Kargian Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα, είχα κάνει ένα παρόμοιο ποστ πριν κάποιους μήνες και νόμιζα ότι είχε λυθεί το θέμα με update στο iOS. Το πρόβλημα μου είναι ότι με το που ανοίγω τα δεδομένα για να έχω 5G, λειτουργεί κανονικά για 3-4 λεπτά και μετά πέφτει το σήμα εντελώς, μηδέν γραμμές ούτε για κληση ούτε για δεδομένα ενώ είμαι σε κεντρικό σημείο μεγάλης πόλης που φίλοι μου πιάνουν κανονικά το 5G. Μόλις αλλάξω την ρύθμιση απο “5G auto” σε 4G, το σήμα επανέρχεται και μαζί τα δεδομένα. Έχετε καμία ιδέα για το συμβαίνει; Προσπαθώ να αποφύγω την ολική επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις διότι δεν θέλω να μπλέκω με cloud για τα αρχεία μου.
kormos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, Kargian είπε Καλησπέρα, είχα κάνει ένα παρόμοιο ποστ πριν κάποιους μήνες και νόμιζα ότι είχε λυθεί το θέμα με update στο iOS. Το πρόβλημα μου είναι ότι με το που ανοίγω τα δεδομένα για να έχω 5G, λειτουργεί κανονικά για 3-4 λεπτά και μετά πέφτει το σήμα εντελώς, μηδέν γραμμές ούτε για κληση ούτε για δεδομένα ενώ είμαι σε κεντρικό σημείο μεγάλης πόλης που φίλοι μου πιάνουν κανονικά το 5G. Μόλις αλλάξω την ρύθμιση απο “5G auto” σε 4G, το σήμα επανέρχεται και μαζί τα δεδομένα. Έχετε καμία ιδέα για το συμβαίνει; Προσπαθώ να αποφύγω την ολική επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις διότι δεν θέλω να μπλέκω με cloud για τα αρχεία μου. Για αρχή κάνε επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου. Θα χάσει αποθηκευμένα WiFi, BT με αυτή τη ενέργεια.
Kargian Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 1 minute ago, kormos said: Για αρχή κάνε επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου. Θα χάσει αποθηκευμένα WiFi, BT με αυτή τη ενέργεια. Με συγχωρείς ξέχασα να το αναφέρω, το έχω ήδη κάνει αυτό χωρίς αποτέλεσμα δυστυχώς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα