razorblade334 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα στην παρέα. Αγόρασα πρόσφατα,πλήρωσα μπροστά γι αυτό, μια κάρτα rtx 4070 απ το συγκεκριμένο κατάστημα και η διαθεσιμότητα είναι ένα μήνα μετά! Έχει κάνει κάποιος κάποια αγορά από εκει; είναι λογικο;
Λύση TopCLR Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Λύση Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Αν εννοείς το JMCtech έχω κάνει αγορά με αντικαταβολή όμως (και όχι στην αξία της RTX 4070). Αν και με λίγη καθυστέρηση όλα πήγαν καλά. 1
NoiSy MaN Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Όταν την αγόραζες δεν είδες ότι έχει τέτοια διαθεσιμότητα; Κι εγώ έχω πάρει από κει αρκετές φορές μέσω σκουτζ, συνήθως λέει 4-10 μέρες και έρχεται μέσα σε αυτό το διάστημα. 1
nickol-us Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Κι εγώ αγοραστής στο παρελθόν από το συγκεκριμένο κατάστημα, βρίσκεται αρκετά χρόνια στο χώρο που σου δίνει κάποια ασφάλεια. Δεν είχα κανένα πρόβλημα, ωστόσο επέλεξα κι εγώ την "ασφάλεια" της αντικαταβολής. Η διαθεσιμότητα αναγράφεται κατά την αγορά, αποφασίζεις αν θες να περιμένεις ή όχι και πράττεις ανάλογα. Συνήθως τα προϊόντα που έχουν τόσο μεγάλη καθυστέρηση, είναι γιατί βρίσκονται σε συνεργάτες του καταστήματος εκτός της χώρας και χρειάζεται χρόνος στα μεταφορικά. 1
razorblade334 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, nickol-us είπε Κι εγώ αγοραστής στο παρελθόν από το συγκεκριμένο κατάστημα, βρίσκεται αρκετά χρόνια στο χώρο που σου δίνει κάποια ασφάλεια. Δεν είχα κανένα πρόβλημα, ωστόσο επέλεξα κι εγώ την "ασφάλεια" της αντικαταβολής. Η διαθεσιμότητα αναγράφεται κατά την αγορά, αποφασίζεις αν θες να περιμένεις ή όχι και πράττεις ανάλογα. Συνήθως τα προϊόντα που έχουν τόσο μεγάλη καθυστέρηση, είναι γιατί βρίσκονται σε συνεργάτες του καταστήματος εκτός της χώρας και χρειάζεται χρόνος στα μεταφορικά. Ευχαριστώ για την απάντηση.!ελπίζω να είναι α διαλογής! Εσύ απ την εμπειρία που έχεις, σου βγήκε καλό ότι πήρες από το συγκεκριμένο καταστημα; δεν πειράζει που θα περιμένω, απλά μου έκανε εντύπωση..έχω μια 3060 τώρα πάνω, και παίζω.μπορω να περιμένω αρκεί να είναι καλό το προϊόν...
nickol-us Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Βασικά αγόρασα τον επεξεργαστή που φοράω αυτή την στιγμή, 9600kf, σε τιμή ιστορικού χαμηλού (150€), το cpu ήταν σφραγισμένο και λειτουργεί άψογα εώς τώρα(2 χρόνια μετά) 1
TopCLR Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Φίλε μιλάμε για προϊόντα τεχνολογίας (κάρτα γραφικών). Δεν μιλάμε για προϊόντα λαϊκής, ούτε για πλακάκια για να είναι "διαλογής"! Από την στιγμή που παραλαμβάνεις σφραγισμένο προϊόν, αυτό είναι. Και οι δικές μου παραγγελίες (επεξεργαστές και δίσκοι) μια χαρά ήταν. 1
razorblade334 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 7 λεπτά πριν, TopCLR είπε Φίλε μιλάμε για προϊόντα τεχνολογίας (κάρτα γραφικών). Δεν μιλάμε για προϊόντα λαϊκής, ούτε για πλακάκια για να είναι "διαλογής"! Από την στιγμή που παραλαμβάνεις σφραγισμένο προϊόν, αυτό είναι. Και οι δικές μου παραγγελίες (επεξεργαστές και δίσκοι) μια χαρά ήταν. Σε περίπτωση που δε το ξέρεις όλα τα ηλεκτρονικά έχουν grade...έως b θεωρείται καλό.την πιστοποίηση την περνάει όταν περνάει τα τεστ...υπάρχουν εταιρείες που σου δίνουν το χαρτί με την πιστοποίηση.να που έμαθες κάτι καινούριο σήμερα...
Apaleytos80 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 41 λεπτά πριν, razorblade334 είπε Σε περίπτωση που δε το ξέρεις όλα τα ηλεκτρονικά έχουν grade...έως b θεωρείται καλό.την πιστοποίηση την περνάει όταν περνάει τα τεστ...υπάρχουν εταιρείες που σου δίνουν το χαρτί με την πιστοποίηση.να που έμαθες κάτι καινούριο σήμερα... τα grade ειναι για refurbished/μτχ , καλα στα ειπε @TopCLR Αν πηρες καλη/φτηνη υλοποιηση ειναι θεμα επιλογης.
razorblade334 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 15 λεπτά πριν, Apaleytos80 είπε τα grade ειναι για refurbished/μτχ , καλα στα ειπε @TopCLR Αν πηρες καλη/φτηνη υλοποιηση ειναι θεμα επιλογης. Κανεις λάθος φίλτατε.. δε λειτουργεί έτσι η βιομηχανία.πηρα σφραγισμένη κάρτα 3060 μαζί με το πιστοποιητικό της. Δεν έχουν όλα τα ηλεκτρονικά τις προσδοκομενες δυνατότητες. Λόγω δουλειάς έχω ασχοληθεί πολύ με το θέμα αυτό.
Dj_Seps Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Έχω αγοράσει υπερβολικά πολλά εξαρτήματα πληροφορικής( τόσο για εμένα όσο και για πελάτες μου ), από υπολογιστές, δικτυακά, περιφερειακά κτλπ και ποτέ μα ποτέ δεν είχαν ένδειξη για grade παρά μονο τα refurbished. Οπότε είτε αγόρασες προιόν refurbished( και λογικό το πιστοποιητικό του ) είτε σου πλάσαραν προιόν refurbished εν αγνοία σου. Εγώ συνήθως αγοράζω από γνωστά καταστήματα πληροφορικής για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που έχω αγοράσει και από μικρά αφού όμως πρώτα έχω επισκεφτεί ο ίδιος το κατάστημα και είναι μικρής αξίας για αρχή. Αν θέλω κάτι φθηνό η για δοκιμή κοιτάω και τις αγγελίες εδώ, αν και πρόσφατα την πάτησα με κάρτα γραφικών. 1
just_a_dude Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Να το ρισκάρω λέτε το κατάστημα αυτό για GPU; Έχει τις χαμηλότερες τιμές αλλά με χρόνο αναμονής. Δεν με νοιάζει να αργήσει αρκεί να έρθει και να είναι και στην τιμή που λέει. Να μην την ανεβάσουν στην πορεία. Το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις αντικαταβολή στο ποσό αυτό οπότε πρέπει να τα δώσεις μπροστά.
razorblade334 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 19 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Να το ρισκάρω λέτε το κατάστημα αυτό για GPU; Έχει τις χαμηλότερες τιμές αλλά με χρόνο αναμονής. Δεν με νοιάζει να αργήσει αρκεί να έρθει και να είναι και στην τιμή που λέει. Να μην την ανεβάσουν στην πορεία. Το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις αντικαταβολή στο ποσό αυτό οπότε πρέπει να τα δώσεις μπροστά. Απ ό,τι έχω δει ,δεν έχει ανέβει αυτό που αγόρασα. Αλλά είναι πολύς ένας μήνας αναμονή...σήμερα πήρα ένα ποντίκι και mouse pad .θα δω αν υπάρχει καθυστέρηση και θα ενημερώσω. 1
oldmen Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 9 ώρες πριν, just_a_dude είπε Να το ρισκάρω λέτε το κατάστημα αυτό για GPU; Έχει τις χαμηλότερες τιμές αλλά με χρόνο αναμονής. Δεν με νοιάζει να αργήσει αρκεί να έρθει και να είναι και στην τιμή που λέει. Να μην την ανεβάσουν στην πορεία. Το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις αντικαταβολή στο ποσό αυτό οπότε πρέπει να τα δώσεις μπροστά. Σε πρόσφατη εμπειρία μου αγορά GPU από το συγκεκτιμένο κατάστημα είχα πληρώσει μέσω χρεωστικής σε 3 μέρες με ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει -δεν θα υπάρχει διαθεσιμότητα και μου επέστρεψαν τα χρήματα. 1 1
just_a_dude Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, oldmen είπε Σε πρόσφατη εμπειρία μου αγορά GPU από το συγκεκτιμένο κατάστημα είχα πληρώσει μέσω χρεωστικής σε 3 μέρες με ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει -δεν θα υπάρχει διαθεσιμότητα και μου επέστρεψαν τα χρήματα. Ε εντάξει τότε, αν επιστρέφουν τα λεφτά χωρίς πολλά πολλά ούτα γάτα ούτε ζημιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα