Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω την asrock Fatal1ty AB350 Gaming K4 και ειχα αγορασει  αυτα εδω  τα  φανακια SUPERCASE (RGB COMBO FAN SPECTRUM 120MM) . Η μητρικη μου εχει 2 rgb 4pin ενω αυτο βγαζει ενα καλωδιο 4pin pwm και ενα καλωδιο για rgb 3pin  εχει μαζι και ενα ανταπτορακι που καταληγει οπως αυτο της φωτογραφιας που λεει VTG IN  . Ενω τα φανς δουλεουν κανονικα δεν αναβουν τα led ουτε μπορω να τα ελεξγω ουτε απο το controller του ουτε απο το τηλεχειριστήριο .Μπορει να βοηθησει καποιος πως να τα συνδεω σε αυτην την μητρικη ; 

20211012171138_fc4ccef9.jpeg

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, basilisgate13 είπε

καλησπερα εχω την asrock Fatal1ty AB350 Gaming K4 και ειχα αγορασει  αυτα εδω  τα  φανακια SUPERCASE (RGB COMBO FAN SPECTRUM 120MM) . Η μητρικη μου εχει 2 rgb 4pin ενω αυτο βγαζει ενα καλωδιο 4pin pwm και ενα καλωδιο για rgb 3pin  εχει μαζι και ενα ανταπτορακι που καταληγει οπως αυτο της φωτογραφιας που λεει VTG IN  . Ενω τα φανς δουλεουν κανονικα δεν αναβουν τα led ουτε μπορω να τα ελεξγω ουτε απο το controller του ουτε απο το τηλεχειριστήριο .Μπορει να βοηθησει καποιος πως να τα συνδεω σε αυτην την μητρικη ; 

20211012171138_fc4ccef9.jpeg

Αυτά έχεις ;

https://www.e-shop.gr/supercase-rgb-combo-fan-spectrum-120mm-p-PER.817974

Δημοσ.

Ναι ξέρω σύνδεσε τα φανς πάνω στο κοντρολερ τους και έδωσα ρεύμα με μολεξ από τροφοδοτικά . Το controller έχει δύο καλώδια ένα 4πιν pwm το έβαλα στην θέση cha fan1 όπως φαίνεται στην μητρική τώρα το άλλο είναι ένα καλώδιο rgb 3 pin με έναν ανταπτορα που καταλήγει σε 3πιν αυτό που έχω στην φωτογραφία αλλά δεν μπορώ να τα δουλέψω 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, basilisgate13 είπε

Ναι ξέρω σύνδεσε τα φανς πάνω στο κοντρολερ τους και έδωσα ρεύμα με μολεξ από τροφοδοτικά . Το controller έχει δύο καλώδια ένα 4πιν pwm το έβαλα στην θέση cha fan1 όπως φαίνεται στην μητρική τώρα το άλλο είναι ένα καλώδιο rgb 3 pin με έναν ανταπτορα που καταλήγει σε 3πιν αυτό που έχω στην φωτογραφία αλλά δεν μπορώ να τα δουλέψω 

Μην βάζεις τίποτα στην μητρική βάλε τους ανεμιστήρες στον controller , κάτι κάνεις λάθος , θα έπρεπε να δουλεύουν τα rgb , δοκίμασε τα κουμπάκια στον controller δεν αλλάζει το χρώμα ;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dark_Nightfall είπε

Μην βάζεις τίποτα στην μητρική βάλε τους ανεμιστήρες στον controller , κάτι κάνεις λάθος , θα έπρεπε να δουλεύουν τα rgb , δοκίμασε τα κουμπάκια στον controller δεν αλλάζει το χρώμα ;

Τίποτα πατάω όλα τα κουμπιά από το κοντρολερ και τίποτα ούτε από το τηλεχειριστήριο δουλεύει 

Αν βγάλω το καλώδιο από την  μητρική δεν δουλεύουν ούτε τα φανς 

Μήπως είναι καμμένο το κοντρολερ;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, basilisgate13 είπε

Τίποτα πατάω όλα τα κουμπιά από το κοντρολερ και τίποτα ούτε από το τηλεχειριστήριο δουλεύει 

Αν βγάλω το καλώδιο από την  μητρική δεν δουλεύουν ούτε τα φανς 

Μήπως είναι καμμένο το κοντρολερ;

Βγάλε μια φωτογραφία να δω πως έχεις κάνει την συνδεσμολογία να φαίνεται καλά.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε

Για βάλε τα fans στις θέσεις 1 2 και 3 δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη συνδεσμολογία.

Τίποτα τα άλλαξα τώρα 

Μήπως θα έπρεπε να συνδεθεί κάτι σ

Εκεί που είχε η μητρική τα rgb headers

Δημοσ.
Μόλις τώρα, basilisgate13 είπε

Τίποτα τα άλλαξα τώρα 

Αν υποθέσουμε ότι ο controller τροφοδοτείται σωστά με ρεύμα δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορείς να δοκιμάσεις εκτός από άλλο molex καλώδιο μπας και , αυτό έχει και τηλεκοντρόλ βγάλε το προστατευτικό πλαστικό που έχει από κάτω για την μπαταρία και δοκίμασε να πατήσεις on / off να δούμε αν θα κάνει κάτι ,είναι καινούργιο το set ;

Δημοσ.

Όχι δεν είναι καινούργιο ,αλλάξα μπαταρία στο τηλεκοντρόλ αλλά τίποτα ανάβει το φωτακι αλλά δεν γίνεται κάτι . Αν υποθέσουμε ότι κάηκε το κοντρολερ,μπορείς να μου προτείνεις ένα από Ελλάδα που να μπαίνουν τα φανς λεντ ταινίες και να ταιριάζει με 4πιν μητρική 

Έχει στην άκρη 2 δοντακια που λέει ρεσετ ,πως το κάνω μπας και δουλέψει ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...