Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, basilisgate13 είπε

Όχι δεν είναι καινούργιο ,αλλάξα μπαταρία στο τηλεκοντρόλ αλλά τίποτα ανάβει το φωτακι αλλά δεν γίνεται κάτι . Αν υποθέσουμε ότι κάηκε το κοντρολερ,μπορείς να μου προτείνεις ένα από Ελλάδα που να μπαίνουν τα φανς λεντ ταινίες και να ταιριάζει με 4πιν μητρική 

Για τους συγκεκριμένους ανεμιστήρες , βασικά για όλο το set όπως είναι δηλαδή ανεμιστήρες + led ταινία μόνο με ο αντίστοιχος controller είναι συμβατός αφού τα βύσματα δεν ταιριάζουν σε άλλο controller (αν δεν κάνω λάθος).

Πάρε ένα ίδιο set https://www.e-shop.gr/supercase-rgb-combo-fan-spectrum-120mm-p-PER.817974 και κούμπωσε και τους 4 ανεμιστήρες στον καινούργιο controller αλλιώς παίρνεις άλλο set το οποίο όμως δεν θα είναι συμβατό με τους ανεμιστήρες που έχεις ήδη.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dark_Nightfall είπε

Για τους συγκεκριμένους ανεμιστήρες , βασικά για όλο το set όπως είναι δηλαδή ανεμιστήρες + led ταινία μόνο με ο αντίστοιχος controller είναι συμβατός αφού τα βύσματα δεν ταιριάζουν σε άλλο controller (αν δεν κάνω λάθος).

Πάρε ένα ίδιο set https://www.e-shop.gr/supercase-rgb-combo-fan-spectrum-120mm-p-PER.817974 και κούμπωσε και τους 4 ανεμιστήρες στον καινούργιο controller αλλιώς παίρνεις άλλο set το οποίο όμως δεν θα είναι συμβατό με τους ανεμιστήρες που έχεις ήδη.

Μα το θέμα είναι ότι και το καινούργιο κοντρολερ θα έχει βσυμα 3πιν και η μητρική μου 4 οπότε πάλι θα έχω θέμα 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, basilisgate13 είπε

Μα το θέμα είναι ότι και το καινούργιο κοντρολερ θα έχει βσυμα 3πιν και η μητρική μου 4 οπότε πάλι θα έχω θέμα 

Θες απαραίτητα να τα κουμπώσεις στην μητρική ; στο συγκεκριμένο set αλλάζεις τα χρώματα και με το τηλεκοντρόλ αλλά ναι αν θες να τα βάλεις στο m/b και να τα ελέγχεις με το software της μητρικής θα πρέπει να είναι RGB 4 pin μιας και η μητρική σου έχει μόνο αυτό και όχι ARGB 3 pin.

Οπότε κοιτάς για άλλο set να είναι RGB 4 pin.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dark_Nightfall είπε

Θες απαραίτητα να τα κουμπώσεις στην μητρική ; στο συγκεκριμένο set αλλάζεις τα χρώματα και με το τηλεκοντρόλ αλλά ναι αν θες να τα βάλεις στο m/b και να τα ελέγχεις με το software της μητρικής θα πρέπει να είναι RGB 4 pin μιας και η μητρική σου έχει μόνο αυτό και όχι ARGB 3 pin.

Οπότε κοιτάς για άλλο set να είναι RGB 4 pin.

Με νοιάζει να δουλέψει ,ας είναι και με κοντρολερ έτσι και αλλιώς και παλιά πριν πάθει το κοκομπλοκο με το κοντρολερ το δούλευα 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, basilisgate13 είπε

Με νοιάζει να δουλέψει ,ας είναι και με κοντρολερ έτσι και αλλιώς και παλιά πριν πάθει το κοκομπλοκο με το κοντρολερ το δούλευα 

Η παίρνεις ένα ίδιο set όπως είπα και βάζεις όλους τους ανεμιστήρες στον καινούργιο controller η παίρνεις άλλο πχ https://www.e-shop.gr/corsair-ll120-rgb-120mm-dual-light-loop-rgb-led-pwm-fan-triple-pack-with-lighting-node-pro-p-PER.644277

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε

Η παίρνεις ένα ίδιο set όπως είπα και βάζεις όλους τους ανεμιστήρες στον καινούργιο controller η παίρνεις άλλο πχ https://www.e-shop.gr/corsair-ll120-rgb-120mm-dual-light-loop-rgb-led-pwm-fan-triple-pack-with-lighting-node-pro-p-PER.644277

https://www.e-shop.gr/supercase-rgb-combo-fan-spectrum-120mm-p-PER.817974  παντως αν δεις σχολιο εδω λεει και αλλος οτι ενω δουλευουν τα φαν δεν δουλευου τα λεντ

Δημοσ.

Μισό, η μητρική σου έχει 2 4πινα headers για RGB, τα οποίο δουλεύουν στα 12V (είναι ARGB).

Οι ανεμιστήρες που δείχνεις δουλεύουν με 3πινα headers στα 5V. Δεν πρέπει να τους συνδέσεις σε αυτήν την μητρική... Εάν τους συνέδεσες με κάποιο τρόπο και ξεκίνησες το σύστημα, μάλλον τους έκαψες. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, tasvar είπε

Δοκίμασε να ΜΗΝ το συνδέσεις στη μητρική και δοκίμασε ένα-ένα τα fans, μήπως κάποιο έχει πρόβλημα. 

τα φανς δουλευουν κανονικα τα βλεπω και στο προγραμμα της μητρικης 

5 ώρες πριν, this.is.elia είπε

Μισό, η μητρική σου έχει 2 4πινα headers για RGB, τα οποίο δουλεύουν στα 12V (είναι ARGB).

Οι ανεμιστήρες που δείχνεις δουλεύουν με 3πινα headers στα 5V. Δεν πρέπει να τους συνδέσεις σε αυτήν την μητρική... Εάν τους συνέδεσες με κάποιο τρόπο και ξεκίνησες το σύστημα, μάλλον τους έκαψες. 

δεν γινεται και να το συνδεσω αφου ειναι κλειστη η μια τρυπα απο το 3πιν ,δεν θα κατσω να στραβωσω τα πιν . Τα 4πιν headers συνδεσα αλλο λεντ και δινει ρευμα και μπορω να το δω στην μητρικη . οποτε μην παιζει κατι με το κοντρολερ και δινει ρευμα μονο για να δουλεψουν και οχι στα λεντ 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, basilisgate13 είπε

τα φανς δουλευουν κανονικα τα βλεπω και στο προγραμμα της μητρικης 

ΜΗΝ συνδέσεις τίποτα στη μητρική. 

Βλέπω τα fans είναι 6pins. 

βάλε μόνο τροφοδοσία στον controller και δοκίμασε να συνδέσεις ενα-ένα τα fans σε όλες τις εξόδους του controller. 

Πρέπει να δουλέυει και ο φωτισμός τους και να γυρνάνε και οι ανεμιστήρες.

Εχω το ίδιο με άλλη μάρκα, και έτσι τα δουλεύω. Δεν έχω συνδέσει τίποτα στη μητρική.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, tasvar είπε

ΜΗΝ συνδέσεις τίποτα στη μητρική. 

Βλέπω τα fans είναι 6pins. 

βάλε μόνο τροφοδοσία στον controller και δοκίμασε να συνδέσεις ενα-ένα τα fans σε όλες τις εξόδους του controller. 

Πρέπει να δουλέυει και ο φωτισμός τους και να γυρνάνε και οι ανεμιστήρες.

Εχω το ίδιο με άλλη μάρκα, και έτσι τα δουλεύω. Δεν έχω συνδέσει τίποτα στη μητρική.

θα το δοκιμασω ξανα σημερα , αν και αν το βγαλω το καλωδιο απο την μητρικη δεν δουλευει τιποτα , σε αυτο ειμαι σιγουρος τα φανς σταματανε το ειδα αρκετες φορες.

με σκετη τροφοδοσια του κοντρολερ απο το μολεξ τα φαν δεν δουλευουν , αν συνδεσω το 4πιν που εχει σε ενα 4πιν της μητρικης δουλευουν τα φαν οχι τα λεντ και η λεντ ταινια 

Δημοσ.

τι να πω ισως καηκε κατι , μηπως απο το τροφοδοτικο δεν δινει ρευμα στο κοντρολερ ; σιγουρα δουλευουν χωρις να συνδεθουν στην μητρικη ; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...