Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην γειτονιά μου έχω 2 αυτοκίνητα στο δρόμο, δηλωμένη ακινησία από τον Φεβρουάριο του 22 με πινακίδες.

Υπάρχει 'λυση' λόγω των 'πολλών' που εμπλέκονται?

• Like 1
Δημοσ.
32 minutes ago, GREGORYMO said:

Στην γειτονιά μου έχω 2 αυτοκίνητα στο δρόμο, δηλωμένη ακινησία από τον Φεβρουάριο του 22 με πινακίδες.

Υπάρχει 'λυση' λόγω των 'πολλών' που εμπλέκονται?

Μπορείς να κάνεις καταγγελία και να τους επιβληθεί το πρόστιμο των 10.000€, δεν ξέρω όμως κατά πόσο θα σου λύσει το πρόβλημα για το οποίο ψάχνεις 'λυση'.

Επίσης ποιοι είναι οι "πολλοί",  που εμπλέκονται, και πως ακριβώς?

Δημοσ.
39 minutes ago, Joshua21 said:

Μπορείς να κάνεις καταγγελία και να τους επιβληθεί το πρόστιμο των 10.000€, δεν ξέρω όμως κατά πόσο θα σου λύσει το πρόβλημα για το οποίο ψάχνεις 'λυση'.

Μαλλον του προτεινεις να βαλει 10.000 στον εαυτο του😁

Απο τα λίγα που κατάλαβα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 minutes ago, NikosKallithea said:

Μαλλον του προτεινεις να βαλει 10.000 στον εαυτο του😁

Απο τα λίγα που κατάλαβα 

Εγώ πάλι σπανίως βγάζω άκρη με αυτά που γράφει.

edit: Τώρα που το ξαναβλέπω με το "έχω 2 αυτοκίνητα στο δρόμο" όντως μπορεί να εννοεί πως είναι δικά του, οπότε είναι πιθανόν να του πρότεινα να καταγγείλει τον εαυτό του 😜

Επεξ/σία από Joshua21
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Ποιοί είναι οι 'πολλοί ' ?

1) Μίλησα με τον δήμο (που μαζεύει εγκαταλελειμμένα και το διαφημίζει) και μόλις άκουσαν ότι έχουν πάνω πινακίδες, ανεκρουσαν πρύμα.

2) αν καταγγείλω στην ΔΟΥ λόγω της ψευδής υπεύθυνης δήλωσης, το πολύ πολύ να του ρίξουν και αν , πρόστιμο.

3) αν καλέσω αστυνομία, θα μου πουν ότι δεν είναι δουλειά τους.

ΠΟΥ να απευθυνθώ είναι το ερώτημα?

Δεν μιλάμε για γείτονες ούτε γνωστά άτομα.

Επεξ/σία από GREGORYMO
Συμπληρώμα
Δημοσ.
11 minutes ago, GREGORYMO said:

Ποιοί είναι οι 'πολλοί ' ?

1) Μίλησα με τον δήμο (που μαζεύει εγκαταλελειμμένα και το διαφημίζει) και μόλις άκουσαν ότι έχουν πάνω πινακίδες, ανεκρουσαν πρύμα.

2) αν καταγγείλω στην ΔΟΥ λόγω της ψευδής υπεύθυνης δήλωσης, το πολύ πολύ να του ρίξουν και αν , πρόστιμο.

3) αν καλέσω αστυνομία, θα μου πουν ότι δεν είναι δουλειά τους.

ΠΟΥ να απευθυνθώ είναι το ερώτημα?

Δεν μιλάμε για γείτονες ούτε γνωστά άτομα.

Άρα σωστά είχα καταλάβει ότι δεν είναι δικά σου.

Εφόσον το πρόβλημα σου είναι ότι θέλεις να απομακρυνθούν τότε η μόνη αρμόδια υπηρεσία είναι ο Δήμος, αλλά το πως θα υποχρεώσεις τον Δήμο να κάνει σωστά τη δουλειά του δεν το γνωρίζω, μήπως με γραπτό αίτημα?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, StamTheMan είπε

Απο τη μια τραγικο που μπορει να δει ο οποιοσδηποτε τετοια πληροφορια,απο την αλλη ισως και να πρεπει.

Γιατί τραγικο;Δεν είναι προσωπικές πληροφορίες.

• Like 3
Δημοσ.
Just now, StamTheMan said:

Απο τη μια τραγικο που μπορει να δει ο οποιοσδηποτε τετοια πληροφορια,απο την αλλη ισως και να πρεπει.

Τραγικό από ποια ακριβώς άποψη?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Γιατί τραγικο;Δεν είναι προσωπικές πληροφορίες.

Το αν ειναι το δικο μου οχημα ασφαλισμενο η δηλωμενο σε ακινησια θεωρω πως επρεπε να ειναι προσωπικη πληροφορια,αλλο που οπως φαινεται δεν οριζεται ετσι.

• Like 1
  • Confused 2
Δημοσ.
3 minutes ago, StamTheMan said:

Το αν ειναι το δικο μου οχημα ασφαλισμενο η δηλωμενο σε ακινησια θεωρω πως επρεπε να ειναι προσωπικη πληροφορια,αλλο που οπως φαινεται δεν οριζεται ετσι.

Προσωπική πληροφορία θα ηταν αν το έχεις στο γκαραζ σου. 

• Like 5
Δημοσ.

Αντε πάλι με το θέμα των εγκαταλελειμμενων ΙΧ. 

Στέλνεις αναφορά σε δήμο με διεύθυνση, μάρκες, αριθμό πινακίδας. Ο δήμος οφείλει να ακολουθήσει την προβλεπόμενη διαδικασία ασχέτως αν έχουνε επάνω πινακίδες η όχι. 

Δημοσ.
5 minutes ago, StamTheMan said:

Μα η εφαρμογή δεν λέει σε ποιον ανήκει το όχημα, μόνο αν έλεγε θα ήταν δεδομένο προσωπικού χαρακτήρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...