basilisgate13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 καλησπερα εχω την asrock Fatal1ty AB350 Gaming K4 και ειχα αγορασει αυτα εδω τα φανακια SUPERCASE (RGB COMBO FAN SPECTRUM 120MM) . Η μητρικη μου εχει 2 rgb 4pin ενω αυτο βγαζει ενα καλωδιο 4pin pwm και ενα καλωδιο για rgb 3pin εχει μαζι και ενα ανταπτορακι που καταληγει οπως αυτο της φωτογραφιας που λεει VTG IN . Ενω τα φανς δουλεουν κανονικα δεν αναβουν τα led ουτε μπορω να τα ελεξγω ουτε απο το controller του ουτε απο το τηλεχειριστήριο .Μπορει να βοηθησει καποιος πως να τα συνδεω σε αυτην την μητρικη ;
Dark_Nightfall Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 51 λεπτά πριν, basilisgate13 είπε καλησπερα εχω την asrock Fatal1ty AB350 Gaming K4 και ειχα αγορασει αυτα εδω τα φανακια SUPERCASE (RGB COMBO FAN SPECTRUM 120MM) . Η μητρικη μου εχει 2 rgb 4pin ενω αυτο βγαζει ενα καλωδιο 4pin pwm και ενα καλωδιο για rgb 3pin εχει μαζι και ενα ανταπτορακι που καταληγει οπως αυτο της φωτογραφιας που λεει VTG IN . Ενω τα φανς δουλεουν κανονικα δεν αναβουν τα led ουτε μπορω να τα ελεξγω ουτε απο το controller του ουτε απο το τηλεχειριστήριο .Μπορει να βοηθησει καποιος πως να τα συνδεω σε αυτην την μητρικη ; Αυτά έχεις ; https://www.e-shop.gr/supercase-rgb-combo-fan-spectrum-120mm-p-PER.817974
basilisgate13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, Dark_Nightfall είπε Αυτά έχεις ; https://www.e-shop.gr/supercase-rgb-combo-fan-spectrum-120mm-p-PER.817974 Ναι ναι αυτό και την μητρική που έγραψα πάνω
Dark_Nightfall Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, basilisgate13 είπε Ναι ναι αυτό και την μητρική που έγραψα πάνω Αυτά έχουν δικό τους controller το έχεις ;
basilisgate13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Ναι ξέρω σύνδεσε τα φανς πάνω στο κοντρολερ τους και έδωσα ρεύμα με μολεξ από τροφοδοτικά . Το controller έχει δύο καλώδια ένα 4πιν pwm το έβαλα στην θέση cha fan1 όπως φαίνεται στην μητρική τώρα το άλλο είναι ένα καλώδιο rgb 3 pin με έναν ανταπτορα που καταλήγει σε 3πιν αυτό που έχω στην φωτογραφία αλλά δεν μπορώ να τα δουλέψω
Dark_Nightfall Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, basilisgate13 είπε Ναι ξέρω σύνδεσε τα φανς πάνω στο κοντρολερ τους και έδωσα ρεύμα με μολεξ από τροφοδοτικά . Το controller έχει δύο καλώδια ένα 4πιν pwm το έβαλα στην θέση cha fan1 όπως φαίνεται στην μητρική τώρα το άλλο είναι ένα καλώδιο rgb 3 pin με έναν ανταπτορα που καταλήγει σε 3πιν αυτό που έχω στην φωτογραφία αλλά δεν μπορώ να τα δουλέψω Μην βάζεις τίποτα στην μητρική βάλε τους ανεμιστήρες στον controller , κάτι κάνεις λάθος , θα έπρεπε να δουλεύουν τα rgb , δοκίμασε τα κουμπάκια στον controller δεν αλλάζει το χρώμα ;
basilisgate13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Dark_Nightfall είπε Μην βάζεις τίποτα στην μητρική βάλε τους ανεμιστήρες στον controller , κάτι κάνεις λάθος , θα έπρεπε να δουλεύουν τα rgb , δοκίμασε τα κουμπάκια στον controller δεν αλλάζει το χρώμα ; Τίποτα πατάω όλα τα κουμπιά από το κοντρολερ και τίποτα ούτε από το τηλεχειριστήριο δουλεύει Αν βγάλω το καλώδιο από την μητρική δεν δουλεύουν ούτε τα φανς Μήπως είναι καμμένο το κοντρολερ;
Dark_Nightfall Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, basilisgate13 είπε Τίποτα πατάω όλα τα κουμπιά από το κοντρολερ και τίποτα ούτε από το τηλεχειριστήριο δουλεύει Αν βγάλω το καλώδιο από την μητρική δεν δουλεύουν ούτε τα φανς Μήπως είναι καμμένο το κοντρολερ; Βγάλε μια φωτογραφία να δω πως έχεις κάνει την συνδεσμολογία να φαίνεται καλά.
basilisgate13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δώσε μου 5 λεπτά στλενω τώρα Δεν με αφήνει να τις ανεβάσω λόγω μεγέθους https://drive.google.com/drive/folders/1Hq8tq_KAFg4LGxoOA2YTVEO74-Ry-i1u Ελπίζω να φαίνονται
Dark_Nightfall Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 53 λεπτά πριν, basilisgate13 είπε Δώσε μου 5 λεπτά στλενω τώρα Δεν με αφήνει να τις ανεβάσω λόγω μεγέθους https://drive.google.com/drive/folders/1Hq8tq_KAFg4LGxoOA2YTVEO74-Ry-i1u Ελπίζω να φαίνονται Δεν φαίνονται γιατί θέλει login στο google drive.
basilisgate13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 5 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Δεν φαίνονται γιατί θέλει login στο google drive. Για δες μια τώρα
Dark_Nightfall Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, basilisgate13 είπε Για δες μια τώρα Για βάλε τα fans στις θέσεις 1 2 και 3 δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη συνδεσμολογία.
basilisgate13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Για βάλε τα fans στις θέσεις 1 2 και 3 δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη συνδεσμολογία. Τίποτα τα άλλαξα τώρα Μήπως θα έπρεπε να συνδεθεί κάτι σ Εκεί που είχε η μητρική τα rgb headers
Dark_Nightfall Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, basilisgate13 είπε Τίποτα τα άλλαξα τώρα Αν υποθέσουμε ότι ο controller τροφοδοτείται σωστά με ρεύμα δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορείς να δοκιμάσεις εκτός από άλλο molex καλώδιο μπας και , αυτό έχει και τηλεκοντρόλ βγάλε το προστατευτικό πλαστικό που έχει από κάτω για την μπαταρία και δοκίμασε να πατήσεις on / off να δούμε αν θα κάνει κάτι ,είναι καινούργιο το set ;
basilisgate13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Όχι δεν είναι καινούργιο ,αλλάξα μπαταρία στο τηλεκοντρόλ αλλά τίποτα ανάβει το φωτακι αλλά δεν γίνεται κάτι . Αν υποθέσουμε ότι κάηκε το κοντρολερ,μπορείς να μου προτείνεις ένα από Ελλάδα που να μπαίνουν τα φανς λεντ ταινίες και να ταιριάζει με 4πιν μητρική Έχει στην άκρη 2 δοντακια που λέει ρεσετ ,πως το κάνω μπας και δουλέψει ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα