leonidas_fs Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Καλησπερα παιδιά, ειναι ιδέα μου ή η ΧΙΑΟΜΙ κάμερα έχει σταματήσει το τσάμπα και απαιτεί συνδρομή για να σου δείξει ιστορικό;
jkoukos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Από τον Απρίλη σταμάτησε το δωρεάν cloud. Από τέλη του προηγούμενου έτους είχε ειδοποιήσεις συνεχώς στην εφαρμογή για την αλλαγή στην πολιτική της.
leonidas_fs Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Ναι αλλά γιατί δεν γράφει στο SD και να βλέπω το ιστορικό από εκεί; Δηλαδη έχουν ακυρώσει όλο το home surveillance και σε αφηνουν να εχεις το live μόνο… Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2023 από leonidas_fs
jkoukos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Κάποιο θέμα υπάρχει ή δεν έχεις ορίσει να αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης. Σε 2 δικές μου στο χωριό μια χαρά γίνεται καταγραφή, κάτι που εξάλλου ρητά το ανέφερε η εταιρεία ότι θα ισχύει από εδώ και πέρα.
leonidas_fs Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 13 hours ago, jkoukos said: Κάποιο θέμα υπάρχει ή δεν έχεις ορίσει να αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης. Σε 2 δικές μου στο χωριό μια χαρά γίνεται καταγραφή, κάτι που εξάλλου ρητά το ανέφερε η εταιρεία ότι θα ισχύει από εδώ και πέρα. Από που το ορίζεις που να γράφει;
jkoukos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Στις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Πατάς πάνω δεξιά τις 3 τελείες και μετά Settings > Manage storage.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα