Προς το περιεχόμενο

Google Ads 2 accounts

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, 

γνωρίζει κανείς εαν είναι εφικτό να έχω 2 λογαριασμόυς ενεργούς στο google ads? 

Δηλαδή ο Χ μου διαχειρίζεται με ελάχιστα ή ως καθόλου χρήματα τον έναν λογαριασμό στο ads - και ο Y μου διαχειρίζεται ένα νέο λογαριασμό για το ίδιο site πιο ενεργά. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα? Έχει κάποιες επιπτώσεις πχ να γίνει κάποιο "conflict" ? 

Ο λόγος είναι ότι δυσκολεύομαι να σταματήσω συνεργασία με τον παλίο συνεργάτη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Τεχνικά δε νομίζω πως θα έχεις θέμα. Μπορείς να κάνεις ξεχωριστά ad accounts που θα δείχνουν την ίδια σελίδα. 

Το πρώτο θέμα που βλέπω θα είναι στο reporting / analytics. Δε θα μπορείς να έχεις ξεκάθαρη εικόνα για τα αποτελέσματα του ενός και του άλλου συνεργάτη. 

Το δεύτερο που σκέφτομαι είναι πως στα search ads, ισως σου ανεβαίνει τεχνητά το cpc (cost per click) αν στοχεύουν και οι δύο τα ίδια keywords και ανταγωνίζονται εκεί. 

Συνολικά θα πρότεινα να μην τρέχουν 2 παράλληλα και από σκοπιά στρατηγικής. Οι ενέργειες που κάνει ο κάθε marketeer βασίζονται σε μια στρατηγική όπου μπορεί να έρχονται σε αντίθεση με τη στρατηγική του άλλου και να μην έχεις αποτέλεσμα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα, 

ευχαριστώ για την απάντηση!!! 

Σε περίπτωση που δημιουργηθεί 2ο account από πλευράς google χανω κάτι? Δηλαδή, στο ένα account είμαι ενεργός απο το 2018 (παλιος πελάτης) - στο καινούργιο θα είμαι εντελώς νέος..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...