποια στιγμή.

Δημοσ.
Στις 17/6/2023 στις 7:42 ΜΜ, Teosym είπε

Εχει 2-3 χρονια ακομη ενημερωσεις το iPhone 12 απο την apple. Αν μπορεις το 13 ακομη καλυτερα.

Το αν αξιζει ειναι καθαρα προσωπικη προτιμηση απο θεμα λογισμικου για καθε χρηστη με τους περιορισμους που εχει αλλα και τη σταθεροτητα/ασφαλεια του iOS.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τωρα έχει προσφορά και το 14 το απλό... Δεν ξέρω.. Το σκέφτομαι ακόμα... Λογω προσφοράς λεω να παω στο 14. Αλλα το σκέφτομαι και λογω των χρημάτων 

Επεξ/σία από Teosym
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Teosym είπε

Τωρα έχει προσφορά και το 14 το απλό... Δεν ξέρω.. Το σκέφτομαι ακόμα... Λογω προσφοράς λεω να παω στο 14. Αλλα το σκέφτομαι και λογω των χρημάτων 

Μεταξύ 12 &14 υπάρχει και το 13 που έχει ίδια σχεδόν απόδοση στο συνολο του design, chip, battery , απόδοση :)

Δημοσ.

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση που όλα τα χρόνια είχα android και κατά τύχη έχω το mi 9 όπως το παιδί. Είμαι κι εγώ στο δίλημμα όπως και ο φίλος iphone 14 ή oneplus 11. Φοβάμαι την μετάβαση στο ios δεν έχω ιδέα καθόλου από αυτό το λογισμικό. Επίσης οι εφαρμογές που είχα πληρώσει σε Android ισχύουν στο iphone οι πάνε χαμένες; 

Δημοσ.
27 minutes ago, vitriolis said:

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση που όλα τα χρόνια είχα android και κατά τύχη έχω το mi 9 όπως το παιδί. Είμαι κι εγώ στο δίλημμα όπως και ο φίλος iphone 14 ή oneplus 11. Φοβάμαι την μετάβαση στο ios δεν έχω ιδέα καθόλου από αυτό το λογισμικό. Επίσης οι εφαρμογές που είχα πληρώσει σε Android ισχύουν στο iphone οι πάνε χαμένες; 

Όσον αφορά τη μετάβαση είναι θέμα συνήθειας και γούστου. Αν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις αν σου αρέσει κάτι ή όχι. Τις εφαρμογές τις χάνεις.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, vitriolis είπε

Μπορείς να πας σε φθηνοτερη συσκευη απο το 14 για να δοκιμάσεις το λογισμικό της apple πχ το 12 ή ακομη και το 11 για μικρό χρονικό διάστημα.

Ετσι θα το δεις κάποιο διάστημα το ios κ μετά επιλεγεις νεώτερο/ακριβοτερο ή ξαναγυρίσεις android. Οι εφαρμογές είναι ανεξάρτητες μεταξύ των λειτουργικων αφού είναι διαφορετικά περιβάλλοντα.

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, aces είπε

Μπορείς να πας σε φθηνοτερη συσκευη απο το 14 για να δοκιμάσεις το λογισμικό της apple πχ το 12 ή ακομη και το 11 για μικρό χρονικό διάστημα.

Ετσι θα το δεις κάποιο διάστημα το ios κ μετά επιλεγεις νεώτερο/ακριβοτερο ή ξαναγυρίσεις android. Οι εφαρμογές είναι ανεξάρτητες μεταξύ των λειτουργικων αφού είναι διαφορετικά περιβάλλοντα.

Πεσ ' το κόλλημα πεσ' το βλακεία όταν αγοράζω θέλω το καλύτερο γι αυτό και η ανάρτηση. Ακόμα σκέψου δεν έχω αποφασίσει. Το iphone έχει 6gb ram με 128 gb ενώ το oneplus 11 16gb ram με 256 gb

Δημοσ.
37 minutes ago, vitriolis said:

Πεσ ' το κόλλημα πεσ' το βλακεία όταν αγοράζω θέλω το καλύτερο γι αυτό και η ανάρτηση. Ακόμα σκέψου δεν έχω αποφασίσει. Το iphone έχει 6gb ram με 128 gb ενώ το oneplus 11 16gb ram με 256 gb

μην συγκρίνεις ram σε iphone και android. Καμία σχέση το ένα με το άλλο...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, vitriolis είπε

Η ram λειτουργει διαφορετικα στα 2 λειτουργικα αλλες συσκευες με 4 ραμ τρεχουν ευκολα το iOS. Τοτε ναι πας στο 14 ή στο 15 που θα βγει φετος το Σεπτεμβριο.

Κ τα 16ραμ σε android ειναι υπερβολη. Ακομη και gaming να κανεις με υψηλα γραφικα με 6-8ραμ εισαι οκ.

Το 14 τρεχει σε προσφορα σε vodafone 799€ (αν δεν εχει ληξει) ή 740€ BestPrice.

Επεξ/σία από aces
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...