Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 19/06/2023 at 11:02, AtiX said:

Δεν κατάλαβα πως συνδυάζεις την διαφήμιση με την δωρεάν χρήση…

το ότι πληρώνει κάποιος για να διαφημίσει το προϊόν του, δεν κάνει αυτομάτως το προϊόν δωρεάν για χρήση…

Το να παίζει το ραδιόφωνο όλο το τραγούδι εντελώς δωρεάν και να βγάζει το ραδιόφωνο χρήματα από διαφημίσεις είναι διαφήμιση αλλά το να βάλεις κάποιος ένα απόσπασμα 5 δευτερολέπτων στο τικτοκ αποτελεί χρήση του τραγουδιού για κερδοσκοπικό χαρακτήρα;

Δεν υποστηρίζω καθεαυτό τους τικτόκερς αλλά τα βίντεο δεν έχουν χιλιάδες views επειδή υπάρχει ένα μουσικό κομμάτι αλλά κυρίως από το περιεχομενο του βίντεο και το τι κάνει ο κάθε ένας.

On 19/06/2023 at 10:40, diaolosh said:

Οπότε εγώ σαν μουσικός πχ. Βλέπω να χρησιμοποιει κάποιος απόσπασμα από τραγούδι μου στο τικ τοκ, αυτός παίρνει βιουζ και ενδεχομένως πληρώνεται από την πλατφόρμα αλλά εμένα μου κάνει "διαφήμιση"? Και, γιατί δεν έβαλε ένα royalty free τραγούδι ;

Τα βίντεο που έχουν μουσική υπόκρουση δεν έχουν τα views εξαιτίας του τραγουδιού, τα βάζουν σαν υπόκρουση.

Το σωστό θα ήταν όσες εταιρίες δεν θέλουν να ακούγονται τα τραγούδια τους απλά να τα κατεβάζουν.

Κάποτε ένας κριτικός μουσικής και καθηγητής μουσικής έκανε βίντεο αναλύοντας τραγούδια γνωστών γκρουπ, το youtube κατέβαζε μερικά από τα βίντεο για copyrights. Αυτό έχει και ως αποτέλεσμα τα ίδια τα τραγούδια να μην έχουν την ίδια έκθεση στον κόσμο και στο κοινό του καναλιού.

Ο ίδιος δεν έχασε και τίποτα, η εταιρία, τα τραγούδια και τα γκρουπ έχασαν.

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...