Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, geomrk είπε

εγω πηρα με 10 ευρω απο καβα 350ml τζιν μπουκαλι το εβαλα τσεπη και μπηκα πανευκολα και αρα ηπια πολυ με μονο 10 ευρω, τι θα κοιταξουν τις τσεπες μου; λυσεις υπαρχουν, οπως και επισης ατομα που θα παραπονεθουν για το καθε τι ενω υπαρχουν λυσεις

👌

IMG_20230703_160408.jpg

• Like 2
  • Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Rebirth είπε

👌

IMG_20230703_160408.jpg

Κι εγώ τέτοια παίρνω.

Τους πληρώνουμε τα μέτρια φεστιβάλ τους, σε σχέση πάντα με άλλες χώρες, σιγά μην τους πληρώσω και τα αμφιβόλου προελεύσεως ποτά τους. Άντε καμία μπύρα και μέχρι εκεί.

Επεξ/σία από Christos84#
  • Like 3
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, lector είπε

Σιγα μην πατε και δικαστηριο για δυο μπυρες και δυο ουισκια, δουλευομαστε τωρα;

Θαυμαζω το κουραγιο σου να παλευεις τοσες μερες,αλλα τελειωσε ο πολεμος,μπορεις να σταματησεις.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Θαυμαζω το κουραγιο σου να παλευεις τοσες μερες,αλλα τελειωσε ο πολεμος,μπορεις να σταματησεις.

Ειχε κλειδωθει το θεμα και ξανανοιξε οποτε εβγαλα τα απωθημενα μου 🤣

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lector είπε

Ειχε κλειδωθει το θεμα και ξανανοιξε οποτε εβγαλα τα απωθημενα μου 🤣

Δεν το ειχα δει.
Αρα καλα το ειπα.
Τελειωσε ο πολεμος.
Γλειφουμε τις πληγες μας και προχωραμε πιο δυνατοι.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

επειδη δεν βρηκα αλλο σχετικο θεμα το βαζω εδω.

πρωτη φορα θα παω στην πλατεια νερου να δω συναυλια.release!

φευγω απο σαλονικα με αεροπλανο.φτανω σπατα και μετα παιρνω μετρο.παει κατευθειαν πειραια?ειδα λιγο γουγλη την διαδρομη αλλα εχω χρονια να κατεβω κατω και δεν τα θυμαμαι.

φτανω πειραια καπου και μετα λεει ποδια ? που τερματιζει το μετρο ,πως παω μετα πλατεια νερου? ξαναπαιρνω μετρο η' με τα ποδια?

επισης ποσο κοστιζει απο σπατα το εισιτηριο μεχρι εκει?

θελω να ειμαι μπροστα στην σκηνη αρενα.ποση ωρα πριν πρεπει να ειμαι στον χωρο`? λογικα αποτι θυμαμαι οταν εισαι νωρις πιανεις σειρα να μπεις πρωτος.

η συναυλια λογικα θα ρχισει 21.00 και τελειωνει 23.00-23.30 μαζι με support αν θα υπαρξει,δεν εχω ακουσει κατι.

προλαβαινω να παω πισω σπατα με το μετρο? η' νοικιαζω δωματιο και την βγαζω μεχρι να ξημερωσει?  την αλλη μερα θα εχω εισιτηριο επιστροφης λογω δουλειας.τι παθανε ολοι και κανουν συναυλιες καθημερινες?

Δημοσ.

Η γραμμη που ενωνει αεροδρομιο με πειραια ειναι η ιδια (μπλε), αλλα δεν ξερω αν καταληγουν ολα τα δρομολογια στον πειραια.

Απο λιμανι πειραια μεχρι πλατεια νερου, θεωρητικα πας και με ποδια, αλλα θες καμια ωρα, ειναι καπου 5 χλμ αποσταση. Αλλιως παιρνεις τραμ και κατεβαινεις σταση τζιτζιφιες.

• Like 1
Δημοσ.
10 hours ago, megapaixtaras said:

επειδη δεν βρηκα αλλο σχετικο θεμα το βαζω εδω.

πρωτη φορα θα παω στην πλατεια νερου να δω συναυλια.release!

φευγω απο σαλονικα με αεροπλανο.φτανω σπατα και μετα παιρνω μετρο.παει κατευθειαν πειραια?ειδα λιγο γουγλη την διαδρομη αλλα εχω χρονια να κατεβω κατω και δεν τα θυμαμαι.

φτανω πειραια καπου και μετα λεει ποδια ? που τερματιζει το μετρο ,πως παω μετα πλατεια νερου? ξαναπαιρνω μετρο η' με τα ποδια?

επισης ποσο κοστιζει απο σπατα το εισιτηριο μεχρι εκει?

θελω να ειμαι μπροστα στην σκηνη αρενα.ποση ωρα πριν πρεπει να ειμαι στον χωρο`? λογικα αποτι θυμαμαι οταν εισαι νωρις πιανεις σειρα να μπεις πρωτος.

η συναυλια λογικα θα ρχισει 21.00 και τελειωνει 23.00-23.30 μαζι με support αν θα υπαρξει,δεν εχω ακουσει κατι.

προλαβαινω να παω πισω σπατα με το μετρο? η' νοικιαζω δωματιο και την βγαζω μεχρι να ξημερωσει?  την αλλη μερα θα εχω εισιτηριο επιστροφης λογω δουλειας.τι παθανε ολοι και κανουν συναυλιες καθημερινες?

Δεν παίρνεις μέτρο. Πάρε το Χ96 το λεωφορείο έξω από το αεροδρόμιο μπροστά από τα ταξί.

Είναι φθηνότερο και κατεβαίνεις στη στάση Γέφυρα και είσαι λίγα λεπτά περπάτημα μακρυά.

• Like 4
Δημοσ.
18 hours ago, megapaixtaras said:

Το Release είναι φεστιβάλ και λογικά έχει πάνω απο 1 συγκροτήματα εκείνη την ημέρα. Πρέπει να δεις τι ώρα ανοίγουν οι πόρτες για να πιάσεις μπροστά μπροστά. Αν και γενικά σπάει ο κόσμος και μπορείς να φτάσεις μπροστά (όχι πρώτη σειρά) εύκολα. Η εμπειρία μου λέει οτι τελειώνει μετά τις 12.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, MikeJ είπε

Δεν παίρνεις μέτρο. Πάρε το Χ96 το λεωφορείο έξω από το αεροδρόμιο μπροστά από τα ταξί.

Είναι φθηνότερο και κατεβαίνεις στη στάση Γέφυρα και είσαι λίγα λεπτά περπάτημα μακρυά.

Αυτο ακριβως.

Το Χ96 ειναι μακραν η καλυτερη λυση,

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, MikeJ είπε

παρακολουθω συναυλιες ,το ξερω οτι ειναι φεστιβαλ ,στο συγκεκριμενο ομως δεν ετυχε να παω ποτε λογω υποχρεωσεων.την ημερα που παω εγω ομως δεν ειναι φεστιβαλικη μερα ,με την εννοια του φεστιβαλ δλδ. να μοιραζονται την σκηνη και τον χρονο πανω, πολλα γκρουπ.

θα ειναι μονοι τους.τουλαχιστον δεν εχει ανακοινωθει ακομα αλλη μπαντα μαζι.

λογικα καπου εκει θα αρχισουν 21.00-21.30... στο εξωτερικο απο περσυ στο youtube βλεπω διαρκεια συναυλιας 1.52΄. οποτε 11.30-12 παρα τελειωνει. 

αυτο βεβαια με ενοιαζε μονο για το μετρο οταν ερχομασταν στο οακα  για συναυλιες,γιατι μετα τις 12.00 καπου σταματαει.αλλα μετα την πληροφορια για το Χ96  δεν με νοιαζει γιατι βλεπω οτι αυτο το λεωφορειο  για επιστροφη  εχει συνεχεια δρομολογια και τα χαραματα σε αντιθεση με το μετρο που σταματαει.

το λεωφορειο ,τελειο! οταν γκουγκλαρα τον χαρτη για πλατεια - αεροδρομιο μου εβγαζε με μπλε την παραλιακη διαδρομη που μαρεσει πολυ απο βουλα γλυφαδα κ.λ.π. αλλα κοιταζα για μετρο ως συνηθως. τελικα ειναι το λεωφορειο που λετε..οποτε αντι να την βγαλουμε στο αεροδρομιο την νυχτα αφου η επιστροφης πτηση φευγει πρωι,θα την βγαλουμε στην πλατεια με αφτερ concert ποτακια κ.λ.π. μεχρι πρωιας και μετα  φευγουμε.

Θερινό (από Ιούνιο μέχρι Σεπτέμβριο)
00:05*, 00:35*, 01:05*, 01:35*, 02:05*, 02:35*
03:05*, 03:35*, 04:05*, 04:35*, 05:00, 05:20, 05:40
06:00, 06:20, 06:40, 07:00, 07:15, 07:35, 07:50, 08:10, 08:30, 08:45
09:05, 09:25, 09:45, 10:05, 10:25, 10:45, 11:05, 11:25, 11:45

οι πορτες ανοιγουν 17.30..δεν ξερω αν θα παιξει πριν καποιο αλλο γκρουπ.οποτε καλα ειναι να ειμαστε 16.30 εκει?

και κατι τελευταιο.ειναι η πρωτη φορα με ηλεκτρονικο εισιτηριο που παω.επειδη μπορει να μην παρουμε κινητα μαζι,ειναι θεμα ευχαριστησης, με το εκτυπωμενο απο μειλ σε Α4 γινεται η δουλεια? μπορει να σκαναριστει ευκολα αυτο?

Επεξ/σία από megapaixtaras
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

πιαδια αποτι ειδα μετα το τελος του φεστιβαλ που ειναι καπου στις 12.00 αποτι λετε πρεπει να παρω το χ96 για επιστροφη.μονο που αποτι βλπεω το τελευταιο δρομολογιο στην σταση ειναι 23.35 το καλοκαιρι.και 12.00 να ηταν ειμαι οριακα.

δινω το λινκ για τα δρομολογια για επιστροφη. υπαρχει αλλη λυση αν δεν προλαβω?

https://www.athensairportbus.com/λεωφορεια/x96_leoforio_piraeus_aerodromio.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...