Pannnos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Γεια σας παιδια,οπως λεει και ο τιτλος διεκοψα το συμβολαιο μου στη nova μολις τη 2η μερα λογω οτι ειχα πολυ καλη προσφορα απ τη προηγούμενη εταιρια μου ημουν.Δεν εχω πληρωσει το πρόστιμο για τη προωρη διακοπη και ουτε σκοπεύω,προκειται για περίπου 30€.Υπαρχει περιπτωση να με πανε δικαστικα η να πανε στην εφορια τα λεφτα αν δε πληρωσω;
Titos301 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, Pannnos είπε Γεια σας παιδια,οπως λεει και ο τιτλος διεκοψα το συμβολαιο μου στη nova μολις τη 2η μερα λογω οτι ειχα πολυ καλη προσφορα απ τη προηγούμενη εταιρια μου ημουν.Δεν εχω πληρωσει το πρόστιμο για τη προωρη διακοπη και ουτε σκοπεύω,προκειται για περίπου 30€.Υπαρχει περιπτωση να με πανε δικαστικα η να πανε στην εφορια τα λεφτα αν δε πληρωσω; οχι απλα για να ξαναπας σε αυτη την εταιρια θα πρεπει να εξοφλησεις το ποσο
poulinos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 4 hours ago, Titos301 said: οχι απλα για να ξαναπας σε αυτη την εταιρια θα πρεπει να εξοφλησεις το ποσο θα σταλει και σε δικηγορικο γραφειο καποια στιγμη 4 hours ago, Pannnos said: Γεια σας παιδια,οπως λεει και ο τιτλος διεκοψα το συμβολαιο μου στη nova μολις τη 2η μερα λογω οτι ειχα πολυ καλη προσφορα απ τη προηγούμενη εταιρια μου ημουν.Δεν εχω πληρωσει το πρόστιμο για τη προωρη διακοπη και ουτε σκοπεύω,προκειται για περίπου 30€.Υπαρχει περιπτωση να με πανε δικαστικα η να πανε στην εφορια τα λεφτα αν δε πληρωσω; Καποια στιγμη θα δοθει σε δικηγορικο γραφειο.αυτο στην παρουσα φαση μεχρι να φτιαχτει κανας τηλεγνους και για την σταθερη τηλεφωνια και να τον πιει πολυς κοσμος. προσωπικα για 30 ευρω θα τα εξοφλουσα. 1
Pannnos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 7 ώρες πριν, poulinos είπε θα σταλει και σε δικηγορικο γραφειο καποια στιγμη Καποια στιγμη θα δοθει σε δικηγορικο γραφειο.αυτο στην παρουσα φαση μεχρι να φτιαχτει κανας τηλεγνους και για την σταθερη τηλεφωνια και να τον πιει πολυς κοσμος. προσωπικα για 30 ευρω θα τα εξοφλουσα. Μου φαινεται αδιανοητο να με πανε δικαστικα για 30 ψωροευρο
mphxths Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 2 hours ago, Pannnos said: Μου φαινεται αδιανοητο να με πανε δικαστικα για 30 ψωροευρο Μου φαινεται αδιανοητο να μην πληρωνεις 30 ψωροευρω. 6
poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 8 hours ago, Pannnos said: Μου φαινεται αδιανοητο να με πανε δικαστικα για 30 ψωροευρο δεν ξερω αν θα σε πανε δικαστικα αλλα τα δινουν σε δικηγορικο γραφειο.κατα τα αλλα δεν βρισκω λογο να μην τα πληρωσεις αλλα αυτα ειναι προσωπικες επιλογες του καθενος
Pannnos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 10 ώρες πριν, mphxths είπε Μου φαινεται αδιανοητο να μην πληρωνεις 30 ψωροευρω. Δε ζήτησα τη γνώμη σου
korakios Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δεν ξέρω αν μπορεί να βγει "Διαταγή Πληρωμής" στην τηλεφωνία που μπορεί να γίνει χωρίς δικαστήριο
poulinos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 13 hours ago, Pannnos said: Δε ζήτησα τη γνώμη σου δεν ειναι παραλογο αυτο που σου λεει. ο παροχος δεν σου φταιει σε κατι που εκανες διακοπη συμβολαιου και χρεωθηκες το χ ποσο. ειναι το ιδιο ακριβως η περιπτωση σου με μια κληση για πχ παρανομο παρκαρισμα.αν θα την πληρωσεις ή αν θα αφησεις να διαιωνιζεται με οτι αυτο μπορει να επιφερει στο μελλον ειναι κατι που το αποφασιζεις εσυ.τα ιδια γινοντουσαν και στην κινητη τηλεφωνια μεχρι που βγηκε ο τηλεγνους και οταν πηγαινες να αλλαξεις εταιρεια σου ελεγαν με πλαγιο τροπο οτι κακοπληρωτης ειστε οποτε θα δωσετε εγγυηση πρωτα. σιγουρα θα παιξουν αργα ή γρηγορα τηλεφωνα απο εισπρακτικη. και ναι θα ασχοληθουν με 30 ευρω για 2 λογους.η εισπρακτικη απλα παιρνει μαζικα ολα τα cases ειτε ειναι 50 ευρω ειτε 1000 ευρω.παιρνει ποσοστα απο τις πληρωμες κτλ κτλ
makis269 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 τα 30 ευρώ από που προκύπτουν ? έχεις μιλήσει μαζί τους και στο έχουν επιβεβαιώσει ότι είναι μόνο τα 30 ευρώ για σπάσιμο διετούς συμβολαίου ? διέκοψες την δεύτερη μέρα της αίτησης φορητότητας ή την δεύτερη μέρα της σύνδεσης ?
Pannnos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Στις 18/6/2023 στις 9:10 ΠΜ, makis269 είπε τα 30 ευρώ από που προκύπτουν ? έχεις μιλήσει μαζί τους και στο έχουν επιβεβαιώσει ότι είναι μόνο τα 30 ευρώ για σπάσιμο διετούς συμβολαίου ? διέκοψες την δεύτερη μέρα της αίτησης φορητότητας ή την δεύτερη μέρα της σύνδεσης ? Διεκοψα τη 2η μερα συνδεσης,μου ηρθε μετα απο μηνες λογαριασμος που ελεγε να ξοφλησω το ποσο.
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 22 minutes ago, Pannnos said: Διεκοψα τη 2η μερα συνδεσης,μου ηρθε μετα απο μηνες λογαριασμος που ελεγε να ξοφλησω το ποσο. ο πιο πανω Insomniac εννοουσε οτι ειναι μικρο το ποσο και συνηθως το τελος διακοπης σε δυο χρονια συμβολαιο ειναι πολυ παραπανω απο 100. εκτος αν βγηκελογαριασμος μηνος και μετα ερθει πιστωτικό ή το τελικο ποσο με το τελος διακοπης.δεν ξερω τι γραφει πανω ο λογαριασμος. On 18/06/2023 at 09:10, makis269 said: τα 30 ευρώ από που προκύπτουν ? έχεις μιλήσει μαζί τους και στο έχουν επιβεβαιώσει ότι είναι μόνο τα 30 ευρώ για σπάσιμο διετούς συμβολαίου ? διέκοψες την δεύτερη μέρα της αίτησης φορητότητας ή την δεύτερη μέρα της σύνδεσης ? εκτος αν χρεωσαν τον μηνα και μετα θα σταλει πιστωτικο για τον μηνα αλλα θα ερθει και το τελος διακοπης. 1
Pannnos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, poulinos είπε ο πιο πανω Insomniac εννοουσε οτι ειναι μικρο το ποσο και συνηθως το τελος διακοπης σε δυο χρονια συμβολαιο ειναι πολυ παραπανω απο 100. εκτος αν βγηκελογαριασμος μηνος και μετα ερθει πιστωτικό ή το τελικο ποσο με το τελος διακοπης.δεν ξερω τι γραφει πανω ο λογαριασμος. εκτος αν χρεωσαν τον μηνα και μετα θα σταλει πιστωτικο για τον μηνα αλλα θα ερθει και το τελος διακοπης. Η διακοπη εγινε πριν 5 μηνες,επισης πηγα και στη nova να ρωτησω τι οφειλες εχω και μου ειπαν 30 ευρω περιπου και οτι δε βλεπουν να εχω αλλες οφειλες.Νομιζω αν θυμαμαι καλα οτι η προηγούμενη εταιρία ειχε πει οτι αν επεστρεφα σ αυτους οτι δε θα πληρωσω διακοπη συμβολαιου με τη nova παρα μονο τον πρωτο μηνα συνδρομης Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2023 από Pannnos 2
poulinos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 On 20/06/2023 at 12:27, Pannnos said: Η διακοπη εγινε πριν 5 μηνες,επισης πηγα και στη nova να ρωτησω τι οφειλες εχω και μου ειπαν 30 ευρω περιπου και οτι δε βλεπουν να εχω αλλες οφειλες.Νομιζω αν θυμαμαι καλα οτι η προηγούμενη εταιρία ειχε πει οτι αν επεστρεφα σ αυτους οτι δε θα πληρωσω διακοπη συμβολαιου με τη nova παρα μονο τον πρωτο μηνα συνδρομης γενικως μην ακους και πολυ τι λενε οι αλλες εταιρειες αλλα παντα να ρωτας την εταιρεια σου. το λεω διοτι εχει παρει τηλεφωνο η α εταιρεια και λεει στον συνδρομητη οτι ελατε σε εμας .λεει ο συνδρομητης οτι δεν μπορω να ερθω διοτι εχω 2 χρονια συμβολαιο με την β εταιρεια. και το ατομο στο τηλεφωνο της πρωτης εταιρειας για να παρει το συμβολαιο λεει τα παρακατω πολλες φορες. α.μην το πληρωσετε δεν θα γινει τιποτα.δεν χρειαζεται. β.θα το πληρωσουμε εμεις μην ανησυχειτε. δηλαδη ο καθε παροχος και ο καθε πωλητης,τηλεφωνητης για να παρει την πωληση θα πει οτι βλακεια σκεφτει. τωρα αν εχει αλλαξει κατι με τις ρητρες στις διακοπες δεν το εχω ψαξει. γενικα τα αναφερω τα παραπανω και οχι μονο για την περιπτωση σου.οτι να εχουμε τα ματια μας ανοιχτα και να μιλαμε με το παροχο που εχουμε ποιο θα ειναι το τελος διακοπης και οχι να μας λεει ο μελλοντικος παροχος.επισης μπορουμε να δουμε και στο συμβολαιο που υπογραψαμε τι αναφερει.μπορει πραγματι να εχουν αλλαξει καποια πραγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις