Amartisa Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Γεια σας φίλοι. Ειμαι 24 και μένω στην Πάτρα. Επειδή όμως θέλω να φύγω από την πόλη, επειδή δεν αντέχω άλλο την κατάσταση με το σόι γενικότερα, ποια περιοχή της Ελλάδας θα μου προτείνατε για δουλειά. Για ότι να ναι δουλειές ψάχνω επειδή είμαι ανειδίκευτος. Όσο το δυνατόν να έχει φθηνά ενοίκια και κάποια εξέλιξη όσον αφορα το μέλλον. Δηλαδή εννοώ άμα γίνεται να μπορώ να κάνω και 2 και 3 δουλειές αμα λαχει.
Amartisa Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Κρητη με 1000 Έχεις κάποια εμπειρία φίλε μου και το λες; Και εγώ προς τα εκεί σκέφτομαι αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα έχει πολλές δουλειές και τον χειμώνα αφού είναι νησί . Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2023 από Amartisa
NikosKallithea Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Τι εννοεις εμπειρία, εργασιακη οχι, αλλα εχω ζησει στα δυο μερη αυτα και η γνωμη μου αυτη ειναι, η Θεσσαλονίκη για μενα ειναι οτι και η Αθήνα κυκλοφοριακό κλπ
Amartisa Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Τι εννοεις εμπειρία, εργασιακη οχι, αλλα εχω ζησει στα δυο μερη αυτα και η γνωμη μου αυτη ειναι, η Θεσσαλονίκη για μενα ειναι οτι και η Αθήνα κυκλοφοριακό κλπ Ναι αυτό εννοώ αν έχεις εμπειρία γενικά από αυτές τις περιοχές.κατα πάσα πιθανότητα όμως δεν θα έχει και περισσότερες δουλειές η Αθήνα και Θεσσαλονίκη από ότι η Κρήτη. 8 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Τι εννοεις εμπειρία, εργασιακη οχι, αλλα εχω ζησει στα δυο μερη αυτα και η γνωμη μου αυτη ειναι, η Θεσσαλονίκη για μενα ειναι οτι και η Αθήνα κυκλοφοριακό κλπ Αφού έχεις ζήσει και Αθήνα και Θεσσαλονίκη κάμια γκαρσονιέρα με κάνα 170€ θα μπορώ να βρω; Γιατί από τι βλέπω στην Κρήτη τώρα με τον τουρισμό τα νοίκια θα είναι στον Θεό. 1
leonidas_fs Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 26 minutes ago, Amartisa said: Αφού έχεις ζήσει και Αθήνα και Θεσσαλονίκη κάμια γκαρσονιέρα με κάνα 170€ θα μπορώ να βρω; Με 170€ στην Θεσσαλονίκη ουτε πάρκινγκ αυτοκινήτου δεν βρίσκεις, ποσό μάλλον σπίτι. Μίνιμουμ ενοίκιο για σπίτι της προκοπής ξεκινάς από 350€ 1 1
james01gr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δεν ξέρω τι δουλειά μπορείς να κάνεις αλλά εάν δεν έχεις αυτοκίνητο, χρειάζεσαι ελάχιστο 550€ - 600€ για ενοίκιο και έξοδα σπιτιού. Ρεύμα, τηλέφωνο, κοινόχρηστα κτλ. Από εκεί και πέρα εσύ κάνεις κουμάντο τι δουλειά μπορείς να πιάσεις. 200€ ενοικιο πλήρωνα πριν 20 χρόνια στην Πάτρα που ήμουν φοιτητης
kr0m Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 29 λεπτά πριν, Amartisa είπε Αφού έχεις ζήσει και Αθήνα και Θεσσαλονίκη κάμια γκαρσονιέρα με κάνα 170€ θα μπορώ να βρω; και στις δυο πολεις, με αυτα τα λεφτα κατι κανεις... εχοντας ζησει σε Αθηνα, Θεσσαλονικη, Ηρακλειο και Χανια, και εγω Κρητη ψηφιζω
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Αθήνα δαγκωτο, η μόνη πόλη με μια μικρή ελπίδα για ανάπτυξη επαγγελματική. Άπειρες δουλειές, όρεξη να εχεις
vs_skg Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 46 minutes ago, Amartisa said: Ναι αυτό εννοώ αν έχεις εμπειρία γενικά από αυτές τις περιοχές.κατα πάσα πιθανότητα όμως δεν θα έχει και περισσότερες δουλειές η Αθήνα και Θεσσαλονίκη από ότι η Κρήτη. Αφού έχεις ζήσει και Αθήνα και Θεσσαλονίκη κάμια γκαρσονιέρα με κάνα 170€ θα μπορώ να βρω; Γιατί από τι βλέπω στην Κρήτη τώρα με τον τουρισμό τα νοίκια θα είναι στον Θεό. Θεσσαλονίκη με €170 αν δεν σε πειράζει να είναι υπόγειο το σπίτι στον Δενδροπόταμο κάτι κάνεις
bonorov Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Αθήνα ή Θεσσαλονίκη ή Κρήτη Όπως λέμε Λονδίνο,Άμστερνταμ ή Βερολίνο. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, Amartisa είπε Ναι αυτό εννοώ αν έχεις εμπειρία γενικά από αυτές τις περιοχές.κατα πάσα πιθανότητα όμως δεν θα έχει και περισσότερες δουλειές η Αθήνα και Θεσσαλονίκη από ότι η Κρήτη. Αφού έχεις ζήσει και Αθήνα και Θεσσαλονίκη κάμια γκαρσονιέρα με κάνα 170€ θα μπορώ να βρω; Γιατί από τι βλέπω στην Κρήτη τώρα με τον τουρισμό τα νοίκια θα είναι στον Θεό. Μείνε εκεί που είσαι και μην ψάχνεις πουθενά, δεν έχεις λεφτά και θα τα κάνεις μαντάρα. Χρειάζεσαι ένα καλό κομπόδεμα για μετακόμιση, αγορά επίπλων εγγύηση και διάφορα άλλα. Σπίτι μπορεί να βρεις και επιπλωμένο αλλά με παραπάνω νοίκι. Με 170 ούτε τρώγλη δεν βρίσκεις.
Haldol Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις μικρότερες πόλεις (στην Κρήτη) το κόστος ζωής είναι σημαντικά πιο χαμηλό. Bonus και το πιο χαμηλό μέγεθος της πόλης, μιας και οι περίφημες «επιλογές» και «ευκαιρίες» στην πρωτεύουσα, μπορεί να σημαίνουν ότι θα μένεις Παγκράτι και θα εργάζεσαι... Κορωπί. Πρακτικά, επειδή μέχρι πρόπερσι έμενα στο Ηράκλειο και μετά ήρθα Αττική (όχι Αθήνα, πρόσεχε), μπορώ να σου πω ότι τα έξοδά μου όταν ήρθα ξέφυγαν, ενώ η ποιότητα ζωής μου υποβαθμίστηκε. Fun fact? Εδώ δεν είχα καν να πληρώνω ενοίκιο... φαντάσου και να 'χα. Φυσικά το τι θα διαλέξεις εξαρτάται πολύ και από τον τομέα που απασχολείσαι (ή θέλεις ν' απασχοληθείς). Αν είσαι ανειδίκευτος στην Κρήτη θα είσαι ΠΟΛΥ καλύτερα. Ε άμα τώρα είσαι αρτοποιός με εμπειρία στη μπουγάτσα, οκ, ξέρεις σε ποιο από τα 3 θα πας. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2023 από Haldol
Amartisa Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, james01gr είπε Δεν ξέρω τι δουλειά μπορείς να κάνεις αλλά εάν δεν έχεις αυτοκίνητο, χρειάζεσαι ελάχιστο 550€ - 600€ για ενοίκιο και έξοδα σπιτιού. Ρεύμα, τηλέφωνο, κοινόχρηστα κτλ. Από εκεί και πέρα εσύ κάνεις κουμάντο τι δουλειά μπορείς να πιάσεις. 200€ ενοικιο πλήρωνα πριν 20 χρόνια στην Πάτρα που ήμουν φοιτητης 550 ευρώ για ενοίκιο για ένα απλό μικρό σπιτι;Ως ανειδίκευτος σίγουρα θα παίρνω τον βασικό που καθαρά είναι κάπου 640 ευρώ. Δηλαδή 100 ευρώ για να τα φέρω βόλτα. στην Πάτρα μπορείς να βρεις ενοίκιο ακόμα και τώρα από 180 1 ώρα πριν, leonidas_fs είπε Με 170€ στην Θεσσαλονίκη ουτε πάρκινγκ αυτοκινήτου δεν βρίσκεις, ποσό μάλλον σπίτι. Μίνιμουμ ενοίκιο για σπίτι της προκοπής ξεκινάς από 350€ Δηλαδή ας πουμε για μια γκαρσονιέρα ή για έναν φοιτητή τέλος πάντων από τόσο ξεκινάει στην θεσσαλονικη
Allan-Wake Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Θα μπεις στο γκρουπ για εργασία σεζόν στο φβ... Ζητάνε συνέχεια άτομα στα νησιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα