Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν i5 6500 / Β150 ASUS GAMING AURA / 8GB HYPERX FURY 2133

Memory for a ASUS - B150 PRO GAMING/AURA Motherboard - Kingston Technology εδώ κάτω κάτω λέει κάτι περίεργα με το τι υποστηρίζει ανά CPU's generation. Εγώ είμαι 6th gen.

Αν αγοράσω αυτό; Θα είμαι μια χαρά; Ένα ναι να πείτε, κλείνετε το θέμα. :P 

Corsair 8GB DDR4 RAM με Ταχύτητα 2400 για Desktop (CMK8GX4M1A2400C14) - Skroutz.gr

Downclock το 2400 στα 2133, και τα CAS θα ανέβουν σε αυτά της Corsair, αλλά ό,τι καλύτερο μπορώ να έχω για 23€. Σωστά;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Για να στο πει κάποιος αυτό, θα πρέπει να έχει στον υπολογιστή του ακριβώς τον ίδιο συνδυασμό μνημών, κι από τις ίδιες παρτίδες (κοντινά serials). Δύσκολο να βρεθεί. Αρα, θα πας με τις πιθανότητες (95% να λειτουργεί) ή απλά να αγοράσεις 2x8=16 gb και να πετάξεις τις παλιές σου μνήμες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικα οποια DDR4 στα 1.2v  να παρεις θα τρεξει παρεα με την αλλη στα 2133. Ειναι 100% σιγουρο? οχι 

Ειτε παρε μια φτηνη 8αρα στα 15 ευρα ειτε σετακι  2χ8  3200mhz  οπως προτεινει και ο @tasvar

(eshop πχ λογικα θα στην δεχτουνε πισω να παρεις κιτ αν δεν παιξει η μονη 8αρα)

Επεξ/σία από Apaleytos80
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ.

σε κάποιο jedec πχ 2133 2400 τα latencies θα ταιριαζουν εκει θα παίξουν, παραπάνω παίζεται 

Δημοσ.

Κατάλαβα καλά; Αν πέσουν τα mhz, που θα συμβεί αυτό γιατί θα γίνει downclock, καλυτερεύουν τα προβλεπόμενα ρολόγια; Αυτομάτως; :P 

Λογικό μου ακούγεται εδώ που τα λέμε.

Δημοσ.

Συγνώμη λίγο ρε παιδιά.. πάω να κουμπώσω τη Fury την 8GB 2666mhz

Είπα να δω το compatible της μητρικής μου.

Μητρικη Asus B150 PRO Gaming/aura Retail - Μητρικη καρτα (PER.524437) (e-shop.gr)

Βλέπω δίπλα από τα άλλα mhz να λέει OC. Δε πιστεύω να μην είναι συμβατή..

Δημοσ.

Θεωρητικά, θα παίξει στη συχνότητα της παλιάς. 2133 λόγω του επεξεργαστή. (Χαμηλότερη).

Αλλά δεν ακολούθησες την σίγουρη οδό που αναφέραμε πιο πάνω... Καινούριο σετ με λίγα χρήματα παραπάνω....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...