razorblade334 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, just_a_dude είπε Ε εντάξει τότε, αν επιστρέφουν τα λεφτά χωρίς πολλά πολλά ούτα γάτα ούτε ζημιά. Απ ο,τι βλέπω στο skroutz η κάρτα έχει ανέβει 100 ευρώ!! Βέβαια, υπολογίζεται η τιμή που είχε τη μέρα που την αγόρασες.οταν την πάρω στα χέρια μου θα σας ενημερώσω για το χρόνο και την κατάσταση της παραγγελίας. Ήδη περιμένω αρκετά,ελπίζω να μην μου πουν ο,τι και στο φίλο... 1
just_a_dude Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Στις 17/6/2023 στις 4:30 ΠΜ, TopCLR είπε Αν εννοείς το JMCtech έχω κάνει αγορά με αντικαταβολή όμως (και όχι στην αξία της RTX 4070). Αν και με λίγη καθυστέρηση όλα πήγαν καλά. Όταν εννοείς με λίγη καθυστέρηση; Πάνω από μήνα;
TopCLR Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, just_a_dude είπε Όταν εννοείς με λίγη καθυστέρηση; Πάνω από μήνα; Μπα, ήταν μερικές μέρες παραπάνω από την δηλωμένη διαθεσιμότητα. Κοιτάζοντας τώρα το site βλέπω πως η πλειοψηφία στην διαθεσιμότητα είναι η "14-24 εργάσιμες ημέρες" και κάποιες λίγες των 3 ημερών. Οπότε θα υπάρχει σοβαρή περίπτωση να περιμένεις και μήνα. 3
razorblade334 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Στις 3/7/2023 στις 10:11 ΠΜ, just_a_dude είπε Όταν εννοείς με λίγη καθυστέρηση; Πάνω από μήνα; Αγόρασα 1 ποντίκι κι ένα mousepad προχθές και δόθηκαν σήμερα στην μεταφορική.αυριο μεθαύριο θα τ έχω. 1
razorblade334 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Μια χαρά.πηρα σήμερα την 4070 και είναι κομπλέ! 1 μήνα όμως περίμενα. Ολα καλά στο τέλος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα