doctorScien Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Οτι λέει και ο τίτλος: Εχω ανεβάζει 4-5 databases καταρχή 3 σε Postgresql (12version x1db και 15vesionx1)και 2 σε MS SQL2016 (x1db) kai MSSQL EXPRESS Θά ήθελα να στήσω σε όλες απο επιπλεων 2 backup/replication servers ώστε αν για κάποιο λογο πεσει ο server να συνεχίσω να δουλεύω. Οποιος γνωρίζει να βοηθήσει ασ απαντήσει εδώ .. θα υπάρξει και αμοιβή! Ειμαι Αθηνα
doctorScien Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 οκ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ή ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΠάρηςΓ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Θελεις καποιον να στο στησει; Εχεις δοκιμασει μονος σου ή δεν εχεις χρονο να ασχοληθεις;
doctorScien Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) καλησπερα τωρα ειδα την απαντηση καλη χρονια αρχικα... σε πιο απο τα δυο μπορεις να βοηθησεις? στην postgres ΄ή στην sql? εχω 3 server στημενους 2xpostgress vs 12 & 15 kai 1x MS SQL 2016 νομιζω και θελω καποιο backup σε άλλο υπολογιστη.. ο sql server υποστηριζει clone mode εχω διαβασει πως γινεται αλλα το θεωρω περιπλοκο και θελω καποιον που να το εχει κανει ηδη..... και οχι να το κανει για πρωτη φορα.... Η postgress εχει μονο replication/backup server ειναι πιο ευκολη αλλα παλι καλο ειναι να τα κανει καποιος ολα μαζι και θα υπαρχει και αμοιβη... Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου από doctorScien
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα