Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Θέλω να ταξιδέψω αυτό το καλοκαίρι στην Κούβα και λόγω της ιδιομορφίας του προορισμού, σκέφτομαι να προτιμήσω οργανωμένο ομαδικό ταξίδι. Υπάρχει κάποιος που έχει κάνει πρόσφατα αυτό το ταξίδι με κάποιο γραφείο και έμεινε ευχαριστημένος ? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και εύχομαι ένα καλό καλοκαίρι σε όλους

Δημοσ.

Versus εγγύηση και με άριστο ξεναγό!!! Όπως είπε ο φίλος προσοχή στους ταρίφες. Η συνεννόηση να γίνεται πριν ξεκινήσεις την κούρσα: του λες που πηγαίνεις και τον ρωτάς πόσο θα κοστίσει. 

• Like 1
Δημοσ.

μια γενικη συμβουλη: αν δε μιλας ισπανικα (οπως εγω δε μιλαγα) οπου και να πας θα καταλαβουν οτι εισαι ο ασχετος, ο τουριστας και προφανεστατα θα γινεις θυμα. Οχι παντου αλλα σε πολλες υπηρεσιες/μερη. Εγω ευτηχως πηγα με ατομο που μιλαγε και στη πορεια εμαθα και εγω καποιες λεξεις (τα γαλλικα που ξερω βοηθανε).

Εγω για παραδειγμα ειχα ταξιτζη με σεβρολετ του 50 καμπριο και ο ανθρωπος οχι απλως δε με επιασε θυμα αλλα μου εκανε ξεναγο, με γυρισε σχεδον παντου και σχεδον δεν εδωσα τπτ...

Η ασφαλες λυση ειναι με γκρουπακι/γραφειο.

μαστ να δεις περι πουρων, κοκτειλακι (με ρουμι φυσικα) καθως και τοπικη κουζινα

Υ.Γ: Τα αμερικανικα δολλαρια τα προτιμούν

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, mikepaltri είπε

Versus εγγύηση και με άριστο ξεναγό!!! Όπως είπε ο φίλος προσοχή στους ταρίφες. Η συνεννόηση να γίνεται πριν ξεκινήσεις την κούρσα: του λες που πηγαίνεις και τον ρωτάς πόσο θα κοστίσει. 

η αληθεια ειναι οτι το ακουω απο παλια αυτο το γραφειο versus travel!!! και σε εφημεριδες παρα πολυ απο το 2010-2012, για να μην εχει ακουστει κατι αρνητικο λογικα κανει καλη δουλεια

• Like 1
Δημοσ.

Δύσκολο το ταξίδι στην Κούβα από την άποψη οτι αν ξεφύγεις έστω και ένα τετράγωνο απο τα τουριστικά μέρη, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Τρομερή φτώχεια χωρίς μουσικούς να παίζουν στα σκαλιά σπιτιών απολαμβάνοντας mojito και πούρα. 
   Σίγουρα έχει ενδιαφέρον για να πας να δεις εναν διαφορετικό τρόπο ζωής, τις επιπτώσεις των εμπάργκο τόσων ετών και πως προσαρμόστηκαν οι ντόπιοι σε αυτά. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...