Προς το περιεχόμενο

Αυτοκίνητα σε ακινησία

GREGORYMO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εμενα στο δρομο μου ειναι εδω και 2 χρονια παρκαρισμενο ενα σμαρτ, με διαλυμενες πορτες λαστιχα και τζαμια. Πινακιδες ειναι πανω. Βλεπω απο την εφαρμογη οτι ειναι σε κινηση αλλα στο αν ειναι ασφαλισμενο εχει μια παυλα. Το εχω καταγγειλει στην Android εφαρμογη του Δημου και εχουν κολλησει και χαρτι το οποιο φυσικα δεν υπαρχει πλεον απο βροχες κτλ.

Μπορω να κανω κατι αλλο μπας και το μαζεψουν? Δεν ξερω ποιανου ειναι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 minutes ago, spocky said:

Εμενα στο δρομο μου ειναι εδω και 2 χρονια παρκαρισμενο ενα σμαρτ, με διαλυμενες πορτες λαστιχα και τζαμια. Πινακιδες ειναι πανω. Βλεπω απο την εφαρμογη οτι ειναι σε κινηση αλλα στο αν ειναι ασφαλισμενο εχει μια παυλα. Το εχω καταγγειλει στην Android εφαρμογη του Δημου και εχουν κολλησει και χαρτι το οποιο φυσικα δεν υπαρχει πλεον απο βροχες κτλ.

Πόσος καιρός έχει περάσει από την στιγμή που του έβαλαν το χαρτί; Είναι πάνω από δίμηνο; Αν ναι, τότε ξανακάνε καταγγελία.

21 λεπτά πριν, spocky είπε

Αν ξεκολληθεί το αυτοκόλλητο δεν λέει κάτι. Εχει καταχωρηθεί στα κιτάπια τους και τρέχει ο χρόνος ως εγκαταλειμμένο.

Συνήθως περιμένουν να μαζευτούν πολλά εγκαταλειμμένα ώστε να πληρώσουν μία νταλίκα για όλα.

Αν έχουν περάσει μερικοί μήνες δεν είναι κακό να τους το "θυμίσεις".

Just now, spocky said:

Απο Ιουνιο την εκανα. Αρα εχουν δικαιωμα να το μαζεψουν εστω και αν εχει πινακιδες?

Έπρεπε να το είχες κάνει δυο χρόνια νωρίτερα. Και ναι, έχουν το δικαίωμα - αφού ακολουθήσουν την προβλεπόμενη διαδικασία στους προβλεπόμενους χρόνους - να το μαζέψουν ακόμα και αν δεν έχει πινακίδες.

17 minutes ago, Joshua21 said:

Έπρεπε να το είχες κάνει δυο χρόνια νωρίτερα. Και ναι, έχουν το δικαίωμα - αφού ακολουθήσουν την προβλεπόμενη διαδικασία στους προβλεπόμενους χρόνους - να το μαζέψουν ακόμα και αν δεν έχει πινακίδες.

Thanks. Δυο χρονια νωριτερα ηταν αμαξι...Τωρα ειναι ενα ματσο παλιοσιδερα

Just now, spocky said:

Thanks. Δυο χρονια νωριτερα ηταν αμαξι...Τωρα ειναι ενα ματσο παλιοσιδερα

Τπτ. Η νομοθεσία έχει ορίσει συγκεκριμένη προϋπόθεση για τον χαρακτηρισμό ενός οχήματος ως εγκαταλελειμμένο, η οποία δεν εξετάζει την κατάσταση του. Εγκαταλελειμμένο θεωρείται εφόσον εγκαταληφθεί σε δημόσιους δρόμους για πάνω από 90 ημέρες, και κακώς που δεν το είχες κάνει τότε πριν προλάβει να γίνει ένα μάτσο παλιοσίδερα/εστία μόλυνσης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...