bloodraven Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Θέλω να προχωρήσω στην αγορά μιας τηλεόρασης 43 ιντσών (γιατί δεν έχω περισσότερο χώρο) η οποία θα συνδεθεί με τον υπολογιστή μου και θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για gaming, και γιατί όχι σαν συμπληρωματικό μόνιτορ. Η τηλεόραση που με εντυπωσίασε από μία έρευνα που έκανα είναι η tcl 43C635 μοντέλο του 2022, Με QLED οθόνη πολύ ωραία απεικόνιση και δελεαστική τιμή περίπου στα 340€. Εκεί που το έχω πάρει απόφαση και λέω εδώ είμαστε, έρχεται η tcl,φέρνει το καινούργιο μοντέλο του 2023 το 43C645 το οποίο παίζει στα 60 ευρώ παραπάνω από το μοντέλο του 2022. Η μόνη διαφορά που βρίσκω σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο είναι η προσθήκη κάποιων επιπλέον λειτουργιών για την καλύτερη υποστήριξη του gaming, πχ υποστήριξη VRR και ALLM (Auto Low Latency Mode, ενώ το πάνελ είναι λίγο πιο σκοτεινό από το μοντέλο του 2022. Και τα δύο panels 60hz είναι ωστόσο από αυτές τις νέες τεχνολογίες το νέο μοντελο θα υπάρχει διαφορά στο gaming; Αξίζει τα παραπάνω χρήματα ;
alexzorb Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Και οι δύο έχουν μια προσομοίωση 120HZ ρίχνωντας την ανάλυση στα 1080p. To vrr ίσως έχει νόημα μόνο όταν έχεις ενεργοποιήσει αυτο το mode. Το auto ALLM είναι ευκολία γίατι απενεργοποιεί αυτόματα το image processing γία να εχέις χαμηλό input lag άρα δεν χρειάζεται να το κάνεις καθε φορά εσύ χειροκίνητα. Το νέο μοντέλο έχει και περίπου 100 nits παραπάνω. Τα παραπάνω χρήματα που ζητάει είναι οριακά. Στα 100€ θα σου έλεγα όχι τώρα μάλλον προς το ναι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα