Broli007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 19 hours ago, lector said: Δεν παει μηνας τελευταια φορα που πηρα pils 500 απο περιπτερο καλλιθεα με 1.20 και το θυμαμαι πεντακαθαρα, απλα δε θυμαμαι ποιο ακριβως περιπτερο ηταν. Σουπερμαρκετ ξεκινανε οι 500αρες απο 0,80, εκτος κι αν θες γκουρμεδια. Επειδη τα ειπαμε και τα ξαναειπαμε με κομψο τροπο αλλα δε βλεπω να γινεται κατανοητο. Οταν οι οροι ειναι μαλακισμενοι και αποσκοπουν στο να μας κοροιδεψουν μεσα στα μουτρα μας, θα τους παρακαμψουμε. Κανεις ιδιωτης δεν εχει δικαιωμα να μου ψαξει την τσαντα, κανεις ιδιωτης δε μπορει να απαιτησει να του δειξω τι εχω μεσα στην τσαντα μου, στο παλτο μου, στο βρακι μου, και κανεις δε μπορει να μου απαγορεψει να παρακολουθησω την εκδηλωση για την οποια εχω προπληρωσει ακριβα και τα εχει τσεπωσει 1-2 μηνες νωριτερα. Και τελειωνει εδω η κουβεντα απο μενα. Αμα θελετε να μπαινετε στα λαιβ και να πληρωνετε 4 ευρω τη μικρη χλιαρη μπυρα σε πλαστικο και αλλα 4 τα ληγμενα pringles, με γεια σας με χαρα σας, ποιος ειμαι εγω να σας παω κοντρα. Πραγματικα απορω τι εχετε στο κεφαλι σας και κοπανατε και ξανακοπανατε τους ορους, εαν δεν εχετε συμφερον απο αυτο. Μεταλ μπαντες πατε να δειτε ή την καμερατα στο μεγαρο; Ελεος δηλαδη. Οι όροι είναι, δεν ειναι μαλακισμενοι, αυτοί είναι. Παράνομοι πάντως δεν είναι και τους αποδέχεσαι όταν προπληρωνεις, σ'αρέσει δε σ' αρέσει. Αν θέλεις να περάσεις με πλάγιο τρόπο δικά σου πράγματα για παρακάμψεις τους όρους που έχεις ήδη συμφωνήσει δικαίωμα σου, αλλά και δικαίωμά τους οταν σε πιάνουν να τους παρακάμπτεις, να σε αφαιρούν από το event, με ή χωρίς τη θέληση σου. Δικαίωμα να σε ψάξουν δεν έχουν, έχουν όμως το δικαίωμα να σου ζητήσουν να δείξεις μόνος σου τα πράγματα που έχεις μαζί σου και να σε αφαιρέσουν από το χώρο του event αν βρουν πράγματα που δεν επιτρέπουν ή αν αρνηθείς, γιατί είναι ανάμεσα στους όρους που έχεις ήδη αποδεχθεί. Δεν θα σε ρωτήσει κανείς γι'αυτο, όπως και εσύ δεν χρειάζεται να ρωτήσεις κανέναν για το τι θα κάνεις. Ο καθένας αναλαμβάνει το μέρος των ευθυνών που του αντιστοιχεί.
filipprin Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Broli007 είπε Οι όροι είναι, δεν ειναι μαλακισμενοι, αυτοί είναι. Παράνομοι πάντως δεν είναι και τους αποδέχεσαι όταν προπληρωνεις, σ'αρέσει δε σ' αρέσει. Αυτο ειναι το προφανες.Απο την αλλη αν κάποιος παει δικαστικως μπορει ο δικαστής να αποφανθεί οτι κακώς υπαρχουν και ειναι παρανομοι και καταχρηστικοι.Το οτι τούς αποδεχεσαι γιατι δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς δεν σημαίνει οτι ειναι και συμφωνοι με τούς νόμους του κρατους. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2023 από filipprin 1
phanispal Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, filipprin είπε Το οτι τούς αποδεχεσαι γιατι δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς LOLWUT
filipprin Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις φιλε μου???? Το "στο δικο μου μαγαζι κανω οτι θελω" δεν ισχύει πλέων. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2023 από filipprin 1
Ducatista Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Στις 20/6/2023 στις 2:02 ΜΜ, filip123go είπε Γιατί του πετούσαν πέτρες;; Γιατι είχε αθηναϊκές πινακίδες
Broli007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 12 hours ago, filipprin said: Αυτο ειναι το προφανες.Απο την αλλη αν κάποιος παει δικαστικως μπορει ο δικαστής να αποφανθεί οτι κακώς υπαρχουν και ειναι παρανομοι και καταχρηστικοι.Το οτι τούς αποδεχεσαι γιατι δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς δεν σημαίνει οτι ειναι και συμφωνοι με τούς νόμους του κρατους. Νομίζω ότι μια χαρά μπορείς να κάνεις κι αλλιώς. Πολύ εύκολα, μπορείς να μην πας. Εγώ τουλάχιστον, σε μια παρόμοια περίπτωση, που θα είχα αντίστοιχο πρόβλημα, αυτό θα έκανα. Αν γίνει μαζικά κάτι τέτοιο και δουν ότι έχουν απώλειες λόγω αυτού, ίσως και να σκεφτούν για ααγη του. Τώρα αν θες, πας και με τη λύση που είπες, δικαστικώς, αν προλαβαίνεις χρονικά, πριν κλείσεις εισιτήρια, ή μετά το event ώστε να υπάρχει δεδικασμενο, αν και δεν νομίζω κανένας να ψήνεται να προχωρήσει με κάτι τέτοιο γιατί είναι πιο πιθανό να φας άκυρο στην καλύτερη.
filipprin Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Broli007 είπε Νομίζω ότι μια χαρά μπορείς να κάνεις κι αλλιώς. Πολύ εύκολα, μπορείς να μην πας. Εγώ τουλάχιστον, σε μια παρόμοια περίπτωση, που θα είχα αντίστοιχο πρόβλημα, αυτό θα έκανα. Σαφως αυτο θα εκανα και εγω.......... 6 ώρες πριν, Broli007 είπε Τώρα αν θες, πας και με τη λύση που είπες, δικαστικώς, αν προλαβαίνεις χρονικά, πριν κλείσεις εισιτήρια, ή μετά το event ώστε να υπάρχει δεδικασμενο, αν και δεν νομίζω κανένας να ψήνεται να προχωρήσει με κάτι τέτοιο γιατί είναι πιο πιθανό να φας άκυρο στην καλύτερη. Σιγουρα ειναι δικαιωμα του καθενος.Αυτο ειναι το σημειο που επιμενω εγω.Η συζητηση ειναι καθαρα "επι χάρτου"Απο εκει και περα το τι θα γινει ειναι αλλη ιστορια...Το "στο δικο μου μαγαζι κανω οτι θελω" δεν ισχύει πλέων Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2023 από filipprin 1
tounion Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Τελικά περνάει τίποτα, τί γίνεται?? Πάει κανεις ή μόνο θεωρια ??
Rebirth Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 20 λεπτά πριν, tounion είπε Τελικά περνάει τίποτα, τί γίνεται?? Πάει κανεις ή μόνο θεωρια ?? Αν διάβαζες και 2-3 σελίδες πιο πριν, κάτι θα είχες δει. 2
Maurikycli Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 32 λεπτά πριν, tounion είπε Τελικά περνάει τίποτα, τί γίνεται?? Πάει κανεις ή μόνο θεωρια ?? Ούτε κουνούπι 😕
filipprin Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) μηνημα απο τον Rebirth Δημοσ. Τετάρτη στις 06:15 μμ (επεξεργασμένο) upd: μόλις μπήκα, για την ώρα τουλάχιστον δεν έπαιρναν νερά. Τσάντες κοιτάνε αλλά δεν βάζουν και χέρι (φυσικά). Φλασκια πέρασαν αλώβητα. 😎🥃🍻 Επεξ/σία Τετάρτη στις 06:22 μμ από Rebirth Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2023 από filipprin 1
ntem Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Παιδιά εγώ είχα μπισκότα και ξηρούς καρπούς στην τσάντα και σαν αφελής που είμαι (δεν το ήξερα ότι απαγορεύεται) το ειπα όταν με ρώτησε. Ε κοντοσταθηκα εκεί, όταν εσκαγε κόσμος και έλεγξε άλλους προχώρησα και στον επόμενο είπα με έλεγξε ο συνάδελφός σου. Α και προφανώς πέρασα ποτό μέσα σε θερμός. Νομίζω αν δεν πας για πικνικ και εχεις 2 μικρά πραγματακια φαγώσιμα περνάς άνετα. 2
Rebirth Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, ntem είπε Νομίζω αν δεν πας για πικνικ και εχεις 2 μικρά πραγματακια φαγώσιμα περνάς άνετα. Θα συμφωνήσω, αυτό διαπίστωσα κι εγώ. 1
geomrk Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 εγω πηρα με 10 ευρω απο καβα 350ml τζιν μπουκαλι το εβαλα τσεπη και μπηκα πανευκολα και αρα ηπια πολυ με μονο 10 ευρω, τι θα κοιταξουν τις τσεπες μου; λυσεις υπαρχουν, οπως και επισης ατομα που θα παραπονεθουν για το καθε τι ενω υπαρχουν λυσεις
slaughter Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 20 hours ago, ntem said: Παιδιά εγώ είχα μπισκότα και ξηρούς καρπούς στην τσάντα και σαν αφελής που είμαι (δεν το ήξερα ότι απαγορεύεται) το ειπα όταν με ρώτησε. Ε κοντοσταθηκα εκεί, όταν εσκαγε κόσμος και έλεγξε άλλους προχώρησα και στον επόμενο είπα με έλεγξε ο συνάδελφός σου. Α και προφανώς πέρασα ποτό μέσα σε θερμός. Νομίζω αν δεν πας για πικνικ και εχεις 2 μικρά πραγματακια φαγώσιμα περνάς άνετα. χαχα εγώ την πρώτη χρονία είχα κάτι πατατάκια.. έφαγα άκυρο. Την επόμενη χρονία πήρα μια μπάρα δημητριακών μπας και με πιάσει κάτι και πάλι έφαγα άκυρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα