Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπερα! Προσφατα μετακομισα προσωρινα Ζωγραφου , και δεν εχω καθολου καλο σημα , εως μηδενικο σημα/δικτυο. Δε φορτωνει τπτ στο ιντερνετ. ενημερωθηκα απο αλλους κατοικους εδω ( Πολυτεχνειουπολη - Ηρωων πολυτεχνειου , ουσιαστικα ) οτι παιζει θεμα διαχρονικα με Vodafone εδω. Ειμαι ευχαριστημενος φουλ με vodafone , τουλαχιστον οσο εμενα στη Κρητη! Καθως ειναι πολυ πιθανο να μετακομισω προς βορεια , πχ Μαρουσι ( οπως σας ειπα Ζωγραφου ειναι προσωρινη λυση) 1) γνωριζετε αν παιζει κ εκει τετοια θεματα με vodafone ? πχ περιοχη Αγ. Αναργυροι Μαρουσιου 2) σε περιπτωση που υπαρχει κι εκει θεμα, (οπως σιγουρα υπαρχει στη Ζωγραφου), τοτε πως μεταπηδας στη vodafone? Εχω συμβολαιο, το Vodafone Giga Unlimited Ultra , απο την ανοιξη του 2022 και γενικα ημουν οπως σας ειπα ευχαριστημενος Αν δεν υπαρχει αλλη λυση, ισως πρεπει να παω cosmote σε τετοιες περιπτωσεις, τι penalties υπαρχουν και αν γνωριζετε αν υπαρχουν τετοια θεματα καλυψης δικτυου προς μαρουσι περιοχη ή και αλλες περιοχες. ( παρεβλεψα να ελεγξω το σημα οταν πηγα να δω το σπιτι στο μαρουσι ...) Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2023 από panosdes
MICHAILKON Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 16/6/2023 στις 9:13 ΜΜ, panosdes είπε Καλησπερα! Προσφατα μετακομισα προσωρινα Ζωγραφου , και δεν εχω καθολου καλο σημα , εως μηδενικο σημα/δικτυο. Δε φορτωνει τπτ στο ιντερνετ. ενημερωθηκα απο αλλους κατοικους εδω ( Πολυτεχνειουπολη - Ηρωων πολυτεχνειου , ουσιαστικα ) οτι παιζει θεμα διαχρονικα με Vodafone εδω. Ειμαι ευχαριστημενος φουλ με vodafone , τουλαχιστον οσο εμενα στη Κρητη! Καθως ειναι πολυ πιθανο να μετακομισω προς βορεια , πχ Μαρουσι ( οπως σας ειπα Ζωγραφου ειναι προσωρινη λυση) 1) γνωριζετε αν παιζει κ εκει τετοια θεματα με vodafone ? πχ περιοχη Αγ. Αναργυροι Μαρουσιου 2) σε περιπτωση που υπαρχει κι εκει θεμα, (οπως σιγουρα υπαρχει στη Ζωγραφου), τοτε πως μεταπηδας στη vodafone? Εχω συμβολαιο, το Vodafone Giga Unlimited Ultra , απο την ανοιξη του 2022 και γενικα ημουν οπως σας ειπα ευχαριστημενος Αν δεν υπαρχει αλλη λυση, ισως πρεπει να παω cosmote σε τετοιες περιπτωσεις, τι penalties υπαρχουν και αν γνωριζετε αν υπαρχουν τετοια θεματα καλυψης δικτυου προς μαρουσι περιοχη ή και αλλες περιοχες. ( παρεβλεψα να ελεγξω το σημα οταν πηγα να δω το σπιτι στο μαρουσι ...) Εχω τεράστιο πρόβλημα στα Πατήσια όπου δεν πιάνει καθόλου, απο Ανω Πατήσια μέχρι Κολιάτσου το απόλυτο τίποτα. Αγ. Αναργύρους μέτριο πρός καλό, Κόκκινος Μύλος μια χαρά. Αχαρνές απο μέτριο έως ανύπαρκτο ανάλογα το τετράγωνο και Μελίσσια ανύπαρκτο εαν φυσάει αλλιώς μιλάς στο μπαλκόνι για να βγάλεις άκρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα