Προς το περιεχόμενο

Κουτί υπολογιστή

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από nickol-us,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο budget που κοιτάς δε νομίζω οτι θα βρεις κάτι πολύ καλύτερο του Pioneer. Έχει σχετικά καλά clearances για την κατηγορία τιμής του.

Ενδιαφέρον και όμορφο επίσης το mag αν και το βλέπω εκτός του budget που θέτεις.

Τι θα βάλεις μέσα και τι απαιτήσεις έχεις;

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Στο budget που κοιτάς δε νομίζω οτι θα βρεις κάτι πολύ καλύτερο του Pioneer. Έχει σχετικά καλά clearances για την κατηγορία τιμής του.

Ενδιαφέρον και όμορφο επίσης το mag αν και το βλέπω εκτός του budget που θέτεις.

Τι θα βάλεις μέσα και τι απαιτήσεις έχεις;

Αυτά έχω τώρα

AMD RYZEN 5 5600

GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2

RAM G.SKILL 32

και σκέφτομαι  Sapphire Radeon RX 6600 8GB GDDR6

να μπει σε λίγο.

Δημοσ.

Νόμιζα οτι έχεις ακυρώσει το θέμα...

Τo zalman δείχνει να έχει καλύτερο airflow, έχει και περισσότερα φαν ωστόσο δεν αναφέρει αν είναι argb (αν μπορείς να τα χρωματίζεις ή να τα σβήνεις), έχει και οριακό cpu clearance, σε περίπτωση που θες να βάλεις aftermarket αερόψυξη.

Στα 42€ νομίζω δεν έχει αντίπαλο το supercase

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Νόμιζα οτι έχεις ακυρώσει το θέμα...

Τo zalman δείχνει να έχει καλύτερο airflow, έχει και περισσότερα φαν ωστόσο δεν αναφέρει αν είναι argb (αν μπορείς να τα χρωματίζεις ή να τα σβήνεις), έχει και οριακό cpu clearance, σε περίπτωση που θες να βάλεις aftermarket αερόψυξη.

Στα 42€ νομίζω δεν έχει αντίπαλο το supercase

Στο zalman έχει κουμπί για τα φαν και atgb είναι,το θέμα είναι αξίζει τα 17 ευρώ παραπάνω; 

• Λύση
Δημοσ.

Όντως έχει κουμπί αλλά δεν είναι argb. Είναι f-rgb ωστόσο μπορείς να απενεργοποιήσεις, τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω.

https://www.zalman.com/EN/Product/ProductDetail.do?productSeq=412

Αν αξίζει τα το zalman;

Εγώ προσωπικά, αν θα  το έπαιρνα μόνο για το σχεδιασμό του καθώς μου αρέσει λίγο περισσότερο, ωστόσο δε βρίσκω κάτι άλλο θετικό.

Πλαστικό τζάμι βλέπω που μπορείς να το γρατζουνίσεις εύκολα αν δεν προσέξεις σε αντίθεση με tempered glass.

Οπότε τι έμεινε;

Δίνεις +16€ για 2 περισσότερα fan και ίσως λίγο καλύτερο airflow όπου στο σύστημά σου δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία.

Μόνο εσύ μπορείς να αποφασίσεις αν αξίζει...

• Thanks 1
Δημοσ.

Fan  έχω και από ότι είδα και στο  pioneer έχει κουμπί για να ελέγχεις τα fan.

Η ομορφιά είναι αναλόγως τα γούστα,π.χ. στη κόρη μου αρέσει το pioneer.

Είναι λίγο περίεργο με τα κουτιά,έχω δει πολλά και μπερδεύτηκα.

Θα πάω στο φτηνό και ότι γίνει.

Ευχαριστώ για την βοήθεια!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...