panostza Δημοσ. 11 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2024 Βασικά αν κατάλαβα καλά, δεν σταματάνε τα δρομολόγια 23:35 , όλη μέρα έχει, αλλά από 20:30 μέχρι 04:30 , αντί να ξεκινάνε από μέσα από το λιμάνι, ξεκινάνε από πλατεία Καραϊσκάκη λίγο πιο έξω. Οπότε εσένα δεν σε επηρεάζει. 1
imr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Για να φερουμε κανα νερο η κανα θερμος να τα βαλω σε ενα μικρο backpack η στις τσεπες/χερια?
megapaixtaras Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) τελικα φετος πηγε καποιος να μας πει? εγω θα εχω backpack με κινητο,μπουκαλακι νερο,πορτοφολι,μπλουζα για αλλαγη(φουλ ιδρωτας μετα το event),αυτα.ελεγχουν κατι απο αυτα φετος? προσπαθησα να βρω μια λυση να μην κουβαλησω backpack γιατι δεν βολευει την ωρα της συναυλιας αλλα ολο και κατι χρειαζεται.ποτο δεν θελω .φαγητο θα εχω φαει πριν,μονο το νερο ειναι αναγκαιο μεσα στον ηλιο. επισης οσον αφορα το κινητο την ωρα της συναυλιας εχει παρατηρηθει καποια κλοπη απο καλοθελητες? ετσι κολλημενοι που θα ειμαστε δυσκολο να καταλαβεις αν καποιος βαλει χερι στην τσαντα. για την σταση μου ειπατε γεφυρα να κατεβω απο το χ96. ομως εδω βλεπω 3 στασεις που ειναι πιο κοντα,απλα δεν γνωριζω αν κανει εκει σταση το χ96: Στάσεις Λεωφορείων ΦΟΡΟΣ και μετά 4' ΔΕΛΤΑ και μετά 5' (πάνω από πεζογέφυρα) ΑΓ.ΣΚΕΠΗ και μετά 6' ΓΕΦΥΡΑ και μετά 11' ΠΛΕΙΑΔΩΝ και μετά 13' Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2024 από megapaixtaras
megapaixtaras Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 ok,το βρηκα..πηγαινοντας απο αεροδρομιο οντως η πιο κοντινη σταση ειναι η γεφυρα,θελει 11' περπατημα και οταν φευγω ειναι η αγια σκεπη ,θελει 6' περπατημα απο πλατεια νερου.
megapaixtaras Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 ευχαριστω ολα τα παιδια που με βηθησαν με τις πληροφοριες τους σχετικα με την μετακινηση προς την πλατεια νερου,για το φεστιβαλ και τους κανονισμους. ηταν ολα οπως ειπατε,οι οδηγοι ευγενικοι και εξυπηρετικοι,η σταση δυο βηματα απο το δελτα και την πλατεια νερου,για να φυγω παλι το ιδιο,ο χωρος πολυ ωραιος σαν τοποθεσια και πολυ οργανωμενος εκτος του χωρου υποδοχης που οπως συμφωνησαν και οι σεκιουριτυ θα επρεπε λογω ζεστης να υπαρχουν μεγαλυτερες τεντες να υποδεχτουν αυτους που περιμενουν πιο νωρις αλλα και τους ιδιους..δεν μας εκαναν κανενα ελεγχο,απλα μας ειπαν πριν μπουμε ,να εχουμε μεσα στις τσαντες ΜΟΝΟ ΝΕΡΑ.βασικα εγω δεν εχια τιποτα,με τετοια ζεστη δεν μου αρεσει να πινω αλκοολ,θα περιμενα μεσα απο τις 6.30 εως τις 22.00.νερα μας εδιναν οσοι ειμασταν μπροστα συνεχεια,σχεδον 4-5 μικρα ηπιαμε,μαλλον λογω καυσσωνα ανησυχησαν. η συναυλια φανταστικη,δεν εχω αισθηση της ακουστικης καθως ημουν πολυ μπροστα σχεδον καγκελο,.εννοω πρεπει να εισαι λιγο αποσταση απο τα μεγαλα πλαγια ηχεια να καταλαβεις.ομως γενικα,καλη μου φανηκε.το μονο μειον οτι ο χωρος soundcheck πιανει πολυ χωρο στο κεντρο. γενικα περασα καλα και οργανωμενα,να ειστε καλα! ελπιζω να δουμε κατι καλο και του χρονου στο ιδιο μερος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα