theinspector Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα, τον τελευταίο καιρό παρακολουθώ αρκετά συχνά τις τιμές στο best price γιατί θέλω να πάρω το Α34 σύντομα και έχω παρατηρήσει ότι ο αριθμός των αξιολογήσεων στο Netmobile πέφτει συνεχώς.Από τις 316 είχαν φτάσει τις 308 και σήμερα στις 297.Νόμιζα ότι οι αξιολογήσεις στο bestprice δεν σβήνονται σε αντίθεση με το σκρουτζ.Δεν ξέρω αν γίνεται και σε άλλα μαγαζιά,απλά το μάτι μου έπεσε εκεί μιας και είναι στην κορυφή της λίστας. 1
Titos301 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 15 ώρες πριν, theinspector είπε Καλησπέρα, τον τελευταίο καιρό παρακολουθώ αρκετά συχνά τις τιμές στο best price γιατί θέλω να πάρω το Α34 σύντομα και έχω παρατηρήσει ότι ο αριθμός των αξιολογήσεων στο Netmobile πέφτει συνεχώς.Από τις 316 είχαν φτάσει τις 308 και σήμερα στις 297.Νόμιζα ότι οι αξιολογήσεις στο bestprice δεν σβήνονται σε αντίθεση με το σκρουτζ.Δεν ξέρω αν γίνεται και σε άλλα μαγαζιά,απλά το μάτι μου έπεσε εκεί μιας και είναι στην κορυφή της λίστας. ωχ και εγω το ζαχαρωνα αυτο το κινητο για συγγενικο μου προσωπο και μαλιστα απο αυτο το μαγαζι μιας και φαινοτανε καπως αξιοπιστο σε σχεση με το αμεσως φθηνοτερο
theinspector Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 52 λεπτά πριν, Titos301 είπε ωχ και εγω το ζαχαρωνα αυτο το κινητο για συγγενικο μου προσωπο και μαλιστα απο αυτο το μαγαζι μιας και φαινοτανε καπως αξιοπιστο σε σχεση με το αμεσως φθηνοτερο Το συγκεκριμένο μαγαζί το φοβάμαι γιατί δεν έχει αντικαταβολή.Αν το πάρεις από το συγκεκριμένο τουλάχιστον πλήρωσε με κάρτα,ποτέ με τραπεζική κατάθεση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα