caveneo Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα pc δεκαετίας με on board κάρτα γραφικών που ανάβει όποτε θελήσει. Πατάς το κουμπί να ανοίξει και άλλες φορές bootarei αφού ακουστεί το beep από το ηχειακι του υπολογιστή και άλλες φορές δεν ακούγεται τίποτα και δεν στέλνει σήμα στην κάρτα γραφικών. Και έχει τύχει εκεί που δουλεύει ενώ είναι μέσα στα windows να κολλάει. Θερμοκρασίες του είναι νορμάλ. Καλώδιο sata και ssd είναι καινούργια. Έκανα από τη μητρική πάνω clear cmos, που συνήθως, μετά από αυτό ανοίγει πάντα το pc, αλλά τώρα δεν έπιασε. Με την τρίτη φορά που τον άνοιξα ακούστηκε το beep και bootαρε. Έχει κάποιος κάποια ιδέα γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα. Χθες για παράδειγμα δούλεψε κομπλέ για ένα 3ωρο!!!
αποστόλης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Για μνήμη μου μυρίζει. Αν έχεις 2 dimms, δοκίμασε μήπως bootαρει σταθερά με 1 stock 1
caveneo Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Αυτό δεν το σκέφτηκα να σου πω. Θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ!
nickol-us Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Λίγα στοιχεία για το σύστημα; Τροφοδοτικό, ποιό και πόσων ετών;
caveneo Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δεν θυμάμαι μάρκα τροφοδοτικου. Μόνο ότι είναι 500watt. Δεκαετίας είναι το μηχάνημα. Επεξεργαστη intel έχει έναν celeron,αν θυμάμαι καλά. Αλλά δεν κράτησα στοιχεία.
caveneo Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Αυτός είναι ο υπολογιστής! Το memtest που έκανα, το άφησα μόνο 1 pass να κάνει. Δεν μου έβγαλε error. Με το CPU-Z στρέσαρα τον επεξεργαστή, να ανεβάσει θερμοκρασία. Η θερμοκρασία δεν ανέβηκε πάνω από 51 βαθμούς κελσίου. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Δεν έχω και μνήμες άλλες να δοκίμαζα! Από τα συμβάντα των windows μου βγάζει τα παρακάτω. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2023 από caveneo
TopCLR Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Σύστημα δεκαετίας και τροφοδοτικό δεκαετίας = όχι καλός συνδυασμός! Αν το τροφοδοτικό είναι ποιοτικό και όχι παλιό και 200W να ήταν θα σήκωνε το σύστημά σου ανετότατα! Το "ξερό" (= αγνώστου ταυτότητας) 500W που σε λίγο θα βγάλει το Δημοτικό (10 ετών) δεν λέει κάτι. Ξεκινάς με ένα καλό καθαρισμό από σκόνη μέσα στον υπολογιστή και ταυτόχρονα ξεκούμπωσε και ξανακούμπωσε τα βύσματα που δίνουν ρεύμα από το τροφοδοτικό στα μέρη του υπολογιστή. Βγάλε και βάλε και τις μνήμες καλού-κακού. Κάνε και δοκιμή με τις μνήμες (με μια) που σου είπαν. Σε επόμενο στάδιο θα έλεγα δοκιμή με άλλο τροφοδοτικό. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2023 από TopCLR 1
Crybal Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Εγώ αυτό το πρόβλημα το έχω δει τις περισσότερες φορες σε περιπτώσεις ελατωμματικου τροφοδοτικου ή μητρικής λόγω προβληματικων πυκνωτών.οπότε θα έλεγα σε πρώτη φάση να τσεκάρεις άλλο τροφοδοτικο 1
caveneo Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Σας ευχαριστώ για τις υποδείξεις. Θα τα δοκιμάσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα