Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, lordvec said:

Έχω την εντύπωση γιατί οι Τρύπες περνούσαν μια σχετικά πιο "ηλεκτρονική" φάση εκείνη την εποχή και δεν βγήκαν να παίξουν τα συνηθισμένα τους

(Θα έλεγα ότι ήταν απλώς μία κακή πρόβλεψη...)

(χωρίς παρεξήγηση, γιατί καμία φορά αλλιώς το γράφουμε και αλλιώς "ακούγεται" 😉)

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά αγόρασε κάνεις μπύρα να κάνουμε τη σούμα; πόσο κάνει; χαχα

To the point ξανά, οι όροι λένε ότι δύναται να σου απαγορευθεί η είσοδος αν:

Screenshot_2023-06-20-15-58-05-47_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Επεξ/σία από Rebirth
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 minutes ago, tzotzo said:

Να ρωτήσω κάτι αφελές; Δεν μπορούν να περάσουν τρόφιμα ποτά από τα κάγκελα;

Κοιτάνε τα σουρτα φέρτα οι σεκιουριτάδες. Όχι τόσο για τα φαγοπότια, αλλά κυρίως για ανταλλαγές εισιτηρίων (με το πρόσχημα "μου το έχετε ακυρώσει ήδη, απλώς βγηκα εκτός χώρου για λίγο και ξαναμπήκα").

Αν ήταν έτσι χαϊβάνια οι διωργανωτΑΙ φίλε τζοτζο, θα το 'χαν κλείσει το μαγαζάκι.

Δημοσ.
5 hours ago, MauroPaltoudias said:

(Θα έλεγα ότι ήταν απλώς μία κακή πρόβλεψη...)

(χωρίς παρεξήγηση, γιατί καμία φορά αλλιώς το γράφουμε και αλλιώς "ακούγεται" 😉)

Σοβαρά τώρα;;;;; Υπάρχει αυτή η ηχογράφηση;;;; Και με τόσο καλό ήχο! Στο μυαλό μου έχει καταγραφεί μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα! Ου γαρ... Τελικά γιατί πετάγαν πέτρες;  Πάντως με αυτή την εικόνα έχω μείνει, ότι μας "έριξαν". Που δεν προκύπτει βέβαια από αυτά που ακούω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, lordvec said:

Σοβαρά τώρα;;;;; Υπάρχει αυτή η ηχογράφηση;;;; Και με τόσο καλό ήχο! Στο μυαλό μου έχει καταγραφεί μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα! Ου γαρ... Τελικά γιατί πετάγαν πέτρες;  Πάντως με αυτή την εικόνα έχω μείνει, ότι μας "έριξαν". Που δεν προκύπτει βέβαια από αυτά που ακούω!

Συνυπογράφω την άποψη του @MauroPaltoudias, μιλάμε ουσιαστικά για δυο χρόνια πριν τελειώσουν οι Τρύπες, το ύφος των οποίων ουσιαστικά μετά το «κεφάλι γεμάτο χρυσάφι» είχε αλλάξει εντελώς, προφανως κατ’ επιλογην Αγγελακα 

Οι παλαιότεροι εξ ημών εξάλλου θα θυμούνται την κόντρα μεταξύ οπαδών Σπαθιών / Τρυπών

Anyway, το κομμάτι Τρύπες / Αγγελάκας νομίζω αξίζει ένα δικό του νήμα, είχα την τύχη να δω Τρύπες στο Ρόδον το 1996 (στα 14 μου) ως πρώτη συναυλία ever, απίστευτη εμπειρία 

Επεξ/σία από AristidisZ
  • Like 2
Δημοσ.
2 minutes ago, AristidisZ said:

Anyway, το κομμάτι Τρύπες / Αγγελάκας νομίζω αξίζει ένα δικό του νήμα, είχα την τύχη να δω Τρύπες στο Ρόδον το 1995 (στα 13 μου) ως πρώτη συναυλία ever, απίστευτη εμπειρία 

1994, Ρόδον, Φεβρουάριος. Στο τετραήμερο συναυλιών, που ουσιαστικά ηχογραφήθηκε και το Κράτα το Σόου Μαϊμού.

(Ντοκουμέντα)

IMG_6704.jpeg

• Like 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, lordvec είπε

Μήπως έγινει στουντιακός καλλωπισμός ήχου;  😕

Δημοσ.
11 hours ago, MauroPaltoudias said:

Υπό ποία έννοια;  🙂

Υπό ποία έννοια μας έριξαν.... Πάνε και καμιά 25αριά χρόνια, τι να σου πω. Θυμάμαι ότι δεν ένιωθα να περνάω τόσο καλά όσο με το Moby που έπαιζε πριν. Όχι ότι δικαιολογεί τα πετρίδια. Και από την ηχογράφηση που ανέβασες, μια χαρά setlist είχαν και φανταστική απόδοση. Ίσως το ρίξιμο να ήταν στα τελευταία τραγούδια, τα πιο πειραματικά.

Το άλλο ευτράπελο εκείνης της ημέρας, ήταν ότι ο Cave δεν ολοκλήρωσε το show γιατί έκαναν παράπονα οι γείτονες!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 minutes ago, lordvec said:

Το άλλο ευτράπελο εκείνης της ημέρας, ήταν ότι ο Cave δεν ολοκλήρωσε το show γιατί έκαναν παράπονα οι γείτονες!

Αχαχα, αλήθεια ;! Για τον Cave είχα πάει βασικά. Θυμάμαι ότι άνοιξε με Stagger Lee και έκλεισε με The death is not the end (;), διασκευή από Dylan (Murder ballads γαρ). Πιθανότατα να εννοείς σε ενδεχόμενο encore ; Τι να σου πω..

Το μόνο σίγουρο ήταν ότι είχα γυρίσει στο σπίτι άσπρος (από την άμμο και το χώμα που σηκωνόταν).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/6/2023 στις 5:57 ΜΜ, lector είπε

Μισο λεπτακι, το οτι ειναι ιδιωτικο event δε δινει δικαιωμα σε κανεναν να σε ψαξει. Δικαιωμα να σε ψαξει εχει μονο η αστυνομια και κανεις αλλος.

Πολύ σωστά.

Και εγώ πήγα μια φορά στο Village με μια κατσαρόλα Πατσά και μια πιατέλα ποικιλία κρεατικών και μου είπαν οι τύποι ότι δε μπορώ να το βάλω μέσα  ... αλλά αυτοί είστε και αφήνεται να σας τα κάνουν.

Στις 16/6/2023 στις 5:57 ΜΜ, lector είπε

Απο κει και περα, την "απαγορευση" να φερω φαι ή ποτο θα τη δεχομουν (ισως) αν και μονο αν υπηρχε σχετικη αναφορα ή ορος κατα τη στιγμη που αγοραζεις εισιτηριο. 

https://www.releaseathens.gr/en/tickets-terms/

ENTRY TO THE VENUE – SECURITY CHECK – SAFETY

1.The Company reserves the right to refuse entry or even remove a Ticket holder from any Event organized by the former, for the following reasons:

...
 The ticket holder brings their own food or beverages into the venue Anyone who refuses to replace their bottled water (glass or plastic) with a corresponding bottle provided by the Company, in order to further ensure the safety of the event.
 The ticket holder has a backpack or other similar waist bag and is suspected of carrying dangerous objects that may affect the physical integrity of other attendees. Backpacks may only be allowed into the venue provided that their owner concedes to its contents being checked by competent staff.
...
Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.
36 minutes ago, MauroPaltoudias said:

Αχαχα, αλήθεια ;! Για τον Cave είχα πάει βασικά. Θυμάμαι ότι άνοιξε με Stagger Lee και έκλεισε με The death is not the end (;), διασκευή από Dylan (Murder ballads γαρ). Πιθανότατα να εννοείς σε ενδεχόμενο encore ; Τι να σου πω..

Το μόνο σίγουρο ήταν ότι είχα γυρίσει στο σπίτι άσπρος (από την άμμο και το χώμα που σηκωνόταν).

Νομίζω το είχε πει ο ίδιος ό Cave από τη σκηνή. Σε αυτή τη συναυλία δεν ήταν που στο ρόλο της Kylie είχε μπει ο κιθαρίστας (ο Harvey?) και στό τέλος του τραγουδιού έδωσαν φιλάκι;

Και για το on topic. Λύση που εφαρμόζω πάντα είναι άσπρο ποτό σε μπουκάλι νερού. Και δεύτερο καπάκι στην τσέπη, γιατί έχει τύχει να αφήνουν μπουκάλια αλλά να σου πέρνουν το καπάκι.

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, DrLo είπε

Και εγώ πήγα μια φορά στο Village με μια κατσαρόλα Πατσά και μια πιατέλα ποικιλία κρεατικών και μου είπαν οι τύποι ότι δε μπορώ να το βάλω μέσα  ...

Την επόμενη πήγαινε στο μάστερσεφ, αυτοί αφήνουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...