Ntinaras Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 7 λεπτά πριν, Nabuko είπε Την επόμενη πήγαινε στο μάστερσεφ, αυτοί αφήνουν Τι θα φερω εγω αποψε στους royksopp : 1
Rebirth Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 29 λεπτά πριν, lordvec είπε Και για το on topic. Λύση που εφαρμόζω πάντα είναι άσπρο ποτό σε μπουκάλι νερού. Και δεύτερο καπάκι στην τσέπη, γιατί έχει τύχει να αφήνουν μπουκάλια αλλά να σου πέρνουν το καπάκι. Δεν επιτρέπουν μπουκαλάκι νερό, στο αλλάζουν (δίνοντάς σου δικό τους νερό) στην είσοδο. 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 49 minutes ago, lordvec said: Νομίζω το είχε πει ο ίδιος ό Cave από τη σκηνή. Σε αυτή τη συναυλία δεν ήταν που στο ρόλο της Kylie είχε μπει ο κιθαρίστας (ο Harvey?) και στό τέλος του τραγουδιού έδωσαν φιλάκι; Spoiler Τότε ήταν ακόμα o Blixa Bargeld (από Einstrurzende Neubauten), οπότε εάν θυμάμαι καλά, ήταν με αυτόν.
lordvec Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 1 hour ago, Rebirth said: Δεν επιτρέπουν μπουκαλάκι νερό, στο αλλάζουν (δίνοντάς σου δικό τους νερό) στην είσοδο. Mercy! Και μετά σου λέει στρέφεται ο κόσμος στα ναρκωτικά... 1
Rebirth Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, lordvec είπε Mercy! Και μετά σου λέει στρέφεται ο κόσμος στα ναρκωτικά... Είπαμε, φλασκί, καυτό γουίσκι μες τον λίβα, κι όποιος αντέξει 🤠 Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2023 από Rebirth 2
Rebirth Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) upd: μόλις μπήκα, για την ώρα τουλάχιστον δεν έπαιρναν νερά. Τσάντες κοιτάνε αλλά δεν βάζουν και χέρι (φυσικά). Φλασκια πέρασαν αλώβητα. 😎🥃🍻 Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2023 από Rebirth 2
Titos301 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 ανεβαστε καμια φωτο και για μας ε μην μας ξεχασετε 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 19 minutes ago, Rebirth said: upd: μόλις μπήκα, για την ώρα τουλάχιστον δεν έπαιρναν νερά. Τσάντες κοιτάνε αλλά δεν βάζουν και χέρι (φυσικά). Φλασκια πέρασαν αλώβητα. 😎🥃🍻 Άξιος Άξιος! 🥇 4 hours ago, Rebirth said: Είπαμε, φλασκί, καυτό γουίσκι μες τον λίβα, κι όποιος αντέξει 🤠 Για σας είναι η ζωή! 1
lector Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Στις 20/6/2023 στις 2:57 ΜΜ, epp είπε Καρεν, αντι να γραφεις ολες αυτες τις μπουρδες, θα μπορουσες π.χ. να δεις οτι στα terms του φεστιβαλ οταν αγοραζεις το εισιτηριο γραφει κυριολεκτικα οτι απαγορευεται να φερεις δικα σου ποτα και φαγητα. Αν δεν συμφωνεις με τους ορους απλα μην πας. Εγραψα και νωριτερα κυριε εξυπνακια οτι τους διαβασα τους οροι και τους θεωρω καταχρηστικους. Απο κει και περα, αντι να χαρακτηριζεις τα λογια μου μπουρδες ετσι νετα σκετα, εξηγησε μας και για ποιο λογο διαφωνεις. Μην πεις καμια χαζομαρα οτι "ετσι λενε οι οροι" γιατι δε μου λεει τιποτα αυτο. Βασικα σε κανεναν σοβαρο ανθρωπο δε θα επρεπε να λεει, εκτος κι αν ερχεται αντιθετα στα συμφεροντα του. Ο μονος λογος που θεωρω οτι θα διαφωνουσε καποιος θα ειναι αν εχει μαγαζακι μεσα που πουλαει 5 ευρω τα pringles και αλλα 5 το χλιαρο κουτακι αμστελ ή ακομα χειροτερα πλαστικο ποτηρι, για να κανει την αρπαχτη του. Για λεγε, παει καλα το μαγαζακι σου; 4
Rebirth Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Και επειδή κάποιοι θα αναρωτιουνται, βάζω και τον τιμοκατάλογο του Release. Δοξα σοι φλασκι μου, δεν θα μας χρειαστεί:
lector Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Ε αυτο εξηγει και με το παραπανω (οχι οτι ειχαμε καμια αμφιβολια) για ποιο λογο θελουν να ψαχνουν τις τσαντες. Ας μας εξηγησει τωρα και καποιος (ισως αυτοι που εχουν απαντησει παραπανω και μαλλον ειναι μετοχοι στα μαγαζακια αρα θα ξερουν) για ποιο λογο χρησιμοποιουνται μαρκες και οχι μετρητα ή καρτα, λες και ειναι καζινο 🙂
MauroPaltoudias Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, lector said: για ποιο λογο χρησιμοποιουνται μαρκες και οχι μετρητα ή καρτα, λες και ειναι καζινο Είναι άλλη ουρά για το ταμείο (λεφτά -> μάρκες) και άλλη για τα τρόφιμα/αναψυκτικά/ποτά (μάρκες -> αγαθά). Αυτό συμβαίνει α) για να μην δημιουργείται τραφικο με τα λεφτά (έχεις ρέστα, δεν έχω ψιλά κ.λπ.) αλλά και για να μπορεί κανείς, οποιαδήποτε στιγμή και έχοντας προαγορασει μάρκες, να πάει απευθείας για εξαργυρωση. Μην ψάχνουμε να βρούμε και εκεί, κάτι ύποπτο, ήμαρτον! Μια χαρά είναι οι τιμές. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2023 από MauroPaltoudias 4
phanispal Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Και μένα δε μου φαίνονται τραγικές οι τιμές, 13€ η τετράδα μπύρες δεν είναι τόσο άσχημα, και τα ποτά κ.λπ.. Δε θα 'χα πρόβλημα να ήταν φθηνότερα, αλλά πού είναι;
Rebirth Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, Titos301 είπε Παιδιά οι μπύρες είναι τραγικά μικρές για 4 ευρώ. Παίζει ούτε 330ml 1
SabotazNic Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 49 λεπτά πριν, phanispal είπε Και μένα δε μου φαίνονται τραγικές οι τιμές, 13€ η τετράδα μπύρες δεν είναι τόσο άσχημα, και τα ποτά κ.λπ.. Δε θα 'χα πρόβλημα να ήταν φθηνότερα, αλλά πού είναι; Ε καλα, αν τα βαζουν τα ποτα στα μικρα ποτηρια του νερου, πραφιτ. Ας μας πει κανεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα