mechpanos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Εμένα μου έχει τύχει από την ανάποδη. Δλδ να πηγαίνω και οι πωλήτριες να λένε "αγάπη μου" και τέτοιες σαχλαμάρες. Προφανώς έχουν οδηγία από το κατάστημα να σαχλαμαρίζουν με τους πελάτες για να πηγαίνουν τίποτα λιγούρηδες, εμένα με ξενερώνει αυτή η φάση, δεν μπορώ τις επιτηδευμένες μή ζητηθήσες οικειότητες ειδικά από πωλήτριες προς πελάτες. Αν ήθελα κονσομασιόν θα πήγαινα σε κολόμπαρο. Επειδή είναι ξινός ο υπάλληλος δεν μου έχει τύχει τόσο ξινός για να πω! 1
gorilas13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Κάθησα για μια μπύρα τις προάλλες στο κέντρο και έρχεται η υπάλληλος και μου λέει, "τι κάνεις αγόραρε;" Της λέω γνωριζόμαστε και απο χθές; Και μου λέει ''χορέψω μαζί σου.'' Ε δεν άντεξα, της είπα πως ποτέ δεν έχουμε χορέψει μαζί και να μιλάει πιο ευγενικά. Ήρθε στην συνέχεια μια υπεύθυνή της που κατάλαβε τον εκνευρισμό μου και ήθελε να με κεράσει ποτό ή κάτι με κεράσι. Αρνήθηκα βεβαίως και έφυγα. 1
star12 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Μου χει τύχει σε μένα. (Δυστηχως )με αρέσει να αγοράζω μουσική ,και δε ξαναπατησα σε ένα δισκάδικο με μτχ δίσκους ,Επειδη ο ιδιοκτήτης ,παρότι ότι ειμουν καλός πελάτης, και έπαιρνα δίσκους σιντι ,τον άκουσα να με λέει ΜΑ μπιμπ,ενώ με σχολίαζε γενικά όταν πήγαινα εκεί .μαλιστα ένας υπάλληλος του όταν ήθελα να βρω κάτι δίσκους με είπε με έντονο ύφος τι ψάχνεις τώρα εκεί κάτι τετιο .ηθελα να τον βρίσω αλλά συγκρατήθηκα επίσης σε σουπερμάρκετ Μασούτη βλεπω Αναγωγές συμπεριφορές .απλα επειδή είναι φτηνότερα εκεί και είναι αλυσίδα δε δίνω τόση σημάσια
Nabuko Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, gorilas13 είπε Κάθησα για μια μπύρα τις προάλλες στο κέντρο και έρχεται η υπάλληλος και μου λέει, "τι κάνεις αγόραρε;" Μήπως σε είπε και χέλι?
rus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, star12 είπε .μαλιστα ένας υπάλληλος του όταν ήθελα να βρω κάτι δίσκους με είπε με έντονο ύφος τι ψάχνεις τώρα εκεί κάτι τετιο .ηθελα να τον βρίσω αλλά συγκρατήθηκα μου θυμισες ενα περιπτερο κοντα στη γειτονια μου, ειχε τα περιοδικα εξω σε ραφι, αν καθομουν να ψαξω περισσοτερο απο 3 δευτερολεπτα χτυπουσε το τζαμι ο περιπτερας να απομακρυνθω(μη του κλεψω κανενα😂) Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2023 από rus 1 1
StamTheMan Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Στις 16/6/2023 στις 1:26 ΜΜ, Charismo είπε Τις περισσότερες φορές μου φαίνεται αδιανόητο να μην γνωρίζουν οι υπεύθυνοι για τη λάθος συμπεριφορά των εργαζόμενων Συμβαινει παραπανω απο οσο νομιζεις. Πολλοι δε θα μπουν στη διαδικασια να κανουν μανουρα,οι πιο πολλοι που κανουν τετοια ειναι τυπου "καρεν" ,που θα εκαναν ετσι κι αλλιως μανουρα,οποτε αν την κανουν με λαθος τροπο,ο υπευθυνος θα νομιζει οτι φταιει ο πελατης ετσι κι αλλιως. Spoiler Μου εχει τυχει σε βαρδιες μου ( efood freelancer ) ,να εχω απαναλαμβανομενα αγενη συμπεριφορα απο μια υπαλληλο,η οποια ερχοταν εκει που περιμεναν οι διανομεις,με τεραστιο υφακι και μιλουσε λες και ειμαστε σκλαβοι.Εγω συνηθως την αγνοουσα.Σε συζητησεις με διαφορους συναδελφους,ολοι ειχαν αντιμετωπισει παρομοια σκηνικα με αυτη. Κανα δυο φορες ομως,που ημουν μονος,παιχτηκε το παρακατω σκηνικο ,οποτε επιασα τον ιδιοκτητη,τον οποιο τον γνωριζα απο παλια και του τα ειπα. Καθομουν στο μηχανακι και περιμενα,ουτε επαιζα με το κινητο,ουτε εκανα τσιγαρο,ουτε τποτ,απλα περιμενα. Βγαινει η τυπισσα,λεει το νουμερο της παραγγελιας,της απανταω "εδω" και σηκωνομαι απο το παπι για να παω. Η τυπισσα καιγοταν,οποτε μου κανει "αντε παιδακι μου κουνησου".Καθως ηταν η δευτερη φορα που εκανε κατι τετοιο,την εκραξα,πολυ ευγενικα ομως,χωρις φωνες και καραγκιοζιλικια. Οταν το ειπα στον ιδιοκτητη,με τον οποιο ειχαμε δουλεψει παλια και ειχαμε καλες σχεσεις,μου ειπε οτι πραγματικα ειναι η πρωτη φορα που το ακουει. Συμπερασμα,ολοι οι διανομεις την εκραζαν απο πισω,αλλα ουτε ενας δεν πηγε να μιλησει,ως συνηθως δλδ. Στις επομενες παραλαβες,η τυπισσα ηταν αλλος ανθρωπος,χαμογελαστη και ευγενικη,προφανως της εβαλε ο ιδιοκτητης κωλοχερο και ηρεμησε. Δεν εψαξα να μαθω αν το συνεχισε με τους αλλους. Αυτη παντως ειναι συμπεριφορα που λαμβαναμε συχνα απο διαφορους υπαλληλους,υπευθυνους η και ιδιοκτητες ,καθως τους ηταν πολυ μαλλον να πρεπει να ερχονται εξω για να μας φερνουν την παραγγελια .Αυτο γινοταν σε καταστηματα που δε μας επετρεπαν την εισοδο,οτι καιρο και αν ειχε. Αντε βγαλε ακρη. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις