Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, GREGORYMO said:

Ωραία λόγια, αλλά λύση στο θέμα δεν βρήκε κανείς οπως προέβλεψα εξ αρχής 

Και ούτε πρόκειται αν

1. δεν διευκρινίσεις ποιο ακριβώς είναι το θέμα

2. αλλάζεις συνεχώς τα δεδομένα.

Δημοσ.

Θα γράψω δική μου περίπτωση . Που απευθύνθηκα και στη αστυνομία της περιοχής .

Α) Παρκαρισμένο όχημα με πινακίδες επάνω παρατημένο επι 9+ μήνες . Μεσω της αντίστοιχης εφαρμογής δηλωμένο ως κλεμμένο . Το είδαν και μου είπε στο τμήμα , είχε δηλωθει κλεμμένο βρεθηκε και δε εχει αλλάξει λόγω εκρεμμότητας  . Ο κάτοχος μεγάλης ηλικίας σαφώς . Μόνο σύσταση μπορούν να του κάνουν .

β) Παρκαρισμένο όχημα με πινακίδες επάνω , ωστόσο στην αντιστοιχη εφαρμογη δηλωμενο σε ακίνησια . 

Εκει μπορεί να επιβληθει πρόστιμο , λογω ψευδούς δήλωσης , αλλα επειδή ειναι της γειτονιάς δε προχώρησα .

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Και ούτε πρόκειται αν

1. δεν διευκρινίσεις ποιο ακριβώς είναι το θέμα

2. αλλάζεις συνεχώς τα δεδομένα.

Μπαίνω στην εφαρμογή και βλέπω ότι έχει δηλωθεί ακινησία τον Φεβρουάριο του 22 και λόγω της online ακινησίας που ξεκίνησε τότε έχει τις πινακίδες πάνω.

Θέλω να φύγει γιατί στην γειτονιά έχουμε προβλήμα παρκαρίσματος όπως παντού.

Μόνο όποιος το έχει κάνει ΞΕΡΕΙ αν υπάρχει τρόπος.

Δεν με ενδιαφέρει να φάει που δεν τρώει πρόστιμο 

Δημοσ.
20 hours ago, GREGORYMO said:

Στην γειτονιά μου έχω 2 αυτοκίνητα στο δρόμο, δηλωμένη ακινησία από τον Φεβρουάριο του 22 με πινακίδες.

Υπάρχει 'λυση' λόγω των 'πολλών' που εμπλέκονται?

15 hours ago, GREGORYMO said:

Δεν είναι αυτοκίνητο με πινακίδες.

3 minutes ago, GREGORYMO said:

έχει τις πινακίδες πάνω.

Μ' αγαπά, δεν μ' αγαπά...

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Υπάρχει ενας τρόπος για όλα αυτά, να καταργείτε στην αστυνομία και να τα διορθώσετε 😁

Να το 'κλέψουμε', δηλαδή?

Δημοσ.
1 hour ago, GREGORYMO said:

Να το 'κλέψουμε', δηλαδή?

Για βγάλτο μια φωτό και δείξτη μας, να καταλάβουμε επιτέλους αν έχει πινακίδες ή όχι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά, έχει πινακίδες, απλά δεν τις έχει βγάλει ο κάτοχος, μιας και με την ψηφιακή ακινησία δεν είναι υποχρεωμένος να τις καταθέσεις στο συγκοινωνιών, αλλά εννοείται να τις έχεις βγάλει και να το έχεις σταθμευμένο σε ιδιωτικό χωρο.

Η τροχαία είναι υποχρεωμένη αποσο γνωρίζω εδώ στην γειτονιά μου που έγινε καταγγελία από γείτονα για ίδια περίπτωση. Οπότε κάλεσε το τμήμα.

Το πρόστιμο ξεκινά από 500 και φτάνει με υποτροπή σε 10.000.

https://www.taxheaven.gr/news/51874/h-hlektronikh-dhlwsh-akinhsias-oxhmatwn-kai-to-prostimo-twn-10000-eyrw-ean-entopisoei-oxhma-na-kykloforei-h-na-einai-staomeymeno-kai-na-ferei-pinakides-ariomoy-kykloforias-enw-exei-dhlwoei-se-akinhsia

Αν πετάει αετό η τροχαία δοκίμασε το ΣΔΟΕ στο 1517 η 210 3401003

Gregorymo, τον έχω μάθει από τα Εξοικονομω και μπορώ να τον αποκρυπτογραφω.

Επεξ/σία από Tommygre
Δημοσ.
9 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Μπαίνω στην εφαρμογή και βλέπω ότι έχει δηλωθεί ακινησία τον Φεβρουάριο του 22 και λόγω της online ακινησίας που ξεκίνησε τότε έχει τις πινακίδες πάνω.

Θέλω να φύγει γιατί στην γειτονιά έχουμε προβλήμα παρκαρίσματος όπως παντού.

Μόνο όποιος το έχει κάνει ΞΕΡΕΙ αν υπάρχει τρόπος.

Δεν με ενδιαφέρει να φάει που δεν τρώει πρόστιμο 

Σου έχω απαντήσει και πιο πάνω. Πήγαινε ένα βράδυ, βγάλε τις πινακίδες και κάλεσε τον δήμο. Θα έρθουν θα κολλήσουν χαρτί ότι είναι εγκαταλελειμμένο και μετά θα το πάρουν. Αν τώρα είναι γείτονα θα δει το χαρτί και θα αναγκαστεί να το μετακινήσει.

Δημοσ.
41 minutes ago, Tommygre said:

Λάθος το έχεις καταλάβει, από 10.000€ ξεκινάει, και σε περίπτωση υποτροπής τριπλασιάζεται + bonus η αφαίρεση διπλώματος του κατόχου ή του ιδιοκτήτη.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, mihanikos1 είπε

Σου έχω απαντήσει και πιο πάνω. Πήγαινε ένα βράδυ, βγάλε τις πινακίδες και κάλεσε τον δήμο. Θα έρθουν θα κολλήσουν χαρτί ότι είναι εγκαταλελειμμένο και μετά θα το πάρουν. Αν τώρα είναι γείτονα θα δει το χαρτί και θα αναγκαστεί να το μετακινήσει.

Δεν έχει κανένα δικαιώμα να ακουμπήσει ξένη περιουσία.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Ειδικά τις πινακίδες που είναι κρατικό έγγραφο 

• Like 1
Δημοσ.

Μετά τις εκλογές, τώρα είναι όλα στο ρελαντί μην χάσουν ψήφο.

Εμείς έχουμε έναν σε ακινησία από το 2015 που δεν υπήρχε πλατφόρμα και έχει πάνω "πινακίδες" άντε βγάλε άκρη...κυκλοφορεί κιόλας ανασφάλιστος κτλ έγιναν καταγγελίες ήρθε η τροχαία αλλά στα τέτοια του, λογικό αν χρωστάς παντού δεν σε αγγίζει τίποτα.
Έτσι είναι όποιος χρωστάει εφορία δεν τον νοιάζει τίποτα, δεν πληρώνει διόδια κλπ πρόστιμα αφού εξάλλου δεν πρόκειται να ξεχρεώσει ΠΟΤΕ.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

ουτε ο αλλος εχει δικαιωμα να εχει στον δρομο οχημα ΄΄χωρις΄΄ πινακιδες, αφου τις εχει καταθεσει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...