Liverpool89 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Καλησπερα. Ψαχω να αγορασω ενα smartwatch κοντα στο 50€. Ειδα αυτα τα δυο. Τεινω στο πρωτο. Τι γνωμη εχετε. Δεν εχω καμια τρελη απαιτηση, απλα στην δουλεια εχω να κανω με νερα συνεχεια και θελω να βρω και ενα screen protector. https://www.skroutz.gr/s/36474776/Haylou-RS4-Plus-Smartwatch-με-Παλμογράφο-Μαύρο.html https://www.skroutz.gr/s/33469981/Haylou-RT2-LS10-46mm-Smartwatch-με-Παλμογράφο-Μαύρο.html Οποια αλλη προταση δεκτη. Αλλα σε αυτα τα χρηματα. Ευχαριστώ.
lneam Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 ριξε μια ματια στις μαρκες amazfit + xiaomi εως 55€
Liverpool89 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Καλημέρα ειδα το παρακατω. https://www.skroutz.gr/s/26562184/Amazfit-Bip-U-Pro-Αδιάβροχο-Smartwatch-με-Παλμογράφο-Μαύρο.html Απλα δεν εχω και καποια μεγαλη απαιτηση. Μερικες φορες στην δουλεια κυριως δεν καταλαβαινω αν χτυπάει το κινητό ή τα χερια μου ειναι λερωμενα καο δεν μπορω να το βγαλω να δω ποιος ειναι. Συν οτι χρειαζεται να κοιτάω την ωρα να σημειωνω, ποτε εβαλα να ξεκινησει μια διαδικασια. Σχεδον ανα 40 λεπτα.
lneam Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 η Amazfit φτιαχνει ΟΕΜ smartwatch για την xiaomi. Απο την στιγμη που τα μοντελα που παρουσιασες εχουν μικρη διαφορα στο κοστος, προσωπικα θα ειχα μεγαλυτερη εμπιστοσυνη στην ποιοτητα κατασκευης και software απο την Amazfit. Ολες οι προδιαγραφες που εχουν τα μοντελα για "αδιαβροχο" θελουν μεγαλη προσοχη, ειδικα σε αυτα που εχουν χαμηλες τιμες. Στην βροχη, σε ενα προσεκτικο πλυσιμο λογο βρωμας μια στο τοσο, κτλ, θα ειναι ΟΚ. Για μπανιο, σε πισινα, κτλ, ΟΧΙ. Εκει θελεις ρολογια με προδιαγραφες για καταδυσεις. Ακομα και σε αυτα υπαρχει χρονικο οριο παραμονης στο νερο + βαθος. το μοντελο που εβαλες σημερα εχει και GPS. Νομιζω θα ειναι καλη αγορα. Παρτο σε ροζ, ειναι πιο φθηνο .......
Havik Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Το amazfit band 5 που έχω είναι πατάτα, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η διάρκεια μπαταρίας, 2 μέρες με το ζόρι, μετά σαν fitness tracker δεν κάνει καθώς δεν σου λέει το υψόμετρο που ανέβηκες, όποιος κάνει ποδήλατο ή τρέχει στο δρόμο ξέρει πόσο σημαντικό είναι, μόνο η απόσταση ή τα βήματα δεν αρκούν καθώς η δυσκολία του να κινήσε ανηφόρα δεν έχει καμιά σχέση σε επίπεδο έδαφος ή κατηφόρα, έχει πεδίο για να εμφανίσει το υψόμετρο αλλά είναι κενό. Αν ξέρω καλά η amazfit δεν φτιάχνει τα xiaomi, απλά και οι δυο αγοράζουν από το ίδιο εργοστάσιο γιαυτο και είναι φασόν με μια - δυο το πολύ ή και καμία διαφορά. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2023 από Havik
lneam Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, Havik είπε Αν ξέρω καλά η amazfit δεν φτιάχνει τα xiaomi, απλά και οι δυο αγοράζουν από το ίδιο εργοστάσιο γιαυτο και είναι φασόν με μια - δυο το πολύ ή και καμία διαφορά. τουλαχιστον γνωριζα την μιση αληθεια ......χα χα χα χα
Havik Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Έριξα μια ματια, έχει βγει band 7, στο skroutz λεει ότι έχει gps αλλά στα specs στο επίσημο site αναφέρει "Positioning - Connect to smartphone GPS" άρα δεν έχει... είναι ίδια φάση με το band 5 ακόμα.
lneam Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 7 λεπτά πριν, Havik είπε Το amazfit band 5 που έχω είναι πατάτα, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η διάρκεια μπαταρίας, 2 μέρες με το ζόρι, μετά σαν fitness tracker δεν κάνει καθώς δεν σου λέει το υψόμετρο που ανέβηκες, όποιος κάνει ποδήλατο ή τρέχει στο δρόμο ξέρει πόσο σημαντικό είναι, μόνο η απόσταση ή τα βήματα δεν αρκούν καθώς η δυσκολία του να κινήσε ανηφόρα δεν έχει καμιά σχέση σε επίπεδο έδαφος ή κατηφόρα, έχει πεδίο για να εμφανίσει το υψόμετρο αλλά είναι κενό. το μοντελο που εσυ εχεις και αυτο που βρηκε ο ενδιαφερομενος εχουν αρκετες διαφορες. Η πιο σημαντικη ειναι ο δεκτης GPS, που χαρη σε αυτο θα μετραει υψος. Την ιδια στιγμη ο ενδαφερομενος το χρειαζεται για αλλους λογους που τους αναφερει. Στο θεμα της ακριβειας των μετρησεων ισχυει "ότι πληρώνεις παίρνεις" garmin - suunto - coros
Liverpool89 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Οποτε καλυτερα να παω σε αυτο που εβαλα πιο πανω. Πολλες φορες δεν ακουω το κινητο στην δουλεια και δεν καταλαβαινω ποτε με πηρανε τηλεφωνο. Ή ακομα και να καταλαβω δεν μπορω να δω κατευθείαν ποιος ειναι γιατι πρεπει να σκουπισω τουλάχιστον τα χερια μου. Συν το παραπανω πρεπει να βλεπω την ωρα πολυ συχνα και να την σημειωνω. Οποτε ψαχνω κατι που να κανει τουλαχιστον αυτα. Δεν εχω τα χερια μου μεσα στο νερό συνεχεια αλλα μπορει να βραχουν αναπασα στιγμη. Ή να πρεπει να τα πλυνω γρηγορα για να απαντησω. 1
lneam Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 5 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Οποτε καλυτερα να παω σε αυτο που εβαλα πιο πανω. Πολλες φορες δεν ακουω το κινητο στην δουλεια και δεν καταλαβαινω ποτε με πηρανε τηλεφωνο. Ή ακομα και να καταλαβω δεν μπορω να δω κατευθείαν ποιος ειναι γιατι πρεπει να σκουπισω τουλάχιστον τα χερια μου. Συν το παραπανω πρεπει να βλεπω την ωρα πολυ συχνα και να την σημειωνω. Οποτε ψαχνω κατι που να κανει τουλαχιστον αυτα. Δεν εχω τα χερια μου μεσα στο νερό συνεχεια αλλα μπορει να βραχουν αναπασα στιγμη. Ή να πρεπει να τα πλυνω γρηγορα για να απαντησω. ναι σε ολα. Εγω θα αγοραζα το amazfit και δωρο το GPS 1
Liverpool89 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Το παραγγειλα περιμενω να ερθει. Τοσες μερες που το συζητουσα εκανε μαζι με μεταφορικα 55€ και ανεβηκε ενα 10€. Μονο το ροζ εχει πιο βατη τιμη αλλα το απέρριψα λογο χρωματος. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2023 από Liverpool89
mihanobios Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 HK8 pro max είναι πολύ καλό! Εχει NFC μετραει την καρδια, οξυγονο, παλμους καρδιας, πυξιδα και εχει πολλα faces. Φορτιζει ανεπαφα μπορεις να μιλησεις αλλα και να ακουσεις απο το ρολοι να παρεις κλεισεις notifications και αλλα 1002 μπλιμπικια. Εινια κλωνος της apple.... αδιαβροχο και εχει OLED οθονη!
ilias78 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 επειδή πηγαίνω για περπάτημα κ τρέξιμο, το τηλέφωνο δεν βολεύει να το έχω μαζί μου. ψάχνω λοιπόν ένα smartwatch στο οποίο με ενδιαφέρει να βλέπω βήματα, θερμίδες, παλμούς, οξυγόνο, χιλιομετρική απόσταση, max-low speed κ άλλα τέτοια παρόμοια στατιστικά. θα βόλευα να έχει κ gps να μου δείχνει τη διαδρομή αλλά σαν εξτρά. budget στα 50€
mihanobios Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 50€ με ενσωματωμένο GPS δεν υπάρχει. Το HK8 pro max νομίζω ότι δεν έχει ανταγωνισμό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα